Navštíveno 1815x

Tak tohle je fakt masakr
[ Link ] od r. 2006 už 50.000 obětí, kam se hrabou války na blízkém východě...
Mají tam toho plný zuby, dokud umírali jenom drogoví mafiáni tak OK, ale začali se do toho tahat rodiny i nevinní lidi a hlavně jim tam umírá strašně moc policajtů kvůli tomu, že gangy jsou vyzbrojení neskutečným arzenálem a život pro ně nemá žádnou cenu. Uvažujou o tom, že to nechají transportovat bez povšimnutí ať se tohle běsnění přesune do států, to by pak byl teprve masakr.

07.05.2012, 20:51 |
party_boy | Upraveno: 2012-05-07 20:52:22
Jako mazec. Záběry skoro jak z nějakýho hororu.

08.05.2012, 00:07 |
hanzz A při tom stačí jediné - legalizovat ty tzv. drogy...

08.05.2012, 02:28 |
JP Jako hanzz, bohužel se nad takovym řešenim většina lidí neni schopná ani zamyslet. Alkohol nebo prášky na spaní jsou OK, ale drogy je potřeba zakázat a vést proti nim válku protože jsou narozdíl od těch legálních špatný a protože prostě proto.
Do smrti nezapomenu na video z tehlech drogovejch valek, co jsem videl nekdy v minulosti. Typka svazali, pak na nej nastoupili ctyri chlapci s bejsbolkama a umlatili ho k smrti a pak ho zkusene naporcovali - nohy, ruce, genitalie urizli a stricili mu je do pusy.. To vse behem peti minut..
Strasny co se tam deje.. Kez bych to video mohl vymazat z hlavy, dodneska lituju, ze jsem se na to dival..

08.05.2012, 18:51 |
TROY tyhle pověšenci ještě ok :) už to tam párkrát proběhlo
jak už bylo řečeno,stačilo by jen vše zlegalizovat a bylo by po mrtvolách. Ovšem to je dost nereálná představa,né proto že drogy jsou škodlivý a kdesi cosi,ale protože že v celym tom bussinesu se točí takový množství peněz,že to ti nejvyšší kteří by o ně mohli přijít nikdy nedopustí..
Zlegalizovat drogy... já pořád nevím.
Zřejmě by se pak snížila jejich cena -> daleko větší dostupnost -> co dál?
Je to jen úvaha, ale zkrátka tak jasně to nevidím.

09.05.2012, 23:00 |
Kesam Na RM posadili 2 vedle sebe a uřízli jim hlavy motorovkou strašný hovada. Ty komanda proti nim hovno platný.

10.05.2012, 01:47 |
JP Dudelina: Zřejmě by se pak snížila jejich cena -> daleko větší dostupnost -> fetky by nemusely (tolik) krást.
Samozřejmě nejsem pro aby se drogy prodávaly volně v obchodě, v trafikách, jakkoliv na očích dětem a podobně, ale třeba omezený množství na plnoletou osobu na předpis v lékárně, s tim bych neměl problém. Konec konců se stejnou formou prodávaj drogy už dneska, jenom se nejmenujou extáze nebo pervitin, ale třeba stilnox, lexaurin apod.
Lexaurin je pecka na tom jsem dřív ujížděl..;)
Paradoxně kdyby z drog neměli bákšiš a užitek banky, policajti, politici a další úplatné svině, tak by už dávno byly legální a každý z nás by se mohl svobodně rozhodnout jestli chce bejt abstinent, balancovat nějakou hranu jako uživatel nebo se stát totální troskou. Ale svobod v tomhle světě bude spíš ubývat, takže pořád budeme svědky těchhle válek na straně jedné a šaškáren na straně druhé...