Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > zas par vtipku na krasny den :)

o Navštíveno 1580x o
o 01.05.2012, 09:04 | Knightey-
Pepíček chce bratříčka tak jde do sexshopu říká:
"Já chci bratřítka."Prodavač mu podá lahvičku s tabletama a dodává:
"Jednu tatínkovi ráno do kafe!"Pepíček to tam nasype všecno, že bude mít víc bratříčků. Druhý den jde znovu do sexshopu chlap mu říká:
"Máš bratříčka?"On: "No máma je těhotná, segra je těhotná, já si nemůžu sednout a pes nemůže do shodů."
:D :D :D

Pepíček vběhne do třídy 5 minut po zvonění bez klepání. Paní učitelka mu povídá: "Pepíčku, pěkně se vrat za dveře a vejdi ještě jednou, ale tak, jak by vešel například tvůj tatínek!" Pepíček vyjde, za chvíli rozkopne dveře, vrazí do třídy a řve: "Tak co, vy kurvy! Nečekali ste mě, co?"

Manžel se vrátí o den dřív ze služební cesty. Vejde do předsíně a slyší svou ženu, jak se cáká ve vaně v koupelně a přitom si prozpěvuje. Řekne si, že ji překvapí. Jde do ložnice, vyleze na skříň a čeká. Po chvíli se otevřou dveře a do ložnice vchází úplně cizí chlapík s nahou manželkou v náručí. Položí ji na postel a hned ji začíná líbat na ústa. Pokračuje na krku a na prsou, potom na bříšku a stále níže a níže...
Najednou se zarazí a říká: "Ale, copak, prcinku jsme zapomněli umýt?"
"Ne, ty vole, podívej se na skřín a posereš se taky!"

o 01.05.2012, 10:15 | FBS
všem třem dávám tak 2 body z 10 :-)
o 01.05.2012, 10:30 | Mr.Scully
Náhodou jsou všechny dobrý, bohužel taky deset let starý a slyšel jsem je tisíckrát. To je vada většiny vtipů :-)
o 01.05.2012, 11:33 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
fbs :-D
o 01.05.2012, 12:39 | Collin
Ale jo,nad třetím sem se pousmál..
o 01.05.2012, 15:20 | Knightey-
tak ono snad uz ani moc vtipu novych neni ne? :D
o 01.05.2012, 17:13 | vypuk
Jde chlap po lese a najednou uvidí roztřílenýho chlapa na cucky, jde dál a vidí utopenou ženu ve studni, popojde další kousek a vidí malé dítě úplně roztrhané . Po několika dalších metrech vidí sedět malou holčičku na pařezu, která pláče a zeptá se jí: "copak se ti stalo, holčičko?"
Holčička mu s brekem odpoví: "tatínka mi zastřelili myslivci, maminka se utopila, když se chtěla napít, no a malého bratra mi roztrhala divá zvěř."
Chlap se rozhlíží kolem, široko daleko nikde nikdo, přistoupí blíž, rozepne si poklopec a povídá: "holčičko, máš ty ale dneska smůlu..."
o 01.05.2012, 19:26 | rcman
Ten od Vypuka byl dobrej. Ještě jsem ho neslyšel.
Jelikož jsem buď v nudný společnosti, nebo neni už tolik doba na vtipy tak jsem rád i za starý vtipy...
Takže bych dal za tyhle vtipy klidně 10 z 10 bodů.
o 01.05.2012, 20:41 | FBS
Vypuk má 6 z 10 :-)
o 01.05.2012, 20:43 | pepe689
slaby
o 02.05.2012, 18:27 | Knightey-
vypuk: ten je drsnejsi ale :D
o 02.05.2012, 20:10 | mikevr6
Srazí se dvě auta a pořádně.
Z jednoho se vypotácí chlap, z druhého ženská a ta povídá: "Bože to je štěstí, oba na živu a ještě vy krásnej chlap. Měli bychom se seznámit. Já jsem Věra." "Těší mě, já Honza." Ženská šáhne do auta, vytáhne flašku a říká: "To je príma, nerozbila se. Musíme to seznámení zapít." Podá ji chlapovi, ten si pořádně přihne a podá ji zpět ženský. Ta ji zazátkuje a strčí do auta. "Vy se nenapijete?" povídá chlap. "Ne, já už jen počkám na policajty."
o 02.05.2012, 23:41 | FBS
mike 4 z 10 :-)
o 02.05.2012, 23:53 | RedBaron
Vtip vycházející z mýtu o automatické vině opilého řidiče? ;-)
o 02.05.2012, 23:57 | Proffesor_W
jak uděláš červeným do černýho bílou tečku?
.
.
.
.
.
strčíš cigánovi do řiti ředkvičku a rozkousneš ji
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3429 sekund.