Navštíveno 1045x

25.04.2012, 13:08 |
maxov doporučtě mě navigaci na kolo,cenová relace někde bajvočko 1-4tis...jiny země v základu nejsou potřeba,hlavně kvalitně a detailně čechy popř i slovensko.
prostě něco pro turisty...i pro pěší,na vejlety a tak

25.04.2012, 13:15 |
slama Telefon s androidem a aplikaci Locus.
Buď ten LOCUS, Smartmaps do tel, nebo já pořídil za 4000,- z druhý ruky Garmin EDGE 705 a naprosto perfektní věc na kolo, Najezdil jsem na něj od února 700km a všeho všudy jsem ho měl 3x na nabiječce.
Já mám ozkoušeno a prověřeno praxí tohle a nedám na to dopustit.
[ Link ]
pak se taky můžeš kouknout v Tvé cenové relaci po "GARMIN Dakota". Nicméně EDGE je výslovně stvořen pro cyklistiku a má spoustu užitečných funkcí pro trénink, jako virtuální partner apod. Na kolo asi nic lepšího než EDGE 605,705,800 není. Jako další zajímavá cyklonavigace se jeví Holux Funtrek 130 zejména mapy Smartmaps my přijdou přívětivější než mapy od Garmina. Spoustu si toho najdeš tady
[ Link ]
Spooky1: ano neporovnatelně levnější řešení a navíc bez baterek :-) nicméně já se nejvíc vyžívám v plánování trasy na PC, kdy si můžu v klidu naplánovat cestu místy, kam bych jen tak netrefil, pak to jen přehraju do Garmina a nemusím už zastavit abych koukal kde jsem a kudy dál. Nicméně papírová mapa má taky svoje kouzlo.