Navštíveno 1669x

Zdravím co říkáté na tuhle audi při najetých 325 000 km??

06.05.2012, 23:09 |
endru.ondra | Upraveno: 2012-05-06 23:22:54
bude to jen kasička a najít dobrej kus je jako hledání v kupce sena
edit: tenhle stav bude v 70% procent audech jen stočených, pokud se majitel staral oto dobře vydrží hodně ale to nemůžeš čekat.

06.05.2012, 23:11 |
Pajk Motor vydrží klidně mega... otázkou spíš je, jak jsou na tom věci okolo a jak se o auto majitel doposud staral.

06.05.2012, 23:16 |
tesil To je zajimavy, ze jsou auta, jako treba toto, o kterych tady kazdej hned pise, ze je to kasicka a ze je ve 150 - 200 vsechno po smrti. Najednou je tady to samy , ktery ma najetych 325t. a furt je to kasicka. Zajimavy, ze se to teda tech kilometru vubec dozilo....
Moc tady nektery nazory nechapu.
Kazdopadne je videt, ze auto jezdilo, tudiz pokud se da dolozit servis a auto funguje, tak bych se toho nebal. Mimochodem vim o tomhle samym, co jezdi jako firemni a ma uz mozna pres 500. Kdyby se stocilo na 150, skoro nikdo to nepozna, mozna takhle vznikaji kecy o tom, jak jsou tyhle auta ve 150 po smrti.

06.05.2012, 23:54 |
Rudi jako tesil, pokud to má doloženej servis a není zničený, tak bych do ní bez okolků šel než do nějaký stočeniny se 120ti na tachu a půl míčem na hrbu

07.05.2012, 00:14 |
MaxxT hele 325 neni nic, ja mam 3 roky stary bmw, neni to teda 1.9tka, ale trilitr, najeto mam ted 205 000 a auto slape jako hodinky,troufnu si, ze je na tom lepe nez auta co maji najeto 120 tisic. Kilometry nehrajou vubec zadnou roli, jestli auto jezdilo dlouhy streky, jako jezdim ja, tak bych se toho vubec nebal. Turbo ti padne jak v 70ti, tak ve 170ti a taky treba v 370ti.. jestli to jede, nehuly, startuje a ma tlaky a neni to nejak extra oblity, tak je to uplne fuk.
kus od kusu s těmahle (reál) km

07.05.2012, 00:39 |
macek Jako pani nademnou.
Ale pockej az ti sem pisne Nismo tak to budou keci ze auto je total v pici pac tam uz vsechno odeslo a jeste to co neodeslo tak vodejde hned protoze vsechnu auta co maj vic jak 150tis sou v haji :-)))Je to tady takovej narodni sport delat chytryho a vedet vo tom hovno. Tim myslim nektery mistni chytraky :-)))
Vubec se toho neboj jestli auto ma jasnej puvod a ten clovek se vo nej staral tak vydrzi jeste dost ale musis mu dat co potrebuje.
Ja sam jsem prodal pred mesicem Pasika s timhle motorem a mel najeto 344tis vtriky turbo puvodni a bez problemu olej sem menil po 15tis a na tu vymenu si to vzalo cca 0,5 az 1litr starty v minus 26 na prvni drc:-))

07.05.2012, 06:59 |
bafis Taky jsem ted koupil koncernovy TDI s najetyma 300 tkm a nevidim v tom problem. Serviska je a hlavne na aute je videt ze o nej bylo dobre starano, k tomu novy komplet rozvody, jsem bez obav ;-)
Moje bejvala sluzebni naftova 77kw OII ma aktualne 8let a 250tis. Jedina nemoc je spojka, ktera ted trpi jako prase tim, ze s ni jezdi pritelkyne s prckem po Praze, za 1,5r najeto slabejch 10k. Ve 240 se menila komplet spojka a ted uz je dvouhmota zas v riti. Vsechno ostatni puvodni, interval 30k, rozvody 3x, zhavici svicky 1x. Ted to vypada ze odesel jeden vstrik. Ale zadny zasadni polozky. Takze jako ostatni, pokud servisni historie je ok, tak by to nemuselo bejt spatny
Prosim tě takovej nájezd má každý druhý tdi starý několik let, jen drtivá většina budíků to nechce přiznat :-D Máme taky od roku 06 dovezenou A4 2004 quattro s timhle motorem a najeto taky skoro 3kila a občas po těch 2kilech řešíme ztrátu výkonu na dálnici. Takže je tam repas. turbo, nějaký nový hadice apod. co se v tomhle případě řeší. Bohužel problém se stále objevuje. Ale jinak jenom klasika rozvody, oleje, filtry, gumy a stěrače :-D Ale půjde z domu, už jí máme dlouho a je čas na obměnu. Kéžbychom aspoň kilo dostali :-D
No šlo by o výměnu za OI, ale při náletu 195 000 1.9 TDi 81kw, ale spíš, jestli to má cenu měnit, když já tam mám teďkom vše uděláno tzn - rozvody,, skf " , náplň klima, olej + všechny filtry, komplet brzdy zadky i předky, Nová váha vzduchu + ventil N75 origo prvovýroba. A Audi nemá rozvody udělané skoro nic.

07.05.2012, 14:16 |
macek Tak to ne

07.05.2012, 22:09 |
bafis Tak to bych se na to taky vys..., u Tvoji octy mas vetsi jistotu.