Navštíveno 1905x

25.04.2012, 16:57 |
DITR šoust chlapi jak je možné že jsem dnes viděl černou audi A6 s volantem na pravé straně a Ostravskou SPZtkou??? ono už to jde nějak přihlásit? tedka sem to řešil s kámošem a ten tvrdí že je jedno na které straně je volant ale že se musí vyměnit světla a zrcátka za homologované pro EU jak to teda je???????
podle mě nesmysl, jak je volant vpravo, tak je konec
Taky jsem viděl Astru s volantem na UK staně na CZ značkách.
Mám za to, že to nejde přihlásit, ale možná je nějaká vyjímka.
TT.

25.04.2012, 17:12 |
DITR přísahám to co jsem dneska viděl byla černá A6 volant na druhé straně a Ostravská SPZ

25.04.2012, 17:14 |
DITR vím, že je vyjímka když se stěhuješ po nějaké době z UK zpátky do čr i s majetkem že vyjímku dostaneš ale tomu známému to zase tvrdí kámoš co je na STK tak jak to t eda je ? taky mám zálusk na něco z UK
no, hodit si CZ značku na UK auto není takový problém
teď jde jen o to, jestli to tam měl legálně :-)

25.04.2012, 17:16 |
DITR to problém není ale zase by z toho měl asi luxusní průser takže kdo ví jak to je
taky už jsem viděl, ale seděli v tom cigoši takže tutově nějaká levá..
taky jsem mel RHD EVO VI na ofiko CZ papirech ;O)

25.04.2012, 17:30 |
DITR no a jak jsi to přihlásil?
co treba papiry z bouracky? nebo na zdravotni vyjimku to nejak slo ne?

25.04.2012, 17:48 |
DITR papíry z bouračky - tzn převaření vin to už tak moc legální není

25.04.2012, 19:03 |
vomy7 Taky jsem viděl auto s volantem napravo normálně na CZ značkách, ale jak to je s přihlašováním vůbec netušim... každopádně naučit se řadit levou rukou, to by asi bylo peklo..
na 99,9 % to je přivežený majitelem, který se stěhoval z UK zpět do ČR. Soused má takhle Passata B5,5

25.04.2012, 19:31 |
DITR už sem měl tu čest je to o zvyku horší je to s blinkrama sou naopak :D takže se stane že chceš dát blinkr a pustíš stěrač :D
kolegyně v bývalé práci měla takhle cca půl roku RHD scénika na UK značkách a pak jsem koukal, že to mělo najednou CZ bílý placky, tak to asi nějaký problém nebude.
DITR: blinkry maj jen japan auta dovezený sem, UK auta maj blinkry stejně jako máme my ;)
všechno jde jen je to voser s orgánem :)
S tema blinkrama u aut s RHD je to tak, ze Japonci to maj temer vsichni obracene, tzn ze prepinac smerovych svetel je na prave ruce u okenka, zatimco vetsina vozu vyrobenych v evrope, nebo evropskych vozu je ma stale stejne at uz v jakekoliv konfiguraci rizeni. Je to trochu nezvyk, ale da se..

02.05.2012, 08:58 |
AR ditr: a spojku si měl taky na druhé straně co ;)

02.05.2012, 16:39 |
Ravo | Upraveno: 2012-05-02 16:41:17
zajímalo by mě jak vypadá na RHD kárách Hčko převodovky.
Je to ta samá převodovka, tzn. Hčko zůstalo tak jak je u LHD - v případě RHD by se teda levou rukou řadila 1čka od sebe dopředu, dvojka od sebe dozadu atd? Jestli jo, tak by mě z toho asi jeblo, protože řadit 1-2 je na vykloubení ruky - tlačit pořád páku od sebe. A 2-3 taky není žádná hitparáda.
ALe ono je to asi ten samý problém jako řadit u LHD pořád 5-6-5-6, taky to není kdovíjaká sláva ;-) Akorát mi to u 1-2 příjde horší, nevím proč :D
Zvyknes si rychle. ja prijel do anglie, druhej den mi dala pasata, trvalo mi cca jeden den nez jsem si zvykl, pak mi to ani neprislo.
Ravo: Hacko je uplne stejne at uz LHD tak i RHD..