Navštíveno 1397x

Ahojte kluci, mám takový dotaz otec má mondeo 85kw 2.0TDDi sím že odešlo čerpadlo...sehnali jsme nové.
to co tam má být ten Bosh...ale udajně se to musí nějak rozkodovat...když to nejde co stím??? moc tomu nehovím a tka se ptám co a jak...víte si stím někdo rady???
nikdo kdo by mi mohl poradit??? nějaký člověk na fordy???

03.05.2012, 19:56 |
Lubak Musí se přehrát původní kod v řídící jednotce, což pokud se nepletu jde pouze přes origo diagnostiku, takže universálka,která vyčte chyby atd. ti na toto nestačí.
takže si stím obyč diagnostika neporadí??? to stím musím do fordu??? jinak čerpadlo je vstřikovací pro upřesnění, no prej se musí načíst vstřiky s čerpadlem nějak...ja tomu nerozumím,tka se ptám právě:((
TDCi má vstřiky zapsaný v ŘJ, ale TDDi ne. Takže bude na čerpadle něco s immo v ŘJ - takže IDSka ve Fordu... nebo přehodit stop ventil ze starýho na nový... toť má teorie.
určitě mu navrhnu to co si mi tu napsal... pak jedině do toho fordu no..když ty jejich idagnostiky to nenačtou.
tedka jsem tam byl kde je to auto,a ten člověk řekl že to stíp "top ventilem "nepujde že tam neni, a že to vše řidí ta jednotka na tom čerpadle,jestě mu tma jede borec s nějakou jinou diagnostikou že to zkusí celé přehrát tu ŘJ, tak uvidíme.
a pokud se to nerozjede tak je prý to čerpadlo KO :(((
TDCi má kodovaný vstřiky ale čerpadlo nikoli.....TDDi jebka nemá ani vstřiky kodovaný a čerpadlo už vůbec ne.....
pokud to nejede tak buď je špatně daný na rozvodech nebo ne mrtvej stp ventil na čerpadle tzn hodit mu tam 12V natvrdo klidně..... pokud i před ok rozvody a případně testnutym novym stopventilem to nepojede tak je KO čerpadlo což nový by bejt nemělo ale :)
BTW pokud jste sehnali nový čerpadlo s tim že vám to řek automekánik tak nový čerpadlo je bez stop ventilu tzn že musíš hodit starej na to nový což až tak nevadí ale pravděpodobně závada proč to umřelo předtim nebylo čerpadlem ale stop ventilem kterej sotjí do litra a váš mechanik je kokot co by měl jít tahat gumy do mišelínky když ani neví jak diagnostikovat správně závadu neb tohle je asi tak druhej krok co se zkouší....takže vám vyměnil čerpadlo dal tam starej stop ventil a teď neví co s tim tak vás lakuje....
Nismo : čerpadlo není nové,na takové auto by se to nevyplatilo dát 40 litru za nové.
je kopované po netu,stím že sázíme na funkčnost a férovost lidí.
Tedka mu přijede maník a zkusí to přej přehrát,hele jsem lajk nemám otom ani tucha.
když to nenačte ani stím borcem co má dorazit,přijede jiný s diagnostikou přímo z fordu,a když se nepodaří ani to...tak jsme koupili vadné čerpadlo.:((( a budeme se hádat stím co nám to prodal,už to vidím
By mě zajímalo, co tam chcete pořád přehrávat, když u TDDi není co přehrát :)) Jedině, že zkusíte přehrát nějakou mp3ku :D
legrace fajn,ale tak jako když tomu nerozumíš,tak asi víš prd co a jak.
tak proto se ptám..jakto funguje.všeznalec bohužel nejsem...co bych zato dal kdyby ano.
Tak na tom čerpadle je jako by krabička co má víko.ja fakt nevím...
Jasně,nemyslel jsem to zle;) Ale máš tady od fundovaných lidí napsáno, že to přehrát nejde, tak mě fakt zajímá, co přehrajete :) Třeba na to přijde a řekne vám, co je blbě;)
ne vph,beru to...ale víšjak beru to, že když to čerpadlo bude KO tak žase musím sehant jine,řešit to stím člověkem co mi ho prodal a XXX dalších vecí okolo. odjíždíme pryč a potřebovali jsme aby auto bylo v cajk.
Já jsem taky rád, že jsou tu tací co poradí,taky si toho važím...a rád jsem chodím pro rady,čtu tu různé příspěvky atd:)