Navštíveno 1648x

23.04.2012, 23:42 |
1kw Ahoj všichni, čeká mne výměna předních kotoučů a desek, jenže jaké vybrat..?
V prvé řadě mi jde hlavně o spolehlivost, s autem se nebude nikde závodit takže za nějaké prémivé řady není třeba zbytečně utrácet. Je to na Hyundai Elantra xd 2001..
Možnosti jsou: Zimmerman Brembo Ferodo Ate TRW ...
Funkčnost/cena/spolehlivost
Má někdo nějakou osvědčenou značku..? :)

24.04.2012, 00:02 |
Augi Ate obyc kotouce a desky ATE s primesi keramiky - tato kombinace uz se parkrat osvedcila.

25.04.2012, 18:36 |
1kw Díky, Ta kombinace ATE zní zajímavě.. :)
Podělí se ještě někdo o zkušenosti..?
-Ate Power disk+Ate ceramic = ostrý brzdy jak blázen.
-Zimmerman dírky + ate ceramic = ostrý,ale s klidným nástupem
-Jinak jak píše Augi,obyč atečka a ty keramiky a je klid. A pokud máš alu tak ty keramiky práší tak minimálně o polovinu míň jak klasický obyč desky

27.04.2012, 21:08 |
1kw Děkuji za vyčerpávajíci info :) z toho už něco vyberu.
Ale nejhorší je, že na moje superauto se nejspíš keramické desky a vyšší řady brzdových systémů nedělají.. :(

28.04.2012, 10:02 |
gizmi pro bezne jezdeni (pokud zrovna nevezmes Starline jakozto to nejlevnejsi) je to myslim vcelku jedno :) Z tech znacek co jsi napsal to mas vcelku vyrovnane, protoze kazda ma svuj program ;) Vybral bych podle financi..

09.05.2012, 18:44 |
1kw Trochu jsem pozjišťoval co je možné na mé auto sehnat a jako nejlepší možnost se mi jeví obyč kotouče ATE + obyč desky TEXTAR.
Co myslíte..? :)
Původně jsem chtěl desky Ate ceramic ale bohužel nevyrábí se a u jiných výrobců o keramické příměsi nepíšou.
Jinak v úvahu by připadali ještě základní řady Ferodo Premier, brembo, Textar, TRW, JC Premium, Ate ...
Je mi jasné, že kvalita bude +- podobná ale přece jen.. :) Hlavně ať se to nezkroutí a něco to vydrží.
Budu rád za každé rady..
napiš jakej máš r.v. obsah.kastlu,kw a kouknu
Textar sem viděl už aji hořet nomální svižnou jízdou,né na hovado,ale svižnou,takže za mě asi ne :-(

09.05.2012, 22:14 |
1kw Je to Hyundai Elantra sedan (XD), rv.2001, 2.0 102kw, motor G4GC-G
Přední kotouče jsou 257mm průměr, jen teď z hlavy přesně nevím brzdový systém, jsou asi 3.. liší se to v deskách.
Díky :)
Záleží na tom jak jezdíš, pokud jenom běžnou jízdou, tak je to jedno, na bavoru jsem výše zmíněné značky zkroutil všechny a skončil u originál brzd.