Navštíveno 1198x

24.04.2012, 09:55 |
maiky46 | Upraveno: 2012-04-24 09:55:53
měl bych prosbu ,jelsti by někdo nevěděl čim to může být, že mi z ničho nic přestali jít reproduktory a mikrofon na notebooku . Jedná se o starej model asus f3sc ap062c. Když připojim sluchátka tak zvuk de do nich v pořádku takže zvukovka asi v pohodě a ovladače by taky měli snad být když to hraje do sluchátek. řikal sem si že by mohli odejit repro ale tušimže to má dva a že by odešli najednou a ještě k tomu mikrofon je taky divný...

24.04.2012, 16:11 |
Olda mám Acer extensa 5430 a mám asi stejný problém. hraju pouze na zesik a tam je vše ok. Když ale odpojím kabel, tak zvuk buď vůbec nejde a nebo chvilku a pak najednou přestane jít. Při vyšší hlasitosti to chrčí. Když zaklapnu víko a znovu otevřu, tak zvuk zase normálně funguje. A pak zase po nějakej době přestane jít..
Dle mě to jsou asi ovladače, ale nechápu co mám jinýho instalovat když jsem tam dal ty co jsou na webu aceru.. Jinak začlo mi to dělat od doby co jsem ho měl v servise na výměně desky a HDD. po servise sem instaloval OS a začlo to zlobit.. těžko řícit no.
pánové tohle nebudou ovladače máte špatný kontakty ve flex kabelech bych řekl,rozebrat notebook a všechny kabely pořádně připojit
kontakty mě taky napadly ale nehejbalo se snim od doby kdy to chodilo a kdy přestalo.tak by to musela byt spíš náhoda
navíc co sem našel fotky na netu tak repro sou asi zvlášt a dou přímo do desky.