Navštíveno 1305x

Zdravím nevíte někde, jaký je průměr kotouče u OI 1.9 TDi rv. 2001 Elegance?? Jestli jsou různe nebo je to 288mm? Díky
Mám eleganci 2002 a mám 280mm
souhlas s Kubais ... předek ma 280 mm a zadek pokud mas 81 kw tak ma 232x9 mm
Je jich více typů rozdílných ve Výšce, šířce a tloušťce. Moc se v tom neorientuju, tak, kdyby někdo věděl.? Děkuju
pro přední nápravu např. ATE :
Šířka [mm]: 156,3
výška [mm]: 74
tloušťka [mm]: 20,3
peta34: a co kdybych tam jebl tohle - ATE Ceramic je to stejné v šířce výšce, ale tloušťka je 19,8
Bude v těch ceramikách rozdíl nebo mám dát přednost tloušťce??
to mas na normalni jezdeni? a nebo mas nejake upravy na aute ?

08.05.2012, 20:46 |
Kupinka | Upraveno: 2012-05-08 20:46:39
Normální ježdění, ale prý vydrží více ty ceramické a nešpiní. Cenově jsou o 68,- drahší, ale bez výstražného indikátoru. Tak nevím!!!
ja osobne bych se na ne vykaslal a dal normalni ... osobně mám na svém aute vepredu kotouce brembo + desky brembo taky, vzadu mam zimmermany kotouce i desky
A nelyší se tam ještě tohle uchycení??
aha chybička není to jpg. , ale asi budeš vědět co myslím je tam dvojí uchycení na těch destičkách jedny jsou, jak kdyby dovnitř a druhé ven.
pokud koupis primo desky pro kotouc jaky mas, tak nebude zadny problem ... je spousta shopu, mrkni tam, vetsinou to maji ruku v ruce
Díky :) ... Beru kotouče ATE Power disc + desky ATE asi zkusím ty ceramické a uvidím ....
předpokládám, že jsi našel email co jsem ti poslal s odkazem na ten eshop ;)
Kupinka: tak jaké jsou zkušenosti a dojmy po dvou měsících s kotouči ATE Power Disc a ATE deskami?