Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Syndrom suchého oka?

o Navštíveno 3291x o
o 27.04.2012, 16:03 | Mr.Scully
Nemáte někdo? Mám podezření, že já jo. Jednou za čas (třeba jednou za dva týdny) se probudím a oko mi prakticky ani nejde otevřít, je to taková silná pálivá bolest, jako kdybych v něm měl minimálně kus kamene nebo tak něco. Nepomůže nic, ani proplachování. Odezní to samo postupně po několika hodinách. Úplně nejhorší je na po nevyspání - jsem zvyklý spát svých devět hodin a jakmile spím jednou za čas třeba jen 5-6 hodin, tak jsem po ránu prakticky slepý :-) Ale nesouvisí to přímo s únavou, spíš s nedostatečným zvlhčením oka, což jsem se právě dočetl, že by mohl být tenhle syndrom. Nestává se to někomu z vás po probuzení taky?

o 27.04.2012, 16:11 | vinzek fa
hele co zkusit ocniho dokturka co ?
o 27.04.2012, 16:18 | Jerry.s
Když jsem měl asi před 5 rokama poškrábanou rohovku, tak potom sem na tohle trpěl asi rok. nebylo to každé ráno, ale občas po náhlém probuzení jsem měl taky suché oko. je na to nějaká mastička kterou když jsem si oko namazal tak mi víčka lítaly jako urvané!:o)Nevím jestli to mělo nějakou souvislost s tím zraněním oka nebo to byl zrovna jenom nějaký nedostatek vitamínů, ale teď už mě to přešlo a mám od toho pokoj.
o 27.04.2012, 16:20 | Mr.Scully
No očař by to pochopitelně spravil, nicméně to bych nesměl být registrovaný u někoho, kdo má plno na rok dopředu :-)

Dneska už jde všechno vygooglovat, tak by mě zajímalo, jestli jsem se trefil :-) Prostě se probudím třeba brzo ráno, zkusím otevřít oko a mám pocit, jako bych ho měl plný písku => prostě otevřít nejde. Mastičky pořeší asi důsledek, ale ne příčinu. Je mi jasný, že sezení u PC tomu nepomáhá, ale tím se živím :-) Tak jedině nějaký vitamíny nebo něco...
o 27.04.2012, 16:25 | Downland
doporucuju zkusit kapky jsou to naky umely slzy v lekarne budou vedet mamina si je kupovala myslim ze to neni na predpis ale jistej si nejsem nebo sem prijet ja ti tam plivnu :D
o 27.04.2012, 16:28 | tappaja
Tak zacal bych tady
[ Link ]
A ocare vymenil, rok je fakt dlouha doba. Popripade zavolal do ordinace, ze je to akutni, kazdej doktor by mel vzit pacienta s akutnim problemem bez objednani. Pokud te nevezme, tak je to doktor k nicemu.
o 27.04.2012, 16:37 | Proffesor_W
Ocni nerv ma prime propojeni s prdeli. To je vedecky dokazany. Kdyz nekoho pichnes tuzkou do oka tak se posere, a kdyz ho kopnes do prdele, tak zacne slzet. Treba ti zustal kousek papiru mezi pulkama, taky se mi to stalo.
o 27.04.2012, 17:21 | Mr.Scully
tappaja - tak jasně, on by mě vzal, jen prostě jsem zvyklej si s většinou věcí poradit sám. Ani jsem nečekal, že by mi tu někdo poradil, co s tím, spíš mě jen zajímalo, jestli třeba někdo nemá to samé a jestli jsem se s diagnózou (dle symptomů) trefil :-)
o 27.04.2012, 23:48 | maresk
Mr. Scully: kdybys náhodou měl s doktorem potíže, dej echo, vezmu Tě ke svému (kamarád, lepšího doktora přes oči neznám-mojí mamince zachránil oko(počínající špatné prokrvování očního nervu v souvislosti s věkem)), akorát bys musel do prahy :-); jinak v jeho ordinaci se točej tři lékaři - on, jeho žena a tchýně a všichni tři jsou asi nej, co v praze jsou (reference od lidí, které jsem k nim poslal)
o 28.04.2012, 00:07 | Tendr | Upraveno: 2012-04-28 00:07:39
Proff: :D
Jinak dneska mi cák štuk do oka, což je samý vápno, a nepřál bych nikomu, ještě teď to pálí a teče mi z něj.. BTW, jestli z poloviny tak pálí sperma v oku, tak se nedivím reakcím...
o 28.04.2012, 00:10 | Downland
Tendr: :D
o 28.04.2012, 00:20 | Mr.Scully
maresk - dík za nabídku, velmi pravděpodobně nevyužiju, ale vážím si toho ;-) Já mám v Plzni špičkového, jen prostě moc nestíhá. A navíc nejsem zvyklý s každou kravinou běhat k doktoru :-)

Tendr lol :-)
o 28.04.2012, 09:26 | DaveX
Mr.Skully: no já bych problém s okem rozhodně jako kravinu neviděl. Osobně taky moc lékaře nemusím, ale s okem bych si zašel při sebemenších náznacích něčeho.
o 30.04.2012, 06:46 | crestik
no já neměl asi přímo tohle, ale taky občas problémy s promrkáváním, a taky pocit, že by to mělo líp klouzat :-) V létě občas nakapu Livostin, a párkrát do týdne na noc Opthalmo Framykoin a tak nějak se mi to zlepšilo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.324 sekund.