Navštíveno 1051x

Potřeboval bych poradit s excelem, je-li vůbec můj požadavek v něm reálný.
Potřebuji vytvořit jeden zdrojový soubor s daty. K tomuto souboru by následně bylo dotvořeno několik dalších, které by si měly automaticky natahovat data z toho zdrojového a aktualizovat je (např. po pár minutch). K datům, která by se automaticky načítaly by dopisovali do dalších sloupců uživatelé každý v tom svém souboru nějaká další data.
Z těchto několika souborů by se poté opět načítal další soubor, který by údaje, zadané jednotlivými uživateli sumarizoval a vyhodnocoval.
Lze?
A teď druhá složitější varianta a to, že by první zdrojový a třetí vyhodnocovací soubor byl jeden a ten samý. Tedy z nějakého listu by se data načítala do těch jednotlivých podsouborů u jednotlivých uživatelů, ti by si dopisovali do svých souborů co by potřebovali a právě tyto jejich dopisování by se zpětně načítaly opět do toho zdrojového (a zároveň tedy i vyhodnocovacího) souboru.
Myslel jsem, že to zvládnou nějaké dynamické tabulky, ale nějak jsem se tím neprokousal, aby to funogvalo.
Díky
Tak podle toho že nikdo neodepsal asi můj požadavek nejde v excelu vyřešit :(

05.05.2012, 14:58 |
EAST Jde to pomoci VB maker. Neco obdobneho jsem resil v praci. Nicmene to neni, ze by ti nekdo napsal zdrojak bez znalosti struktury dat a neni to na 10radku. Oslov nekoho kdo dela ve Visual Basicu. Neni to tezke, ale zdlouhave...

05.05.2012, 14:58 |
EAST Jde to pomoci VB maker. Neco obdobneho jsem resil v praci. Nicmene to neni, ze by ti nekdo napsal zdrojak bez znalosti struktury dat a neni to na 10radku. Oslov nekoho kdo dela ve Visual Basicu. Neni to tezke, ale zdlouhave...
Tohle by mohl prece vyresit sdileny soubor, ne? Napriklad pres google dokumenty
shamania: tam lze zapisovat z více míst najednou?