Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dotaz dodávka

o Navštíveno 8429x o
o 17.04.2012, 16:25 | tomas-x
máte někdo zkušenosti s oplem vivaro? Plánujeme něco do práce, cca 220 - 250 tis. bez DPH. Požadavky máme klimu, 5 míst a rok výroby 2007 a novější. Není potřeba prodloužený rozvor.

o 17.04.2012, 19:55 | sprath
Mám Trafica. 2007 9míst 2.0dci 115k Jsem spokojenej. Jediný co trochu víc trpí jsou spodní čepy, jinak bych řekl, že je to standart auto. Když mu dáš co potřebuje, budeš spokojenej. Mám najeto skoro 230 000km a měnil jsem jednu trysku. Probila se na kostru. Jinak jen spotřebák. Kámošův děda má Vivaro a je taky spokojenej. Nebál bych se jít do takovýho auta znovu.
o 18.04.2012, 07:10 | PAVELK
tomas-x:můj soused co rozváží čaje a takovou tu lehkou záležitost jako kafe tak měl dodávku od nova, najel asi 400 tis. pak šla z domu, co mě říkal tak 2x měněna převodovka a před prodejem už byla zase na kaši, jinak auto jezdilo celou dobu bez poruchy
o 18.04.2012, 21:52 | tomas-x
uvidíme co řeknou šéfové, díky za názory. u nás by to vozilo většinou lehké věci ale objemné (kartonové krabice).
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3186 sekund.