Navštíveno 7531x

18.04.2012, 19:40 |
Duri Ráno přijdu k auto a jen jsem našel dopis od PČR. Ukradený traktor (:D) + opilý řidič se spolujezdcem. Odneslo to auto moje ještě 1 další které bylo zaparkované dál (mezi námi 4 auta) to druhé bylo přítelkyně...takže dvojitá radost :-/// A to jsem včera přezul, vyluxoval, umyl ... parada

To ma cenu teda. To je fakt k nas....
No ty kraaaavo!!!! Ale aspon je nejaka nadeje, ze to budes mit opraveny z pojistky, predstav si, ze bys zadnej dopis za steracem nemel!

18.04.2012, 19:50 |
Link Kam chtěli s tim taktorem jet? :D Jebnutý je to až do kastle?
asi jako tappaja :) každopádně to už je solidně vzatý, to už bude vždycky poznat na tom autě :)
škoda že to neudělal tim traktorem kámošovi, ten už mi řikal že ma tim zadkem zboří neb to tam má škráblý přesně na místě kde tě rozpáral na stejnym autě :)
tak to je mrdat!!! (sorry za ten slovník, ale to jinak nejde)
Nerikali policajti, jetli te k tomu hajzlovi pusti? Aspon na 5 minut?:)

18.04.2012, 20:25 |
Duri policajti ho chytili asi o kilometr dal nebo, stalo se to o pulnoci. Jen rano jsem par zmeskanych hovoru od kamaradu co jeli rano do prace kolem me.No a kdyz se chystal do prace tak mi volal kamarad at jdu dolu:-D Fakt zajimavy ze trefil zrovna me a mladu (auta co stala mezi nami ani tuk):-/// Papir byl od PCR s tim ze uz to vse zdokumentovali. Tak zitra prijede likvidator tak jsme zvedavy...mlada to ma asi jako totalka...v honde to necenili asi na 75tis a prodava se cca 80tis:-///
No, jak se to bude řešit z pojistky, když ten traktor byl kradený? Podle mě bude v tomto případě za škodu odpovědný ten řidič a budeš to muset vymáhat na něm? Já bych se tedy jako vlastník traktoru rozhodně bránil, aby to nešlo z mého povinného...
camron:
Havarijko se na to nevztahuje?
+one:
Pochopitelně ano! Já reagoval na příspěvek Tappaji - z toho mi jednoznačně vyplývalo, že myslí povinné...
K čemu v Praze traktor, to mi hlava nebere. :-)
Jinak nasere dvojnásob, že si vybrali zrovna tvoje auta .. pan Murphy ale věděl co a jak. :)
Ta modrá je krásná.
není to tak, že v případě ukradeného vozidla platí škodu kancelář pojistitelů a vymáhá to pak sama na viníkovi?
Jasne, i kdyby to byl nakrasno pravoplatnej majitel toho traktoru a mel to radne pojisteny, tak to, ze byl vozralej, rusi to, ze to jde z pojistky.
A jak pisu, alespon mala nadeje je, ze to dostanes zaplaceny a pojistovna to pak bude vymahat po nem. Predstav si to, ze bys tam nic nemel, nikdo nic nevidel, neslysel, jak je v CR obvykly...
Tak hodne stesti, ja bych to asi nerozdejchal...

18.04.2012, 23:32 |
Kesam Tak to je masakr co to bylo za trakták? 72ka ne valili na Polsko.

19.04.2012, 06:39 |
pbjun No to si delas pr****. Toto najit rano tak znicim pulku ulice jak budu nasranej a dostat se do blizkosti toho dotycneho tak me najisto zavrou... Jinak to musela byt slusna prda a snad to pojistovna neda na totalku, to je zrale na vymenu cele ctvrtky :(
já spíš nechápu, který hovado může jít ožralý krást traktor :-)

19.04.2012, 07:03 |
JR Ahoj, to bych i pochopil ... :-)
Měla by to vyřešit ČKP, která pak přidělí nějakou pojišťovnu, která to následně bude vymáhat na viníkovi.

19.04.2012, 07:59 |
Bucci ad 1. tak to je mi líto... octule byla fakt moc pěkná
ad 2. vesnickej stroj (traktor) v Praze...
ad 3. koukám špatně nebo parkuješ metr od obruvníku?
na druhou stranu fakt buď rád, za lístek za oknem a za to, že ho chytli...
ad 4. Bucci, u nás sa tomu spisovne hovorí obrubník vole :-D
2 Duri: ouch, nech sa to spraví skoro :-)

19.04.2012, 08:36 |
Duri takhle to odneslo mladý :))

19.04.2012, 08:38 |
Duri Pujde to z havarijky...obě auta, pak sito budou vymáhat po viníkovi...je to v Teplicich...podle nových info to traktor nebyl, ale bylo to JBC...podle mě byl ten řidič tak zlomenej že neviděl tu radlici před sebou :D

teda jako že jsem povahově celkem kliďas, tak asi bych pocítil několik ruplých cévek a amok...

19.04.2012, 09:10 |
Duri Only_One:taky jsem si to myslel, ale fakt absolutní bezmoc

19.04.2012, 16:40 |
Vonox urcite chomutov nebo okoli ?
tak to je masakr, bydlím v tom druhým vchodě na pražský a tvoje auto tam většinou stojí jako první (měl si i oranžový kola že?)...tyjo to mě teď dostalo

19.04.2012, 19:09 |
Duri ty jo soused:-)))...jj zimaky byly chvili oranzovy

21.04.2012, 08:00 |
Zan Z Havárky není problém, bude se to pak vymáhat po řidiči anebo z pov.ruč. JCB a následně po řidiči... Přijdeš nejspíš akorát o sjednanou spoluúčast,ale tu si můžeš následně uplatnit z odpovědnosti toho JCB.
Povinné ručení je u tohodle složitější.
- Pokud bylo JCB odcizeno, nabouralo vozidlo, a pak až byla nahlášená krádež JCB Policii ČR.
Jde to z povinného JCBčka a následně se to vymáhá po řidiči který neoprávněně užil vozidlo.
- JCB bylo odcizeno, nahlášeno Polici ČR, vznik nehody.
V tuhle chvilku by to řešila ČKP jako nepojištěné vozidlo, Co se vyplatí bude vymáhano opět po řidiči...

21.04.2012, 09:53 |
gizmi Chlape vse uz tu bylo receno - ale me zarazi TOTALKA na honde? OnlyOne dostal do zeny auta nedavno petelici (resilo se to tu) a auto jezdi vpohode a ani to neni poznat. Neprijde mi to na totalku ;) Nechal bych to odstrojit, srovnat, vyklepat a hondice bude jezdit dal.

21.04.2012, 10:22 |
Duri Oprava Hondy byla v servisu stanovena na 60tis a to tam jeste 2 dily nebudou nove. Taky mi to tak neprijde.Hlavne at se vse opravi a muze se drandit dal
jj, taky jsem to zrovna četl... akorát jsem nepochopil, že ve článku bylo psáno o tom, že z Hondy udělali skoro kabrio... to mi z fotky tady nepřijde

26.04.2012, 21:54 |
Alííí Super měsíc, já taky v pondělí potkal blbce, asi jich tu nebude málo... :-(

Videl te vubec? Aspon, ze se zda, ze se nikomu nic nestalo.

27.04.2012, 10:12 |
Duri taky nevim kde vzal ten kabriolet :D:D:D:D:D...jestli ten autor článku nejel v tom bagru taky :D
[ Link ] dneska je to tam znova, asi recyklace clanku :-D ale hlaska o kabru dobra ;-)

09.09.2014, 19:51 |
Duri ...tak po dvou letech znova:-///...stejne misto...stejna pricina:-///

09.09.2014, 19:57 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2014-09-09 19:58:52
zase ukradený JBC? :-D :-( Jinak tě možná čeká do třetice všeho špatného, takže další auto by sis měl koupit nějaký pořádný TANK, aby se rozsekalo to, co do tebe nabourá. Jinak to potěší :-(

09.09.2014, 19:58 |
Pekys to už snad není ani statisticky možný. To je jak když mu po dvou letech vrátili noty, tak to jel znova z hospody projet.
Každopádně bych začal parkovat jinde.

09.09.2014, 19:59 |
Duri ...tentokrat Passat B3 nebo co to bylo...ale alkohol...a z 10ti aut trefi jen me:-((
Duri: to si musis jit vsadit sportku hej :D
Ty tam nahore asi nekoho poradne seres :D
Promin :)
tak to nasere... ale pockej, az to zacne vrtat hlavou pojistovne :-)
to snad není možné, já bych tam asi už neparkoval

09.09.2014, 20:57 |
Chris hmm neprijemne, ale jak si to vyriesil predtym a teraz ? PZP ci havarijna ? dali tu hondu na totalku ?

09.09.2014, 21:11 |
Duri Kdy se losuje sportka?:-D...vše se hradilo z HP které se následně vymahalo z viníka.
Teď Passat nepojištěny a řidič pod vlivem.

10.09.2014, 01:02 |
Rudi ty máš snad nejlepší auto z parkáče a pořád to někdo nemůže překousnout ne? Bejt tebou, jdu vsadit sportku a zkusim nějakej los, protože todle je peklo! Nechci se ani ptát, co tu bude za 2 roky, radši...
Jo, on vyhraje, koupí si Lambo a do třetice mu zrušej právě to ....

10.09.2014, 11:32 |
Duri ...podle vseho to pujde na totalku:-(((
kámo, soucítím s tebou. Tohle je k pláči
Co je to za auto? Masserati?

10.09.2014, 21:35 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2014-09-10 21:36:47
Jaguar XF

11.09.2014, 10:36 |
xSam Totálka? To je snad blbost ne? Dyť tomu nic není.
ceny oprav u kočky je něco masakroizního. Já za dob X-typu jsem měl jednu malou parkovací nehodu, pán mi udělal rýhu do 50cm dlouhé chromové lišty (plast nastříkaný a tvářící se jako chrom) lišta se dodává samostatně a pojišťovna vyplatila 18 000Kč... cena X-typu v té době cca 80 000Kč... pak jsem přišel o zrcátko - odhad v Praze 9000 Kč bez DPH bez barvy a montáže... celkem něco kolem 17000kč s daní :-D za zrcátko!!
Takže tohle mě jako totálka nepřekvapuje.

11.09.2014, 11:02 |
xSam Jasný tomu rozumím, ale tohle je nový auto za třičtvrtě milionu, i kdyby oprava stála 250K tak se to musí přeci vyplatit opravit, ne?
Třeba je to celý nějaký hnutý, to z fotky asi nepoznáme.
Tak dají se pořídit za 350k :). Mamka nedávno taky nabořila starý Xtype kombi, lehce zadní nárazník, podle mě i výztuha byla OK a vyplatila mu pojišťovna 70k :).
Taky tam neni videt predek a je tam sloup, takze jestli to byla vetsi rana a zastavilo se to o sloup...

11.09.2014, 14:44 |
Duri První nástřel opravy 350tis, čeká se na vyjádření. Ustřelenej a deformovanej celej vejfuk, celej zadek, po zemi jsem našel rozsypaný 2 řídící jednotky. Před autem je asi 20ti cm vysokej obruvník na ten jsem vyskočil, takže přední nárazník, obě kola a zřejmě asi i hnutá náprava. Prý největší problém na opravu je ten hliníkovej bok...tak jen čekám a čekám :((
Totálka :-(
Pokud výfuk, není i přes něj třeba u motoru něco - svody apod. trefené? No, frajer, co to způsobil si zadělal na hooodně dlouhou dobu spoření...
Smutný a hned 2x:( By mě asi kleplo. Tak at se to co nejrychleji vyřeší.

11.09.2014, 15:02 |
Duri Po nastartování hrozný pazvuky z motoru...takže se obávám že to bylo také nějak trefené až dopředu:(

11.09.2014, 16:38 |
AR tak náraz ti šel asi i na výfuk tak možná někde něco ruplo ne?

16.09.2014, 15:58 |
Duri AR: vypadá to tak, ale rešit se to uz nebude...dnes mi oznámili totálku:(

16.09.2014, 17:33 |
AR aaa takže aukce a zbytek od pojišťovny co :(

16.09.2014, 20:21 |
Duri AR: presne tak:-/
Nemá náhodou niekto zálusk na tvoje auto? Že to schválne hodia na totálku? Kolega mal podobnú skúsenosť, nepáčilo sa mu to, tak oslovil nejakú takú tú divnú spoločnosť čo sa akože postará v prípade nehody a zistili že jeho auto chcel zalevno nejaký pičiak a mal konexe u poisťovne, nakoniec mu zaplatili opravu, a ešte si tá nejaká spoločnosť vysúdila na nich nejaké love plus náklady...

17.09.2014, 09:42 |
Duri muSlim: ale co by z toho kdo měl ve finále? Majitele auto nepojištěný, řidič pod vlivem...
selhání CKP, posílaj pořád upomínky tomu kdo platí, ale na tyhle jsou krátký, doufám, že po tom sráčovi budeš požadovat plnou náhradu škody (otázkou je zda to zaplatí)
Duri: hovorím o tvojom aute, že by nadhodili čísla aby sa to zlikvidovalo schválne ;-) Nevravím že to je tento prípad, len by som sa asi poobzeral okolo seba a pozisťoval veci :-)

17.09.2014, 11:11 |
Zdeny60 | Upraveno: 2014-09-17 11:12:57
Něco podobnýho jsem zažil před 3 lety, když mi jeden poslkej dobrák vletěl zezadu do auta. Napřed totálka, ale pak se to odvezlo, odstrojilo a nakonec to vše dobře dopadlo, pojiš´tivna zacálovala vše do posledního halíře a navíc jako bonus jsem "vyžebral" řadu dílů nových. Jen to bude boj, takže žádnou totálku, ale pěkně na fakturu na značkový servis. Opravit to půjde, vše se dá opravit. Co je však na věci nejhorší, je to, že jednak tímto "úrazem" tvoje auto ztratilo strašným způsobem hodnotu a za druhé, na pí*usovi si nic nevezmeš.
Tak hodně štěstí a hlavně pevné nervy!

17.09.2014, 12:20 |
AR ehm není náhodou to rozhodnutí zda totálka nebo oprava na pojištovně/likvidátorovi? A vzhledem k tomu že na to nesmíš hrábnout než to okouknout a pak rozhodnou se dá docela blbě měnit rozhodnutí ne?
Zdeny60:když ztratilo hodnotu není lepší aby si ho pojišťovna vzala on dostal peníze a za ty si koupil novější model který nebude poslaný na totálku
Je to na něm 100%, ale ty s tím nemusíš souhlasit. Já jsem se píseměn vyjádřil k návrhu totální likvidace s tím, že to chhci opravit. QA bylo mi to uznáno, propočítali škodu vs. nějkou zbytkovou hodntu a řadu dalších věcí a pak dali svolení k opravě. Samo, že před uzavřením rozhodnutí se nesmí s autem nic dělqat.
Chětl jsem tím říct to, ež někdy likvidátor postupuje dosti zbrkle a dělá rychlý závěry.
Jo, jenže těch peněz bude málo. Mně to vypočítali na 60% toho, co jsem dostal při prodeji.

17.09.2014, 14:49 |
Duri Nahradni dily na ten zadek vychazi 350tis bez prace:-/...predek uz ani nepocitali...geometrie uz by ani nesla doseridit...takze nez pak se v tom aute trapit a poslouchat kde co klepe tak radsi s autem pryc:-(
Duri, při vší úctě, to teda ale moc ten jagas nevydrží.
Když si vezmu, že do mě narazil Polák s dodávkou, na které měl auto (hmotnost soupravy >3,5T) a dle měření PČR jel cca 65km/h) a jak vypadalo mé Subaru, které také stálo v koloně a já ještě nabořil 2 auta přede mnou (z toho jedna těžší dodávka, která vzala ještěmalý osobák před sebou) a co se spravovalo....To mo říkej, že toto by nešlo opravit, kor na předku,. který přímý náraz neutrpěl...
Neber to jako nějakou ironii, spíše se divím s srovnávám s tím, co jsem před pár lety musel řešit já. Fotky tu někde v mém vlákně dohledáš, rok 2011.
Jinak fakt zjebence vytáhnout z ulity a upravit mu vizáž, nic jinýho parchant nezaslouží...

17.09.2014, 22:10 |
Duri Zdeny60: u mě byl asi největší problém ten vysoký patnik předemnou který já nikam posunout nemohl....proto hnuta přední náprava a pomuchlanej takhle zadek...údajně jel viník cca kolem 100km/h
...proto oprava nerentabilni když cca stejný kus koupíš 450:-(
Jestli fakt jel kilem, tak celkem cumim, ze tomu autu neco zustalo ze zadku. Ikdyz to jen asi liznul...