Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > H: Jaké pantzy k pračce

o Navštíveno 947x o
o 26.04.2012, 13:13 | X-sat (M)
Prosím o radu znalých. Potřebuji přidělat k pračce dveře, ale někde jsem vytratily originál panty. Poptával jsem se u prodejce a ten nabízí panty za cca 900,-, což je dle mne nesmysl.

Místa pro úchyty pantů jsou na obrázku v červeném obdélníku a dveře se mají otevírat do polohy tak, jak jsou vyobrazeny.

Můžete mi poradit, jaké nábytkové panty použít?

Díky. Prohlížel jsem např. [ Link ]

foto k příspěvku  od X-sat

o 26.04.2012, 13:39 | pepe689
sběrny dvur a nebo tam kde jsou pracky a mas po starostech
o 26.04.2012, 14:31 | Pavel 528 | Upraveno: 2012-04-26 14:33:01
ty cos hodil odkaz je na normalni dvirka a to tam nepujde ,pac se oteviraji jen z 90st do 180st
ty potrebujes nejaky z 0st na 90st

edit:byt se to zda stejne jakoze uhel 90st,tak to uchyceni je jine
o 26.04.2012, 14:59 | tappaja
Mno, nez tam roubovat nejakej jinej pant, kterej bude vypadat prdelne a jeste nevis, jestli bude dobre fungovat, tak v tomhle svetle se mi 900 nezda nijak silena cena... A ke vsemu si za to muzes sam :o)
o 26.04.2012, 22:01 | X-sat (M)
Proto bych rád názor člověka znalého, pokud tu takový je.

tappaja - 900 za dva kousky železa... no žiju asi v jiném světě ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3437 sekund.