Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jaké krbovky

o Navštíveno 1208x o
o 24.04.2012, 21:24 | Spirit
Doporučte slušné krbové kamna kolem 8tis

o 24.04.2012, 21:26 | Pepíno_Honda
to chce dodat více informací...
výměník? výkon?
o 24.04.2012, 22:24 | Crimson
Na chatě mám krbovky, na baráku ted krbovou vložku,
jestli máš místo, prdni na zed jednoduchou moderní vložku, je to nebe a dudy..
já vím peníze ale asi to za to stojí !

[ Link ]

foto k příspěvku  od Crimson

o 24.04.2012, 22:26 | golfista hanz
taky se přidám k dotazu budu vybírat do baraku chci to jen na přitápění aby se neco ušetřilo chci bez vymeniku nasel jsem treba tyhle : poradi nekdo ? [ Link ]
o 24.04.2012, 23:18 | tappaja
Ja si nemoh pomoct, ale tyhle kamna sem musel mit :o)
Byly sice drazsi, ale danove to maji vymakany, topim lisovanejma briketama a jeden valec tam dokaze "horet" celou noc.

foto k příspěvku  od tappaja

o 24.04.2012, 23:42 | Tuner#2 | Upraveno: 2012-04-24 23:45:01
My jsme koupili tyhle. Jsou to kanadská krbová kamna bez roštu se speciálním systémem hoření. Dřevo a nebo lisované brikety tam opravdu vydrží velmi dlouho a navíc se rozpadnou tak, že popel je třeba uklidit ze šamotových desek na dně tak jednou za 14dní. Ségra je má už 3 roky a nedá na to dopustit tak jsme do nich šli taky.

[ Link ]

Jen ta cena je jinde...

foto k příspěvku  od Tuner#2

o 25.04.2012, 08:23 | Lucni.konik
Těch 8 tisíc je celkem i málo. Já jsem kupoval obyč krbový kamna [ Link ]
Ale nemůžu si je vynachválit.
Jinak je potřeba vědět, kolika kW potřebuješ, dle toho vybírat poté výkon krbovek.
o 25.04.2012, 09:04 | Rocco.
naši maj tyhle "laciný" kamna cca za 10 000.- maj je tři roky a dvířka jsou zkroucený, že to netěsní, nejde to zavřít a hoří to furt jak blázen. Rošt je prasklej a šamot vydrolenej..
Na chatě maj 10 let Jotuly a nepozorujeme na nich žádný opotřebení...
o 25.04.2012, 11:39 | Spirit
chci normál kamna ale kvalitní
co todle [ Link ]
o 25.04.2012, 11:44 | Lucni.konik
Jen zvaž, zda-li máš chuť se dělat třebas s polínkama dlouhýma 20cm, který se tam jakž takž vejdou nebo pořídit kamna, kam šoupneš klidně půlmetrový poleno a hotovo.
o 25.04.2012, 12:49 | tappaja
Delka polinek zavisi na zpusobu pouziti, pokud to mas jako naladovku, pritopeni v sychravym veceru, tak nepotrebujes polena pul metru, ale stacej tech "normovanejch" 33cm tusim. Ja zkusim jak dlouho mi vydrzi ten metrak briket co jsem ke kamnum dostal a pak se podle toho zaridim.
o 25.04.2012, 14:08 | Crimson
já pálím starou střechu resp. trámy, tak jak je krájím motorovkou, tak je tam dávám po jednom špalku v plným profilu, od 18h do rána to zblajzne 5-6 kousků,
barák prohřátej až na půdu, kotel naposled běžel někdy v únoru, vůbec ho nepouštím !
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3881 sekund.