Navštíveno 9039x

tak to je pecka , která je možná jen u nás .......... a v rusku :-DDDDDDD

25.04.2012, 19:29 |
dolph jojo dnes jsem kolem toho mamrda jel :)
Co je na tom tak divneho? U Tatry celkem bezna vec, ze se da jet bez jednoho predniho kola....
tatra nezna bratra takovej MAN by uz davno nejezdil -))

25.04.2012, 20:23 |
EdTV Jak píše jerzy, u tatry naprosto normální věc..
nic neobvyklého.. kámoš už takto párkrát jel:) a u traktorbagru to jezdí podobně - prorazí na stavbě přední gumu a aby dojel do dílny vyváží to ramenem:)
Kdyby to bylo o jen o jízdě bez kola...... kovboj Adams moc dobře ví, proč se sem nastěhoval :-D
[ Link ]
Ty kráso, ten medvěd se třese jak kýbl sulcu :-)
tak to vi asi kazdy trucker*, ze tatra jede bez kterehokoliv kola. zase tak nevidana vec to fakt neni.
mel rict ze mu to kolo uradli na posledni krizovatce, a ze to veze do servisu ;-)
jj, zivacka, mel to vyvazeny a kdyby musel brzdit, pouzil by rucku, proste v pazi... nechapu, proc kvuli tomu ten policajt prudil, mohl stihnout jeste par solichu...
podobnej retard do me na_ebal zezadu s Avii, kdyz jsem mel tu drzost na rovine zastavit a cekat az bude v protismeru volno, abych mohl odbocit doleva... brzdilo mu jedno LZ+PP kolo (jinymi slovy jen jeden okruh) a to jeste bidne...
Cituji z autorevue :
"Koukám,že je tady 99% odborníků,kteří s třínápravovou Tatrou nikdy nejezdili.V příručce pro řidiče byla tato situace názorně popsána,vyháknout zadní pero na druhé straně z podkovy a můžete dojet bezpečně do opravy.Při poruše zadního náboje kola zase stačí polonápravu zvednout heverem a připoutat ke korbě a jede se opět dál."
Jako Honza2,016v. Asi ten kriminalista nikdy nebyl na venkově a sedí zalezlej celý den v kanclu :-/ Už si pomalu zvykám, že senzace se udělá ze všeho a že za pár let mě zavřou za prasklou žárovku v blinkru...

26.04.2012, 17:21 |
sts Tuner - na doživotí a budeš v televizi.