Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Má někdo Galaxy Note?

o Navštíveno 1232x o
o 18.04.2012, 09:39 | Freerider
Jde mi o uživatelské zkušenosti.
Nyní mám SG1, ne, že by nestačil, ale pomalu dosluhuje.
Na ovládání jsem si zvykl.
Note jsem v ruce držel jen chvíli, je obří, ale na druhou stranu pro moje účely - maily, firemní databáze, psaní krátkých zpráv, net a možnost focení ve slušný kvalitě je to ideál :-)
Jde mi spíš o to, jestli ho někdo máte a co je na něm k nasrání (něco, co třeba do recenzí nenapsali)

Díky :-)

o 18.04.2012, 11:27 | Klobouk
pro každého kdo má kapsy normálního středoevropana musí bejt k nasrání ta nehorázná velikost :-))
o 18.04.2012, 11:28 | TROY
;) k nasraní? občas ta velikost
ke konci baterky už horší využitelnost - furt řve at nabiju apod, foták omezenej
plastovej zadní kryt je takovej jak kus hadru na tom
jinak exchange ok funkční
někdy blbnou mms i když jsou data zaplý
focení bomba - ale neukládá se nastavení,který si v něm udělám
o 18.04.2012, 11:28 | TROY
nosim vzádu v kapse :D akorát to musim hlídat no
o 18.04.2012, 13:54 | Freerider
ha :o) a jak dlouho vydrží baterka? Přece jen ten displej je velkej jako prase.
SG1 mi vydrží den :-)
o 18.04.2012, 14:04 | Downland
kasli ted na note pockej na s3 uz konecne oznamili datum predstaveni myslim ze za pockani nic nedas
o 18.04.2012, 14:05 | Nismo.Power | Upraveno: 2012-04-18 14:06:21
spíš než note tak nexus to je takovej kompromis.....
o 18.04.2012, 14:07 | Djturtle
Me na tom telefonu sere jedina vec a to je to, ze kdyz chces probudit displej, tak zmacknes cudlik a cekas tak vterinu az dve, nez se rozsviti obrazovka. Ale jinak je to moc fajn telefon.
o 18.04.2012, 14:09 | Downland
Djturtle: tohle ti vyresi ukuchtena romka :)

o 18.04.2012, 14:11 | Djturtle
nevyresi, pac to mam jako firemni telefon. :-/
o 18.04.2012, 14:13 | TROY
:) a co? :D Firemák nefiremák ladíme ;)))))) :)

free
no moc nevolám jen data na wifi a foták :) a tak cca 2 dny :) a preventivně dobíjim
o 18.04.2012, 14:14 | TROY
S3 fajn,ale cena bude kokot
o 18.04.2012, 14:24 | Djturtle
Troy: ja ty telefony prodavam a celkem je stridam. A bohuzel si nemuzu dovolit je odemykat a cpat do nich neofiko romky, protoze pak se ty telefony prodavaji jako pouzity, ale s plnou zarukou...
o 18.04.2012, 15:05 | Freerider
Mě oslovila právě velikost toho displeje. Na práci je to super. Tablet je moc velkej, tohle se zdá být takřka ideál. Ještě vydržím :o)
o 18.04.2012, 16:34 | Nismo.Power
na S3 sem zvědavej.... hlavně zdali to bude větší svině než OneX...... každopádně je asi jasný že první dvě příčky top telefonů budou tyhle dva až výjde S3..... pak samo ještě s čim vyleze apple ale ten v tabulkách nikdy nebyl moc na prvních místech spíš tak v první desítce pokud se nejednalo o tabulku prodeje jednoho unifikovanýho zařízení samozřejmě :)

a celkem mě i teď sere že třeba asus vymrdává jak tablety tak telefony že jakmile to má 3G/4G tak tam (asi neuměj) neni tegra3..... protože třeba transformer infinity širokodaleko nejlepší tablet ale s 4G v něm neni tegra ale jen dvoujádro který sice neni špatný ale stejně.... bez dat je tam tegra stejně jak padfone ten samej příklad.....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3691 sekund.