Navštíveno 1590x

Lidi nevite nekdo jakej je limit na vyber v hotovosti proste u prepazky ? chci 70 000 a nevim jestli je naka cekaci lhuta nebo to v tom sejfu maj ? Budu vybirat v Domazlicich tak predpokladma ze tam maji penez vic.
Pokud mate nekdo zkusenost dejte vedet nemam u nich nic extra klasickej ucet na vejplatu a kartu do bankomatu.
Do 100 by to melo byt bez problemu.
ok dik auto vybrany ted to jen zaplatit a uz hledam nake pekne radio :D
Je to vždycky o domluvě, třeba ČSOB měla nad 100 tisíc limit dva dny ohlášení předem, ale když jsem přímo zavolal bankéřce a nahlásil, že bych chtěl vybrat asi 350k, tak se jen zeptala, v kolik hodin je chci a bylo to v pohodě připravené.
Ja rict bankerce ze chci vybrat 350K tak by se me asi zeptala.
A za kolik desitek let to tam hodlate nastradat ? :D :D :D

27.04.2012, 16:17 |
maxov co kupuješ?toho pašíka z inzerce?
maxov: kdo ja nebo Mr.Scully ?

27.04.2012, 16:26 |
maxov ty:)
za 70 beru tu 206ku uz to mame sjednany kdyz to vyjde tak snad v pondeli bude doma ted je svatek to me sere :) Ale nejvic me serou rozvody nic levnyho co mi potvrdil clen z ahc :/
Budu to muset nakoupit u autokelly nebo tak nekde jde o sadu rozvodu a pumpu prej je kravina menit jen rozvody bez pumpy ale to nevim ja se v tom nevyznam :) celkem me vyjde na +- 70 no + ty poplatky pojisteni a ty prepisy apod takze asi 71 jinak auto je po naky pani s detma ma to jen skrablej ne moc zadni naraznik coz me nesere je z plastu :)

27.04.2012, 16:36 |
maxov presne tak,kdyz uz rozvody tak i s pumpou,neni to takova položka a aby si pak shazoval rozvody znova kvuli pumpě nestojí za to
no jak se to vezme kdyz vemu pumpu z autokelly tak asi 700-1000 podle znacky a typu kdyz z original peugeot servisu tak 2300 :)
Presneji :)
Rozvodová sada: 2.184,-
Vodní pumpa: 2.346,-
Řemen příslušenství: 796,-
Cladící kapalina: 1.000,-
Klíček mechanický: 771,-
Zjištění kódu imobiliseru: 600,- (Jen pokud není k dispozici karta s kódem)
Práce rozvody: 1.260,-
Konfigurace klíče: 500,-
Takze servisni knizka nebude tudiz se mi nevyplati davat takove penize v original servisu jen ten klic si necham udelat u toho kluka co mi to poslal.
Klice? Hele co to je? To je "nepojizdny" bez klicu? :-O
Nebo to ma jen jeden a uz resis zalozni? :)
Jinak byt to Toyota/Lexus, tak bych mel umet pomoci s nakodovanim noveho klice...
Jinak jako Mrs.Dana, treba u RB je limit 100k, ale po zavolani bankerce nebyl problem vybrat ihned vic...

27.04.2012, 17:03 |
Downland | Upraveno: 2012-04-27 17:04:16
no kdyz to tahli z rajchu tak byl klic jen jeden s ovladanim centralu atd. tak nechali udelat novej jenze nevedeli ze tam je cip takze snim akorat odemknu no tak pro jistotu resim predbezne novej nikdy nevim co se muze stat :)
no me bude stacit 70 kdyz mi je daji :D
Jo tak to chapu, jinak zkus se zeptat v nejakem lepsim/vetsim zamecnictvi. Nekteri v Praze Ti dodaji klic s chipem, obrobi a jeste ho dokazdou sparovat s autem :o)
no to parovani by bylo nejlepsi od nekoho kdo si za to nic neveme :) prece jen kazda kacka dobra ale pochybuju ze dnes nekdo udela z dobre vule :)
No uvidis, jinak bacha na to, aby koupeny klicek mel chip :o) Protoze pod "mechnicky klic" bych si chipovy klic moc nepredstavil :o)
:D je no to me nenapadlo tohle holt poresim dyl stejne pocitam ze se tam neco vysere mam na to stesti :D
jeste vec jde sundat dalnicni znamka aby sla jeste pouzit ?
nejlépe si na tu pobočku zavolat a zeptat, větší třeba problém nemá s vyššíma částkama, menší ano, 70 tis. by snad neměl být problém nikde. 6 let zpátky jsem byl pro 250 a no problém, před 3 roky jsem byl pro 150 a že to musím 2 dny předem a vyzvednout přesně v ten termín, paráda... Jo, ČS, tam to mají jinak...