Navštíveno 2851x

Dobrý den.
Chtěl bych vás poprosit o pomoc při hledání mého vozu.
V noci ze 3.5. na 4.5. 2012 byla v Liberci ukradena pastelově žlutá škoda fabia rs s poznávací značkou 4L29588. poznávací znaky vozidla jsou: -neoriginální (tuningová mřížka vpředu)
-tónovaná všechna zadní skla
-neorig. krátká stříbrná anténa
-v momentý krádeže chybělo čalounění na dveřích u řidiče.
-při krádeži se rozbilo jedno z předních oken.
jinak je vůz přesně jako na přiložené fotce.
Při nálezu vozu určitě pomoc odměním. Všem mnohokrát děkuji

ta uz je v Polsku si myslim...

05.05.2012, 09:45 |
bafis docela nechapu, jak si nekdo na škodoFku a jeste k tomu RS neda alarm...to je pak tezky, taky je divny to rozbity okno, poradnej zlodej by takovej bordel asi nedelal ;-)
Jinak se pohybuju na okrese LB, tak budu koukat, tohle se prehlidnout neda...

05.05.2012, 11:14 |
DITR pokud vymlátili okno tak bude ještě někde tady !
jan.sramek: Soucitim s tebou a přeju at se brzo najde! Bohužel jsem Pražskej, takže asi s pátráním moc nepomuzu:(
Jen si nemuzu odpustit jednu poznámku... Chodím sem na forum už nějaký ten pátek a není den kdy by tu nesháněl někdo něco levněji, bez dokladu, bez DPH a podobně... A je mu uplně jedno odkud ty věci pochází, hlavně že ušetří pár stovek. Dokud budem takhle fungovat vyplatí se všem šmejdum nám krást naše auta, protože vědí, že si koupime jiné a oni nám pak na něj prodají díly za "levno" právě třeba z toho našeho bývalého auta..
bafis: Alarm fajn, odradí nenechavce, aspon neco.. Ale pokud jde někdo na objednávku, je mu alarm u prdele..
přesně tak, kdo chce ukrást, ukrade, v tom mu nic nezabrání.
me bylo auto ukradeno stejně, rozbité okno u spolujezdce-to je nejjednodušší a nejrychlejší vniknutí do auta, pak napíchnout VAG a frrrnk....
počítej s tím, že to auto už na 90% není pohromadě, to přes noc rozmontujou na díly. Bohužel, je to tak. Stejně dopadla i moje Ibiza. Proto sem si další auto pojistil proti krádeži a sem v pohodě, když ukradou, dostanu prachy a koupím jiné ;-)

05.05.2012, 11:53 |
Rudi v Liberci známý taky ukradli Poláci fabku přes noc a spolu s tím zmizelo dalších asi 4-5 Škodovek v ostatních uličkách...
takhle ukradli známýmu, pašíka, zapřáhli za odtahovku a táhli 30 metrů aby nebyl pod lampou. pak v klinu naložili a odjeli.
a jinak jako Area51, lidi schánějí lacinější, bezpapírový apod, většina však jen do té doby, než je potká podobná příhoda, přes noc se jim myšlení otočí o 180 stupňů. jediná rada nekupovat kradený věci a věci bez zjištěného původu, i když s autama je to těžžší, hodně jich míří na sever nebo na východ..:-(
Ja si zase myslim ze ne kazdy kdo hleda neco levneji, ma v merku koupit neco kradeneho,nebo doufam ze alespon tady na foru tomu tak je.
Spousta lidi ma moznost nekde nejake slevy,popripadne mnozstevniho nakupu ci nema marzi 100 a vice %.
V "nejhorsim" pripade je dana vec osizena o DPH ci CLO a ikdyz se stale najde dost moralistu ze i to je nelegalni,ja v posledni dobe, kdy me nas absurdistan zdime cim dal vic jsem jedine rad, ze se mi obcas podari koupit neco z ceho jsem nemusel dat 1/5 statu.
no bezpapírový obchod je hlavně aby se nemusely platit daně a živit tím stát a poslance, né kvůli kradenýmu zboží, na použité zboží ti dá doklad tak možná max. vrakoviště a to ještě na tebe blbě čuměj...
jinak přeji ať se vůz najde !!!
Raimmii: Zkušenost zde na Novem Zelandu. Nabořili mě, shýněl jsem dily, našel vrakáč, v pc našli díly, všechny řádně označené, skladové číslo atd... Vyjel mi fakturu na A4, zeptal se zda keš nebo kartou, rekl jsem kartou, projel čtečkou a šel domu. Tohle by se mi v čr v životě nestalo.. Naposled co jsem byl na vrakáči se vrátil s x druhama at si vyberu v jedný ruce a druhý ještě čroubovák jak to lámal z vraku před domem.. Nebyl to malej vrakáč!
Batman: Jasně, máš pravdu, nejde to paušalizovat. Hodně lidí tu má možnost slev atd.. To je pořádku.
Ale tak mě napadá, že třeba i muj vylet na vrakač tady předcházela nějaká krádež. A to jen protože se mi nechtela platit plná cena za světlo na 17let starou dodávku, kterou stejne za chvili prodám...

05.05.2012, 15:23 |
filip146 | Upraveno: 2012-05-05 15:25:00
nemyslel jsem ted konkrétně díly na auta, ale audio. a taky samozřejmě nemyslím dlouhodobý člšny fora, mezi něž se taky počítám, , spíš "vykuků a vychcánků", s aktivitou 0-5 a snaží se tady udat věci odkudsi nebo dráž než na aukru
tak to ale funguje všude na světě,mrkněte se do německa ,všechny bazary patří turkům a 80% zboží je pod pultem
nejak se to mnozi, kamosce tam z parkoviste odvezli roomster 1,4TDI modra metla :O(
bohuzel lidi porad povazuji pojisteny za vcelku drobny za zbytecnou vec, tech 6 tisic za pojistku byla moje nejlepsi investice v zivote, kdyz zene ukradli oktavku.
alarm? k čemu, to neřeší vůbec nic. mě už i přes alarm vnitřního prostoru 2x auto vykradli, takže příště už se na něj vyseru. zaplatte si lidi pojistku a pak je to jedno
já si nemyslím,že se tu na tomto foru schánějí kradené věci

05.05.2012, 21:33 |
gizmi Luke_288: tyweee!!! O pojistce me tu nemluv!!!! Hned mam 100kg nasraninu v hlave:( Pojistene auto Allrisk vcetne zadokumentovane muziky v pojistce u Ceske Pojistovny. v Praze me auto vybrali - muzika za 20t v riti a auto obtahnute kolem dokola. Na pojistovne uz jsem jednou muziku resil (a plnila - tenkrat jen sklo trojuhelniku vymlacene) takze na pohodu. A vysledek? Nahlasen kazdy dil co byl vzatej klicem + muzika a prijel ke me frajer od CP, ze jsem podvodnik. Vtip je v tom, ze me 2 roky zpet nekdo odrel lak u blatniku a ja z plnenych penez koupil podvozek (neresil jsem skrabanec - bylo pro me prioritni resit vyteklej tlumic) a ted bylo nahlaseno, ze ten samej dil je opet poskozeny (o 20cm vejs po cele delce rejhanec) a opreli se o me, ze plnit nebudou, pac chci penize za dil, ktery uz plneno bylo.. Resil jsem to pravne a chyba byla podepsat likvidatorovi i ten dil kdyz to fotil :( Vysledek? Nedostal jsem ani korunu a na havarko KASLU!!! Auto jsem vybavil sledovackou napojenou na alarm.. Takze pojistka neresi vse..
Tak ja nevim proc jsi z penez co jsi dostal za blatnik kupoval podvozek. Pojistku pouzivam vyhradne k tomu co potrebuju opravit v souvislosti s poskozenim a hlavne si nechavam proplacet dily a praci na zaklade faktur ze servisu s kterym pojistovna spolupracuje. Nikdy se mnou nevyjebali, navic mam maklerku, prtz tomu moc nerozumim takze vsechno resim nejdriv s ni. Tys podle me pojistovnu prvne ojebal, takze nechapu nasranost.