Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > přestavba us světel

o Navštíveno 2895x o
o 18.04.2012, 17:52 | trueno
Ahoj ,potřeboval bych poradit jak předělat v zadních světlech na americe propojenou brzdovku a blinkry ,je to na jednom káblu,ten blinkr mám připravenej do couvaček a jde mi jen o to aby mi pak nesvítila blikna při brždění ,neexistuje na to nějakej modul ?Je to na poslednim Expeditionovy. Díky.

o 19.04.2012, 10:34 | trueno
Nikdo ,nic podobnýho neřešil? Tak to asi fakt budu muset natáhnou jednotlivě ke každý žárovce drát ,kdyby to aspon nebyla taková velká kráva, tahat to přes celý auto...:-(
o 24.06.2013, 11:54 | trueno
Ještě jednou to oživím: potřebuji zaslepit tu blinkro-brzdovou žárovku u ameriky ale jednotka si musí myslet že tam pořád je, jaký tam mám místo ní dát odpor? řešil to tu už někdo? Dík.
o 24.06.2013, 12:00 | trueno
Je to žárovka 25W 12V ,sem zapoměl .....
o 25.06.2013, 16:22 | trueno
Fakt nikdo nic? ,třeba když jste dávaly ledky do světel jste to neřešily?
o 26.06.2013, 18:55 | aphex
o 27.06.2013, 12:57 | Escudo
ptát se na AHC na americký auta, to jsou nápady :o)

Ale bejvá to napojený přímo na brzdovej pedál, respektive za nim, je tam někde něco jako přerušovač, ten by mělo stačit vyřadit z provozu. Jinak kabeláž těžko říct, možná bude třeba tahat, ale to se musíš podívat jak to tam je
o 27.06.2013, 22:53 | trueno
Escudo: ;-) jasně , ale to jsem se ptal už před rokem ,ted by mě jen zajímal ten odpor , rád bych ho použil místo slepý žárovky kterou tam dávám abych oblbnul přerušovač blinkrů , to by fakt někdo nevěděl jakym odporem nahradit tu žárovku? Myslel jsem že by stačil 33ohm 25W ale nefuguje to , bliká to s nim pořád rychle .
Please Help.
o 01.07.2013, 11:54 | Escudo
No když se dává LED místo blinkru, tak se kupuje něco jako tohle [ Link ] a vzhledem k nárokům LED...
o 01.07.2013, 20:37 | trueno
Aha , takže 50W 6ohm , no ,tak to by mohlo vyřešit tohle ,ne? [ Link ] #
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.356 sekund.