Navštíveno 1078x

Nemate nekdo tip na nejakou slusnejsi vratacku ca do 2500 s priklepem. Jen na domaci prace.
Zaujala me treba tahle.
[ Link ] Diky

07.05.2012, 22:14 |
JR Na to se vyser, ty priklepy stojej za hovno. Koukni rovnou na nejaky vrtaci kladivo.
Budu vrtat maximalne do cihly. Beton v byte mam snad jen minimalne.
Máme asi 10 let nějakou příklepovou Metabo, stála tehdá kolem 5000 Kč a na to že to je prakticky "hobby" kategorie u nich, tak naprostá pecka. Ovšem je nutno dodat, že je třeba mít kvalitní vrtáky :)
[ Link ] A nebo sice trochu nad cenovej limit, ale zase ji ma kamarad, co ji pouziva temer denne a jen jednou z cas meni uhliky.

07.05.2012, 22:18 |
JR jo to ma bracha. Celkem rozumny na to domaci vrtani.
Ta božena z 22.18 je v poho na takové to domácí vrtání.
Ta dewaltka je samozřejmě dost lepší, záleží jak to opravdu využiješ, a jestli 900,- něco řeší.
Tak jsem objednal tu DeWaltku. DPH dolu, takze to takova rana nebyla.
Dobře jsi udělal, na tom bych zase nějakou stovku neřešil, já si taky koupil vrtací kladivo od makity a do betonu vrtá jak do cihly ;) a už si zažila i nějaké to sekání do betonu. I když na denní používání to nemám, tak i na to občasný se to vyplatí, měl jsem předtím nějakou starou boschku a to bylo utrpení s tím něco dělat. Teď jsem si k němu od makity dokoupil i aku čko ;) Ale ta dewaltka taky vypadá pekně ;)