Navštíveno 1048x

Určitě sem nedávám nějakou novinku, ale i tak k pobavení dobrý
[ Link ] Překvapilo mě, že mu ulítlo kolo. To je normál a nebo měl nějakou křehkou edici? :). I když měl zase velký kola, nízký gumy a obrubník byl celkem vysokej.
podle ceho si poznal, ze mu ulitlo kolo ? :-) jen je videt, ze prorazil gumu ....
co bys čekal od obrubníku :-))
jo tak to je frajer :o) a to frajerský podržení v omezovači, prostě frajer :o)))
Jo a byl to frajer :o)
Neměl mu to výrobce kola před prodejem oznámit? :))
NJ mít ESP tak se mu to nestalo :DDD

20.04.2012, 15:21 |
M.a.R.i | Upraveno: 2012-04-20 15:23:51
Tak jsem si to asi domyslel :). Ale přijde mi, že předek napravo je hodně nízko, jakoby byl bez kola.
Další blbá otázka. Když by držel volant rovně a dal plnej knédl, tak mu to může takhle ustřelit? A nebo prostě otočil volantem nebo měl něco na podvozku KO?
Edit: Je vidět, že mu to nějak plavalo a navíc tam byla nějaká nerovnost, tak asi kvůli tomu mu to ustřelilo.
molodec chuj - myslim, ze vse bylo receno... :)))
Mari: tam myslim bylo jasne videt, ze ve chvili kdy mel dat kontra volant doleva, tak mel kola porad rovne :o) Vykonem Ti prdel takhle uleti ikdyz budes mit volant rovne ;)
Tuner: no ale mit zapnuty ASR tak se to fakt nestalo :-P :-D

20.04.2012, 15:38 |
Augi M.a.R.i: Snad nikdy nemáš stoprocentně totožnou přilnavost na všech kolech. Např.: sedíš sám v autě, víc zatížená řidičova strana, silnice je mírně nakloněná, máš o kapinu menší tlak v jedné pneu a bla bla bla... Je toho mraky. Nebo Ty když dáš plnou knedlu při rozjezdu, tak Tě MR2 nepředbíhá z jedné strany? ;-)
Taky mě překvapujou tyhle dotazy od někoho kdo má MR2? Já na tyhle situace musím mít mokro, ale jinak je to snad jasné asi každému kdo někdy jezdil se zadokolkou...
Augi: LSo ma kontrolu trakce ;o)

20.04.2012, 15:50 |
M.a.R.i | Upraveno: 2012-04-20 15:56:05
Tak MR2 byla na burnout slabá a u LS400 jsem burnout na suchu zkoušel a při vypnutý trakci začne hořet jedno kolo a jede to rovně :). Proto mi to bylo divný. To samý do zatáček, je problém to utrhnout. Plnej knédl, střihnu zatáčku a pálím jednu gumu :). Tím "střihnu" myslím maximálně v 30 km/h.
I když vlastně asi fakt člověk instinktivně dává kontra, když si vybavím kravení na sněhu, tak možná kontra při burnoutu dávám a ani o tom nevím, ale na tom videu mě to zarazilo. Dneska vyzkouším při cestě z práce :D
EDIT: Asi 20x EDIT, než jsem to napsal trošku smysluplně, dneska už mi to fakt nemyslí :D
Tá ich typická ironická ruská reakcia na frajírka "Óóóóóóó..." :-D