Navštíveno 994x

07.05.2012, 12:29 |
m Rozumí někdo převádění sroček? Když potřebuju aby se převedlo sro dejme tomu na mojí osobu vč. základního jmění - kdo to dělá, kolik to stojí a jak velkej je to problém - kolik se platěj kolky atd?
Hledal jsem to všude možně na netu a řešil se svojí právničkou ale jsem z toho absolutně nemoudrej - všichni řeší jestli budu převádět obchodní podíl nebo co a jak, tak nevím... nevíte?

07.05.2012, 12:36 |
relax Kdysi jsem řešil, už si to moc nepamatuju. Problém to až zase takovej nebyl. Když víš co a jak tak se to dá zvládnout celkem rychle a ani moc drahý to nebylo ... Myslim, že by to mělo jít vygooglit.
Vyměň právničku, když Ti neumí s tímto pomoci :-)
Jinak záleží na více aspektech....hlavní je jak je sepsaná současná společenská smlouva, počet majitelů/jednatelů atp. Jinak je tady plno firem (notářů) co Ti tohle udělají skoro na počkání.
Chceš kupovat novou firmu nebo nějakou již existující, která již provádí nějakou činnost?

07.05.2012, 14:58 |
m harry: můžeš na icq?

07.05.2012, 18:31 |
AR nová společenská smlouva kde budou tyto změny, odsouhlasení současnými majiteli a právnické kolečko
koukam zes jsi z prahy, mama dela v pravni kancelari a delaj obchodni pravo, tohle neni problem
muzu dat kontakt pokud Te to jeste zajima