Navštíveno 1424x

Tak došlo aj na mňa, mám okno ako sviňa. Film som videl pred pár rokmi a neviem si ani za Boha spomenúť, ako sa volal.
Príbeh bol taký katastrofický, nejaké mesto v US, stala sa niekde nejaká nehoda (Jadrové niečo?) a na mesto začal padať popol, tak bolo nariadené sa zamknúť, zabúchať okná a dvere, zaizolovať, nikoho nepúšťať dnu, ani rodinu... a típkovi príde z mesta priateľka/manželka/partnerka a chce pustiť dnu... Dilema, atď., nakoniec ju snáď pustil, ale prišli bubáci v skafandroch... matne si spomínam :-)
Napadá niekomu ako sa to volalo? Viem len že sa mi to hrozne páčilo, chcel by som to znovu vidieť a neviem ako na to :-)
Vďaka!
Už som si spomenul, lepšie povedane som presnejšie zadal Google request :-)
Right At Your Door,
[ Link ]
:-DDD
Sám se zeptá .. sám si odpoví.
Jinak už to sosám, thx za námět ujo. ;)
Heh, ako to tí rádobyintelektuálni buzeranti zosunuli na csfd, čumím... :-)

06.05.2012, 22:02 |
AR hmm slime koukám že koukáš na kvalitní filmy ;)
on tenhle film není zas tak špatný, má to dobrý námět a třeba osobně jsem se nemohl odpoutat...za mě tak 60%...
2 AR: snáď nedáš slepo na tých sebezvaných kritikov? ;-)
2 thetuky: tak nejak, ja kľudne 75%, táto tematika je u mňa obľúbená :-)

06.05.2012, 22:10 |
AR slim: no ve většine případu se tam trefili. ještě v období kdy sem čuměl na filmy dost to sedělo.
a pro ty co neviděli, tak 19.5.2012 na Barrandově :)
Mňo včera jsem u toho usnul a dneska ráno to dokoukal .. konec je hnusnej, ale takový já mám rád. :)
Jinak mě to navnadilo na další možná zajímavou věc : Odpočítávání | Unthinkable
[ Link ]
2 Kotass: jj to šlo tiež, ale hodnotenie keď už podľa csfd, by som dal opačne :-)

07.05.2012, 11:16 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2012-05-07 11:17:28
Vidíš, mně třeba hodnocení na CSFD perfektně sedí.
Film z kterého jsem nadšený (třeba můj top je asi Forrest Gump) tam má vysoké hodnocení a obráceně.
Došlo to tak daleko, že filmy si vyhledávám pouze dle hodnocení na CSFD a jsem naprosto spokojený.
Pro mě CSFD a jejich hodnocení rozhodně nesedí na 100% čiliže podle toho filmy nevybírám.