Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > CSAO - zamena turba ..wtf

o Navštíveno 1397x o
o 04.05.2012, 14:16 | clown
reknu vam, ze jsem pomerne sklaman.
opetovne dalsi mrdkoidni servis skodovky na odpis .. :(

kdyz se ted rozpadlo turbo na sracky a vzalo s sebou IC a koleno a drobnosti, tak jsem neveril ..

auto ma aktualne cca 215tkm, modelove 2005, ve 180tkm stalo 3 dny v CSAO na servisu (dvouhmota + spojka + hlavni lampy) .. , od te doby jen vymena na pockani s osobnim dozorem .. (tehdy se nam nezdal ani olej, ani filtr, ze by vypadal tak LL po 15tkm)

mno zkratim to .. auto ted pri rozborce melo vsechny srouby povolene, tak, ze sly povolit rukou, nic nesedelo na svem miste .. , takze nekdo ze servisaku v CSAO pomohl k funkcni a asi zdrave turbine :( z naseho auta udelal nekdo proste casovanou bombu ..

takze zase o jeden servis min, kam muzu jet, bez toho abych videl rude :(

dle stitku je sice KKK turbo pro MR2005 ok, ale RV turba ze stitku o 2 roky nesedi .. :(

no nastesti auto bylo v manualu a studeny .., nechat si auto ve firme o mesic dyl (3tkm), shorelo by mi pod prdeli nekde na dalnici .. :(

btw. kontroloval jsem aktualni povoz co byl v prosinci na vymene zhavicek a snimace otacek ve stejnem servisu .. a hle .. vypadla trubka mezi vahou a motorem . (za filtrem) .. cca 7mm mezera mezi ..

opravdu hlaska prijimaciho technika: "to auto k nam nejezdi" lze jen doplnit .. uz dojezdilo .. , vlastne dojezdily 3 - 4 z firmy :((

a propos .. jak se chcipa horici olej v motoru s automatickou prevodovkou ? jako fakt to nepujdu do motoroveho prostoru udusit proriznutim hadice a ucpanim ..

sorry, musel jsem to nekde ze sebe vyblejt :)
[ Link ]

foto k příspěvku  od clown

o 04.05.2012, 14:18 | clown
sorry za carky .., nemam na to dnes bunky .. :)
o 04.05.2012, 14:31 | Augi
A píše se zklamán, ale o tom to není...

Chápu Tvoji zlobu.
o 04.05.2012, 14:42 | clown
mozna dano tim, ze jsem nejak mel na telefonu kolegu z Bratislavy :)) nevim, ted neresim.

jako jedine positivum skodovky je to, ze je tu hromada rozkradenecjh a rozrezanejch aut na ND .. dilu je dost, ceny pomalu jak na S Classe :)))

ale vse se dohnalo behem par hodin
o 04.05.2012, 15:18 | petis
to říkám pořád. co si neuděláš a neopravíš sám to nemáš:-(((
o 04.05.2012, 15:26 | Nismo.Power
musíš říct konkrétně který šroubky , neb třeba na svodech se povolujou skoro samy takže nejsou moc dotažený při výměně turba, zase nedruhou stranu aspon dou sundat ač podlě mě by to chtělo kompromis mezi tim že sou zarezlý a nejdou a tim že dou samy....
turbo neodešlo tim turbo při těhle km na 1,9 prostě odchází běžně..... 2roky výroba dřív to neni nic neobvyklýho ;-)

chcípání auta běžícího na olej je problém i s manuálem takže tam je jedno jakou máš převodovku..... nejrychlejší je otevřít kapotu vytrhnout sací hadici k turbu od airboxua a vrazit tam dostatečně velkej hadr...., případně nůž a vzít nejbližší turbo hadici co je na dohled..... ale ten hadr to udusí vpohodě....
o 04.05.2012, 15:31 | clown
no proto s sebou vozim nuz .., zacnu vozit i macetu, abych mohl preseknout i ten kryci plast nahore :)))
o 04.05.2012, 15:53 | Bucci
clown: nebo to jednou nech prostě dohořet a budeš mít po starostech :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3139 sekund.