Navštíveno 1529x

06.05.2012, 05:28 |
Bucci tak pánové, kdo z vás to dneska stihnul?
U mě vstávačka v 5:00 (na netu doporučovali, že největší bude v 5:35) bohužel v 5:15 už byl za obzorem... zahlídl jsem ho cestou z ložnice pro oblečení a foťák a byl monstrózně velikej... bohužel ale bez fotek
Totálně zataženo a slejvák, bylo vidět kulové...
Těšil jsem se, vstaval jsem kvuli tomu ale počasí nepřálo :-(

06.05.2012, 09:57 |
hanx Já jsem teda kvůli němu nemohl usnout - šel jsem si lehnout kolem půl jedný a do 4 ráno jsem se převaloval a čuměl do osvětlenýho stropu :D Byl obrovskej, u nás bylo skoro bez mráčku a zrovna kolem tý čtvrtý to venku bylo jak za dne. Fotky nemám, nejsem fotograf - takže sorry za menší OT:)))
u nás taky pod mrakem, tak jsem viděl prd

06.05.2012, 10:33 |
Bucci já to zkusim ještě zítra... už to nemá bejt uplně ono, ale furt má bejt velkej
ja na neho cumel cestou z auta, co jsem jel domu a celou dobu jsem se chystal na fotku. mno a az jsem dorazil domu, tak uz byl celej vecer schovanej za mrakem a ani hovno :)))

06.05.2012, 11:00 |
Pekys u nás zataženo a chcalo, takže taky nic.

06.05.2012, 11:03 |
Alííí Já spal jako dřevo do 10, takže taky prd. :-D

06.05.2012, 11:44 |
Augi U nas lilo a zatazino, takze gulove :-)
Díval jsem se kolem půlnoci a bylo zataženo, nebylo skoro nic vidět :-/ Dneska to zkusím zase kolem půlnoci, ale v pět ráno kvůli tomu vstávat nebudu :-)
večer sex, pak spánek, noční sex, spánek a ranní sex...měsíc se do toho už nevešel :-)
Borik2
Takže místo měsíce ses staral o měsíčky....?:)

06.05.2012, 12:57 |
Bucci Borik2: jak bylo jednou někde trefně řečeno - šukání je pro děti, pro chlapy je tu pivo a relax :-)
nojo, pivo bylo deset let, teď se vracím do dětských let :-))
Kurva, zase jsem včera zapomněl. Tak snad aspoň dneska, až se budu vracet domů z Metallicy :-)