Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Alergicka reakce jak krava!

o Navštíveno 2544x o
o 20.04.2012, 10:33 | tappaja
Ty voe to bych se z toho posral, prijdo do kanclu, z lednice vytahnu pulku jogurtu ze vcerejska, rozbalim pecivo co sem si koupil cestou, uvarim caj s mlikem a posnidam. Sem tam usrknu caje. Za 10 minut me zacaly svedit oci, kuze na dlanich, na zadech, nohou, krk mi opuch, sem celej cervenej...
Tak sem zobnul jeden Zodac co mam u sebe (alergie na kocky) a uz to snad prestava, odpuchavam...

Co bylo kurva jinak oproti vcerejsku? Venku nic nekvete, od vcerejska chcije, v noci chcalo, vsechno je zkropeny. Oproti vcerejsku jsem si dal jiny housky, ktery sem nikdy nejed. Misto Earl Graye sem si ted dal obyc cernej s mlikem... Ze by housky? Neni na nich slozeni, proste upeceny a vlozeny do pytliku.

o 20.04.2012, 10:36 | thepyroman
nezabehla se ti do kanclu nejak cicina co chrni pod stolem?
o 20.04.2012, 10:37 | tappaja
Nene, alergii na kocky mam, ale to bych na ne musel sahat a pak si treba hrabnout do oka. Nebo kdyz me u brachy sekne drapem jejich kocka, tak mam pak sramy jak od Fredyho Kroegera :o))
o 20.04.2012, 10:38 | tappaja
Uz zacinam i slyset, jak se mi ucpal nos, zalehly mi usi...
o 20.04.2012, 10:42 | H-Honza (M)
alergie na Tebe muze skocit v kazdym veku, takze pokud jsi nikdy nemel alergii na laktozu, mléko, lepek nebo treba mouku, muze se u Tebe klidne projevit...

Ja mel alergii cely mladi, zral jsem prasky, resil vakciny, a uplne k nicemu. Ted nezeru zadny prasky, a prijde mi ze to mam rok od roku lepsi a lepsi.
o 20.04.2012, 10:43 | kozlustechnykus
"z lednice vytahnu pulku jogurtu ze vcerejska"

Byl opravdu ze vcerejska? Nezacal uz vynalezat kolo?:-D
o 20.04.2012, 10:45 | Schejby
Taky zobu :) ale Xyzal...
Je možný že si na něco alergickej a nevíš o tom. Můžeš to mít i z něčeho co si snědl včera a ta reakce se ti projevila dneskaa je možný že se ti projeví i zítra.. Taky to tak mám.. Moje "nepřatelé" zvířata a to kočka a pes... Prach, pyl a roztoči... a poslední dobou jsem nejspíš alergickej na mák a arašídy..
o 20.04.2012, 10:46 | Dexter
tak já měl něco podobnýho včera. středa večer pohoda, ve čtvrtek se vzbudim a teklo mi z nosu jak z vodovodu, oči pálily a celkově jak chřipka. ještě dneska ráno to bylo, ale ted to pomalu odeznívá.
o 20.04.2012, 10:46 | tappaja
Jasny, to jo, myslim, ze sem mel alergii na kocky, ale prisel sem na ni nahodou, kdyz sme jeli nekam na vikend, kde meli kocku a me svedili oci atd... A zpetne si vybavuju, ze kdyz me kousne komar nebo jina havet, mam to jak petikacku.
Ale psi jsou v pohode, o jidle zatim nevim. Az budu mit cas, tak to vyzkousim znova. Tipnul bych na ty anglicky housky, buh vi co do toho melou :)
o 20.04.2012, 10:49 | tappaja
Tohle byla reakce tak rychla, ze bych to tipoval na tu snidani.
Stejne rychla jako kdybych mi otreli o ksicht kocku, to je do 5ti minut to samy.
o 20.04.2012, 10:53 | Schejby
Tappaja: aháá :-) Jak si psal že to zkusíš znova jestli to je ono ta houska:) tak musíš ale dýl třeba příští týden. V těle ti zůstane ta látka tak 2 dny. Ale to asi víš :)
o 20.04.2012, 10:53 | MaxxT
sezen si aerius, ja to beru rano a vecer, mel jsem hodne alergie a po tomhle se to zredukoval opravdu extremne hodne, takze pokud bych nejel na tyden na letni tabor nekam do poli (to uz by asi ani tohle nepomohlo), je to to nejlepsi co mi pomaha. Mesto uplne ok, 1-2 denni vylet mimo mesto ok, akorat vecer si musim umejt vlasy (abych v tom nelezel, to je pak rano spatny).
o 20.04.2012, 10:57 | pepe689
alergický projev na lepek ....mam to obcas po tetsovinach jednou ano a pak 3x az 4x ne a pak zase ano ---super stav je to :-))
o 20.04.2012, 10:58 | tappaja
Me zabira Zodac, Zantac nebo neco takovyho, nezobu denne, jen kdyz se prihodi neco takovyho.
o 20.04.2012, 11:15 | Pekys
to máš z toho že snídáš takový věci. Po míchanejch vejcích na slanině by se ti to nestalo :) ;)
o 20.04.2012, 11:20 | tappaja
Presne tak!
Jinak ted si vybavuju, ze se mi to udelalo par mesicu nazpatek, takovej divnej pocit na horni dasni, jako po injekci u zubarky, jakoby se to umrtvilo, jako bych si dal nejaky anestetikum mezi ret a horni dasen. A jestli si dobre pamatuju, tak to byla navsteva pekarny, koupe nejaky bulky-housky a sezral sem to s jogurtem Bauer! Bingo? Nejlepsi bude, kdyz me obvodak objedna na alergologii.
o 20.04.2012, 11:46 | AR
Tak to bude klasika alergie na žraso. V podstatě to má každý člověk v sobě a organismus to zvládá kočírovat ale u někoho to občas nezmákne a spustí se alergická reakce. Taky sem to měl, sežral sem něco kyseleho, nebo uzeninu či sýr a mohl sem se dodrbat jak mě svěděl celý člověk a když sem si dal kyselicu tak sem napuch jak pátrací balón. Chvíli sem žral xyzal a byl klid, zredukoval sem žrádlo na to co by mělo být ok no a teď už zase žeru všechno a sem ok.
o 20.04.2012, 11:51 | Tuner#2
Nejhorší alergie je právě po dešti... Mám na břízy apod. a když v noci prší, tak ráno je to pedlo, když je sucho, je to celkem OK ;)) Pokud to bylo na jídlo, návštěvu alergologie doporučuju ať víš čemu se případně vyhnout.
o 20.04.2012, 12:06 | camron
2tappaja:
hele, jednou se mi stalo úplně to stejné, taky po jídle. Svědění dlaní, chodidel, pak se mi osypal obličej, záda, myslel jsem, že se uškrábu. Takže pohotovost, tam mi bodli kalciovku a ještě něco a dobrý. V životě jsem nezjistil, z čeho to bylo, alergický na nic známého nejsem....
o 20.04.2012, 12:59 | tappaja
camron: to sedi!
o 20.04.2012, 13:13 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
z toho cos mel byl byl mrtvej :-)

pred dvema lety jsem si dal yogurth a blil dva dny
o 20.04.2012, 13:55 | Rustapha-659
Tappe to bude na 99% alergie na tu snídani,resp.jednu z jejích složek.
o 20.04.2012, 14:10 | kozlustechnykus
Takze koupit znova a postupne testovat:) Od detstvi sem mel alergii na prach a podobne, ale cca 10 let je uz klid. Je to ale pekny svinstvo kdyz to cloveka chytne:)
o 20.04.2012, 14:15 | Zephyr
ještě že já dneska po té tlačence s cibulou a octem nic
sry tappiku ;-)
o 20.04.2012, 14:27 | tappaja
tlaca s octem mi nevadi, muselo to bejt to picivo zkurveny, jogurt sem zral i vcera (jim ho kazdy rano)
o 20.04.2012, 14:27 | tappaja
Blby je, ze se mi chce po tech praskach spat. A ssi sem si nemel davat toho Taliskera dopoledne na ochutnavku...
o 20.04.2012, 14:54 | Crimson
já tu zrovna řeším úplně to samé, ráno nic, přijel jsem do práce naprosto OK
a během dopoledne totální kolaps, nemůžu mluvit, ucpanej nos, padne 3tí a mažu do postele..
ty jo co to je , nejsem alergik, asi Alkajdá
o 20.04.2012, 19:24 | Unihero
já měl také zajímavou alergii, když bylo hezky a najednou se ochladilo tak mi naskákali pupínky po celém těle, taky jsem jedl zodac... hrozné svědění, byl jsme celej jako kdybych měl kopřivku..
jak psal H-Honza: jednou jsem to prostě vydržel, podruhé taky a dneska s emi nic takového neděje a to jen díky tomu že jsem přestal brát prášky..
o 20.04.2012, 21:38 | BATMAN
2tapp: Taky jsem kdyzsi zral ZODAC,ale jak sam pises uspava to.
Nech si napsat auerius. Za baleni 90tbl jsem doplacel asi kilo.
Nevim co bylo vcera,ale jak psal Dexter taky mi vcera cely den kapalo z nosu jak z kohoutku,zarudly xicht a byl jsem uplne hotovej,ani prasky a spray do nosu to nezastavili,dnes rano jeste nejake zbytky ale ted uz ok.
o 20.04.2012, 21:55 | walish
Já jsem měl dneska taky alergickou reakci. Venku krásně a najednou mi začlo škubat nohama, sucho v krku a musel jsem na pivo.
o 20.04.2012, 22:07 | Woko_O
:-DD

konec světa se blíží..
o 20.04.2012, 23:38 | Pekys
tapp: jedním z největších alergenů na pečivu je sezam.
Jestli byl na tý housce, tak je to možná on.
o 22.04.2012, 00:32 | MAX
Nebo něco ve vzduchu.. Taky mám dva dny nateklý oči a teče mi z nosu.. Pak najednou zase nic.. Bůhví co to je..
o 22.04.2012, 21:16 | Luke-Jeep
Ja su alergickej na pyly a prach a ja nevim co vsechno uz od 2 let a pak se k tomu pridalo astma... Takze krom svedeni, napuchani voci a ja nevim ceho vseho se semtam jeste vubec neda dejchat. No... Stejne vsichni pochcipame, tak co ;-)
o 22.04.2012, 23:05 | macek
Tomu se rika MOREMUNDUS:-))))
o 23.04.2012, 01:04 | tappaja
Sezam ne e, jinak bych byl uz mrtvej, o vikendu sem sezral pulku recky sezamovy tycky :o)
Kazdopadne se budu vyhejbat tomu pecivu, radsi...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3185 sekund.