Navštíveno 1190x

Ahoj.. mam u O2 na reklamaci telefon, ktery jsem koupil jako novy ale od cloveka ktery si to bral na pausal.... Nevim tedy za jakou cenu si to bral. Chudaci v ritexu si s tim nevi rady a uz i premysli ze mi vrati penize. A ted otazka. Daji penize vubec me, kdyz jsem telefon nekupoval? Pokud telefon stal cloveka co to kupoval treba 1995 vrati mi tu dotovanou cenu, nebo plnou...
vrátí ti dotovanou cenu nebo ti nabídnou mobil,který je v dnešní nabídce nejblíž cenou tomu co se kupoval, vrátit ti ale nic nemusí,můžou to dát jen člověku nebo firmě na kterou je to psané, záleží to jen na lidech, už jsem musel kolikrát mít písemný souhlas od původního majitele na vrácení a ve vodafonu dokonce chtěly u firmy,aby přišel jednatel.
takze kdyz byl telefon za korunu tak mi daji bud korunu nebo samsuny y :-D

20.04.2012, 09:22 |
clown Lukasi, ano zalezi co mas / mel majitel na ucte. Tak je to uplne bezne a v poradku. Proc by ti meli davat, vic penez, nez si za to ty dal / odecetl z dani. To by pak meli diru v ucetnictvi u O2

21.04.2012, 10:35 |
Zbyna Ja jsem takhle resil reklamaci v T-mobile na Nokii N86 ( nepamatuji si presne, ale myslim ze to byla ona).
Telefon jsem koupil v dobe kdy to byla novinka od cloveka kterej si ji bral na pausal za cenu cca 8500 Kc (taky si presne nepamatuji). Telefon zacal zlobit a me chybelo do konce zaruky 14 dni. Zasel jsem na t-mobile, mesic byl telefon na reklamaci, reklamaci uznali a ze na telefon nemaji nahradni dily a prej jestli mam doklad o koupi. Ja ze ne, ze jsem ho nekam zalozil a uz nevim kam.
Tak mi pani rekla ze se ho pokusi dohledat, po tydnu volali ze doklad nasli a ze si muzu zajit na prodejnu a vybrat si v te hodnote jiny telefon.
V te dobe kdy jsem telefon kupoval stal 10 500Kc, ale telefon byl kupovan jako dotovany na firmu asi za 3000kc. Nicmene telefon jsem si mohl vybrat za plnou cenu, takze jsem si vzal SGS 2 a doplatil asi 2000Kc.
Tot moje zkusenost :-)

21.04.2012, 13:56 |
tesil T - mobile ti nabidne telefon v cene, za kterou se ten kterej reklamujes prodava, nebo byla jeho posledni prodejni nedotovana cena....nebo penize zpet, ale to pak je ta castka kolik jsi za telefon daval - dotovana cena.

21.04.2012, 14:01 |
clown jasne vymena zbozi je OK,
vraceni penez je jina :)
na druhou stranu je to kurvarna, posrana 24m zaruka ..
vezmu-li si treba cca 2m zpet vracela manzelka penize za 8GB flash, co stala X tisic pred 22m, protoze flash byla KO, ale design uz se nedela .., a protoze zakaznik trval na puvodnim provedeni, takze se vratili penize. Velkoobchod samo vymeni za jinou 8GB dnes bezcennou .. cenovej rozdil asi 3000t minus.
Clown - X tisíc před 22 měsíci? Ceny klesají, ale takhle? Nebo si myslel 300.- ? JInak je to samozřejmě realita a rozdíl pánů zákonodarců mezi obchodním a občanským z. (ano můžeš si s DI nebo velkoobchodem domluvit podmínky...ale to v praxi u takového zboží nefunguje)