Navštíveno 2777x

16.04.2012, 21:11 |
TROY Kdo má s nějakou dojče CK zkušenost? Chceme cca banda 6ti lidí emiráty potažmo maledivy :o)
Nikdo z nás ale neumí německy :( ,takže kdo má nějaký zkušenosti sem s tim

16.04.2012, 21:19 |
choze Uplne v poho, letěli jsme z Dresden. Letěli jsme na Krétu.
Stacila mi v poho anglictina ;)

16.04.2012, 21:46 |
bafis Bracha byl z Lipska a v poho. Staci Ti i anglictina a samotnej nemeckej zajezd koupis i v cechach. Treba zde
[ Link ]

16.04.2012, 21:50 |
Rudi Hlavně u emirátů bacha na ty víza, trvá dlouho než je vyřídíší( tak měsíc, klidně dva) a možná ti němci řeknou, ať si je zařídíš sám, že je zaříděj jenom Němcům...
Jako bafis, vždyť v ČR přeprodává německé cestovky už skoro každý (za totožné ceny), německy je třeba kváknout leda až na místě s delegátem, do té doby vůbec ne.

16.04.2012, 21:55 |
TROY rudi - o vízech sme četli že to je na dýl :(

16.04.2012, 21:56 |
TROY a add přeprodej - taky víme jde mi spíš o osobní zkušenosti s ck :) - jediný co mě něco řiká je neckermann a tui

16.04.2012, 22:03 |
lukee_cz | Upraveno: 2012-04-16 22:03:54
pritelkyne uz s nima nejaky ten patek dela, tak by mohla poreferovat, s kteryma jsou klienti spokojeni a ktere nechat byt. Pripadne i jinak poradit: vendula.pilatova@studentagency.cz
edit: ted je teda na jeste cca tyden mimo republiku, takze kdyztak az pak

16.04.2012, 22:04 |
Alííí My lítáme už 2 roky s www.airstop.cz - taky němci v ČR. :-)
A když na to přijde, koupíš super nabídku i na letištích v DE, ale to je risk s takovou partou.

16.04.2012, 22:08 |
TROY lukee_cz
bomba díky ;))))) využiju za tejden :o)
alííí
no právě chcem jistotu :o)))

16.04.2012, 22:10 |
kuja Viza do Emiratu a dlouho? To by me zajimalo jak to kdo zarizoval....kamaradka co ted odletela do Abu Dhabi na 30 denni turist vizum, tak ji trvalo cca 5 dni a to jenom z toho duvodu, ze nemela dodanyho sponzora, dodala a druhej den to mela na mailu. A my kdyz sme leteli v breznu, tak sem mel viza do 3 dni :) Oficialne maj na turisticky vizum 4 pracovni dny....da se platit pres Pay-pal, tudiz nevidim jedinej duvod, proc by to melo trvat dyl nez tyden ( preci jenom maj jinak vikend). Ale to jenom takova odbocka s osobni zkusenosti s vizem. S D cestovkama jinak zkusenost nemam, tudiz se omlouvam za castecny OT ;)

16.04.2012, 22:15 |
TROY kuja
áha :-D
Jděte do perdele : - )

16.04.2012, 22:23 |
kuja Jo a jenom takova drobnost, pokud nechces AI, tak bych si koupil letenku a jel solo. Emiraty jsou na tohle primo vytecny :) Jidlo levny, ubytovani lehce drazsi nez v CR, ale B&B se da sehnat za rozumny penize. Restauraci je tam vsude mraky :) Pokud si clovek vezme auto, tak uz neni v podstate co resit :) Benzin cca 9Kc :) Horsi je deposit za auto, my platili 4000Dirhamu (cca 20tis), ale pochopitelne vratili zpatky. Jinak auto na 6 dni za 750Dirhamu (cca 3800Kc) :) My nalitali za 5 dni 1300Km a rad bych se na podzim vratil a projel stranu Omanskyho zalivu, to nam chybi :) A celkove me Emiraty opravdu okouzlily :) Jo a vybiral bych ubytovani mimo Dubai :) Ona po nejaky dobe omrzi :)
jen doplnim parkovani v Drazdanech primo vedle odletovky na celou dobu pobytu za 49euro (14dni) pod strechou, hlidane, kryty pruchod do haly... soucasti poukazu je bezplatna jizdenka na vlak odkudkoliv z DE do Drazdan a zpatky, pokud by nekdo chtel ustrit jeste vic oproti cenam v CR... suma sumarum jsem byl ubytovanej ve stejnem hotelu s ceskou rodinou, ktera za 8ti denni PP zajezd dala o 1500 vic nez ja za 14ti AI a bydlela s vyhledem do dvora, ja primo na more, toz asi tak...
airstop.cz
nabizeji to v cechach opravdu skoro vsichni. u Studenta je zase treba bud parkovani na letisti v nemecku zdarma nebo zpatecni jizdenka na bus z CR do Nemecka podle letiste zdarma...akorat komu se chce pred treba 13ti hodinovym letem sedet dalsich 8 hodin v busu :)

18.04.2012, 22:21 |
TROY :o))) no právě - sedět ležet někde x hodin - no fuj :(

18.04.2012, 23:48 |
Rudi Já teda zjišťoval ceny lástů min. rok na podzim v Berlíně na letišti a ceny nebyly nijak úchvátaný a s ČR to bylo naprosto srovnatelný. Čili já bych se tam na blind opravdu nevydal, ikdyž to mám kousek. To bych dal tak maximálně nějaký obří letiště jako Frankfurt, Mnichov...
Nám to o vízech tvrdila delegátka na Ruzyni, že na lasty do SAE pozor bo může až měsíc trvat to vyřízení víz...

28.09.2012, 12:05 |
Rudi Obnovuju po měsících téma?
Razil si nakonec Troyi do Emirátů? Chystám se tam příští tejden, tak abych věděl případně nějaký novinky? :-)
Co to je proboha za trend lítat z německa??Koukni na Eso travel,ty se na exotiku specializujou. Určitě tam něco vyberete,ceny maj taky pěkný. A hlavně budete mít českýho delegáta.
Verano - nevím, jakej je trend letos (třeba se to změnilo), ale odlety z Německa byly výrazně levnější snad odjakživa. Když je rozdíl 30% a ještě má člověk parkování na letišti zdarma, tak si to sakra rozmyslí...

28.09.2012, 19:33 |
TROY Verano
jak píše scully - cena
Eso na poznavacku exotiky bomba. mi s nima byly max spokojeni a nikdo lepsi v cechach neni. nicmene na valeni se nekdw to nema smysl platit tolik u jedne z nejdrazsich cestovek (i kdyz jak sem psal, ty ceny maji opravnene vysoke) A treba agentury u nas uz prodavaji na pobytovou exotiku skoro jen nemce :)