Navštíveno 1231x

Jde mi o uživatelské zkušenosti.
Nyní mám SG1, ne, že by nestačil, ale pomalu dosluhuje.
Na ovládání jsem si zvykl.
Note jsem v ruce držel jen chvíli, je obří, ale na druhou stranu pro moje účely - maily, firemní databáze, psaní krátkých zpráv, net a možnost focení ve slušný kvalitě je to ideál :-)
Jde mi spíš o to, jestli ho někdo máte a co je na něm k nasrání (něco, co třeba do recenzí nenapsali)
Díky :-)
pro každého kdo má kapsy normálního středoevropana musí bejt k nasrání ta nehorázná velikost :-))

18.04.2012, 11:28 |
TROY ;) k nasraní? občas ta velikost
ke konci baterky už horší využitelnost - furt řve at nabiju apod, foták omezenej
plastovej zadní kryt je takovej jak kus hadru na tom
jinak exchange ok funkční
někdy blbnou mms i když jsou data zaplý
focení bomba - ale neukládá se nastavení,který si v něm udělám

18.04.2012, 11:28 |
TROY nosim vzádu v kapse :D akorát to musim hlídat no
ha :o) a jak dlouho vydrží baterka? Přece jen ten displej je velkej jako prase.
SG1 mi vydrží den :-)
kasli ted na note pockej na s3 uz konecne oznamili datum predstaveni myslim ze za pockani nic nedas

18.04.2012, 14:05 |
Nismo.Power | Upraveno: 2012-04-18 14:06:21
spíš než note tak nexus to je takovej kompromis.....
Me na tom telefonu sere jedina vec a to je to, ze kdyz chces probudit displej, tak zmacknes cudlik a cekas tak vterinu az dve, nez se rozsviti obrazovka. Ale jinak je to moc fajn telefon.
Djturtle: tohle ti vyresi ukuchtena romka :)
nevyresi, pac to mam jako firemni telefon. :-/

18.04.2012, 14:13 |
TROY :) a co? :D Firemák nefiremák ladíme ;)))))) :)
free
no moc nevolám jen data na wifi a foták :) a tak cca 2 dny :) a preventivně dobíjim

18.04.2012, 14:14 |
TROY S3 fajn,ale cena bude kokot
Troy: ja ty telefony prodavam a celkem je stridam. A bohuzel si nemuzu dovolit je odemykat a cpat do nich neofiko romky, protoze pak se ty telefony prodavaji jako pouzity, ale s plnou zarukou...
Mě oslovila právě velikost toho displeje. Na práci je to super. Tablet je moc velkej, tohle se zdá být takřka ideál. Ještě vydržím :o)
na S3 sem zvědavej.... hlavně zdali to bude větší svině než OneX...... každopádně je asi jasný že první dvě příčky top telefonů budou tyhle dva až výjde S3..... pak samo ještě s čim vyleze apple ale ten v tabulkách nikdy nebyl moc na prvních místech spíš tak v první desítce pokud se nejednalo o tabulku prodeje jednoho unifikovanýho zařízení samozřejmě :)
a celkem mě i teď sere že třeba asus vymrdává jak tablety tak telefony že jakmile to má 3G/4G tak tam (asi neuměj) neni tegra3..... protože třeba transformer infinity širokodaleko nejlepší tablet ale s 4G v něm neni tegra ale jen dvoujádro který sice neni špatný ale stejně.... bez dat je tam tegra stejně jak padfone ten samej příklad.....