Navštíveno 1655x

Dnes se mi na té super dálnici d1 stalo tohle. Normálně se mi uklepalo to sklíčko ze zrcátka,ale naštěstí nespadlo. Jak to ted zpravit? Přilepit kobercovkou?

klasika, nejsi sám, výrobní vada na O2, řešením je vyměnit celé sklo za nové, stejně se ti začne odlupovat barva
dal jsem tam tu kobercovku,jestli to upadne,tak pak až koupim nový
spíš se oloupe zrcadlovka, bohužel :-(
sem se díval a na skoda díly stojí čína 216kč,takže s poštou 300kč,to se dá,až to upadne.Ale tohle bych nikdy nečekal,že se stane teda :-D
stává se to dost často to mi věř, zatím co vím tak roky 2005-2006
pocitej ale s tim ze ta cina muze treba po pul roce zacit po okrajich "rezavet"

01.05.2012, 20:43 |
FBS ja to lepim dvousložkovým lepidlem, až ke kraji, takže se nezačne loupat, zatím jsem to dělal na dvou OII a jednom SupI.

02.05.2012, 14:14 |
EFCA Upadlo mi nedávno z Vectry, koupila jsem a nacvakla nový, za ty prachy není co řešit.
jakmile to upadne,tak koupím nový,ale origo stojí 1200Kč,čína 200Kč
PAVELK: prosímtě,poradíš mi jak se to sklo dá vyměnit,jak to demontovat?
na jedné straně ho zatlač dovnitř co to jde, nejlépe na té delší, pak z druhé strany strč prsty a jakoby ho musíš vylomit ven, je na takovém kroužku se zácvakama, musíš použít víc hrubší síly :-)

03.05.2012, 22:24 |
FBS ale jít na to trochu logicky, jinak rádo praská, hlavně u OII :-)
nejsem si jistej ale dole u blinkru byly nějaký otvory tam se dal strčit šroubovák kterým se odjistily zácvaky na kroužku
ja to rozebiral minulej tyden, kdyz jsem tam strkal LEDky do svetla na nastupni prostor.
nejlepsi je naklopit zrcatko uplne doprava a nahoru a pak se ti v levem rohu dole trochu udela misto.
uvidis tam jednu tu packu, ktera se da vycvaknout treba sroubovakem a pak cele to zrcatko vyklopis viz ma fotka...
kazdopadne fakt davej bacha. spousta lidi psala, ze jim to prasknulo :)