Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > jeden na dnes :D

o Navštíveno 1722x o
o 18.04.2012, 19:06 | jok3r
snad ještě nebylo:

Jeden malý chlapec, ktorý žil nejaký čas s otcom v Indii, stretol raz na opustenej ceste malé sloníča, ktoré malo v päte veľký trň a bolestne krívalo. Chlapec k nemu opatrne prišiel, slon mu nastavil chodidlo a chlapec mu trň vybral. Slon radostne zatrúbil a odbehol. O mnoho rokov neskôr, keď už bol chlapec velký a už dávno žil v Európe, navštívil jedného dňa cirkus. Posadil sa do prvého radu a ke…ď prišlo na rad číslo so slonmi, jeden ten slon sa naňho veľmi dlho zadíval a potom hlasno zatrúbil. Tomu chlapcovi – teraz už dospelému mužovi – ten slon pripadal nejaký povedomý a tak sa na sedadle trochu nadzdvihol aby si ho dobre prehliadol.
Slon chvíľu váhal, ale potom prišiel priamo pred toho mladíka a tam sa zastavil. Mladík vstal a pohladil slona po chobote. Slon ho chobotom vzal okolo pása, zdvihol do vzduchu, jbol ho o zem a rozjbal ho na sračky.
Zrejme to bol nejaký úplne iný slon.

o 18.04.2012, 19:26 | Alííí
Se poseru. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Happy end se nekonal. :-D
o 18.04.2012, 19:30 | gizmi
noooo...par let jsem uz nevidel vtip, abych se smal natolik, ze tecou slzy - a prijde takovejhle trapackej a ja se chlámu jeste ted :o))))
o 18.04.2012, 19:31 | Sau
Ten slon s tím cirkusem asi už někdy předtím byl na štaci v Chánově, na Cejlu či Franzůzské/Bratislavské ul. v Brně, případně na Šluknovsku, když měl takovů uvědomělů reakci :)
o 18.04.2012, 20:25 | Knightey-
jezisi :D
o 18.04.2012, 20:26 | Knightey-
Mne se libi tenhle, sice starej ale dobrej porad:
Baví se spolu tři frekventanti policejní akademie, jak dopadli u zkoušek.
"Píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět." Říká první.
"Dali mi vyskloňovat slovo Paříž".
"A co jsi napsal?"
"Paříš, pařím, paříme..."
"A co ty?" obrací se na druhého.
"Taky špatně - píšťalka za jedna, pendrek za jedna, čeština za pět.
Měl jsem skloňovat slovo "zeměkoule" a tak jsem napsal - "Ze mňe koule, z tebe koule, z něho koule."
Třetí policajt se jen usmívá: "Tak to já dopadl výborně - píšťalka i pendrek na výbornou a rovněž čeština za jedna. Já skloňoval slovo "město."
"A co jsi napsal?"
"Mě sto, tobě sto, náčelníkovi pětikilo.......!!!!!"
o 18.04.2012, 21:13 | MazliG
slon dobrej - já se sem OTčknu:

mě se dneska pobavil text od Dyka ... už je to starý, ale je to fakt machr .o))

[ Link ]
o 19.04.2012, 09:49 | Freerider
Panebože :oDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
o 20.04.2012, 07:53 | CervinVega
slon je povedenej :-)
o 21.04.2012, 23:40 | Tomas
Viete preco Rytmus miluje Daru?
Lebo zabila.

Ak bol, tak pardon.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.334 sekund.