Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > cikáni zase utočili

o Navštíveno 4287x o
o 16.04.2012, 19:39 | filip146
ted na nově, 3 cikáni zmlátili 15ti letého kluka, výsledek,,, bez ledviny, potrhaný játra.. pachatel neznámý a asi i neznámý zůstane....:-( je mi z toho hodně smutno:-(

o 16.04.2012, 19:44 | jura.j | Upraveno: 2012-04-16 19:44:35
kill them all , začíná ně to čím dál věc srat , tu u nás zatím klid , ale .....
o 16.04.2012, 19:53 | ivls | Upraveno: 2012-04-16 19:53:33
pokud je tak, jak ted rikali v telce, tak to je uz moc
- uz jen to, ze byli tri a starsi - to je zhovadilost
o 16.04.2012, 19:57 | DITR
sou to zmrdi do jednoho vystřílet !!! ještě že odtud jedu za pár měsíců pryč hnus co se tady děje nezkutečný hnus jak cigáni tak vláda jeden šmejd vedle druhého
o 16.04.2012, 20:09 | Kamil
Dle citátu Jana Amose Komenského „Má-li se člověk stát člověkem, musí se vzdělat.“ většina romů nejsou lidi. Pak už to tedy mohou být jen zvířata. Průser je ale ten, že jsou chráněná :(
o 16.04.2012, 20:27 | party_boy
[ Link ]

Hnus no.
o 16.04.2012, 20:54 | sprath
No, myslím, že odveta bude. Celorepubliková. A humanisti se z toho budou moct posrat.
o 16.04.2012, 21:02 | DaveX
Dokud romové nezabijí nebo nezmrzačí někoho z vlády, tak se nikdy nic nestane.

Já bych to střílel.

Příklad:

1 mrtvý rom = 120 000 Kč ročně do státní kasy za ušetření na dávkách.
100 = 12 000 000 Kč ročně
10 000 = 1 200 000 000 Kč atd. atd.
o 16.04.2012, 21:11 | Downland
A ted mi reknete jakej je rozdil mezi vitkovem a timto pripadem? ty kurvy cerny by meli taky okzite vypatrat a dat jim 25 let
o 16.04.2012, 21:15 | DITR
těm černejm zmrdům se o5 nic nestane KLASIKA
o 16.04.2012, 21:15 | party_boy
sprath > Jenže tohle je ten problém. Těžko bude nějaká odveta, páč stejně to zůstane jenom u nadávek nebo nějakejch zbytečnejch demostracích. Nevim co by se muselo stát, abychom se všichni sebrali a šli proti nim. Každej tu jenom nadává (včetně mě) a stejně se nic neděje. Já mam takovej dojem, že si prostě od nich necháme srát na hlavu až do nekonečna.
o 16.04.2012, 21:17 | Cenda
znovuobnovil bych trest smrti. Ne jako pomstu, nebo pro tenhle konkretni pripad, ale je zbytecne, aby podobni recidivisti (a oni budou pachat dalsi kriminalni cinnost) zustali mezi nami. Ti proste "normalne" zit nebudou.
o 16.04.2012, 21:21 | maxov
je to smutný,ale tohohle je potřeba víc,aby se lid probudil a nenechal si to líbit...jelikož politici atd s tím nic dělat nebudou
o 16.04.2012, 21:25 | DITR
politiky a ty černé zmytky do jedné řady ke zdi a pořádně je nakrmit olovem a všechny
o 16.04.2012, 21:33 | Kupinka
plynovka za pasem a neváham :)
o 16.04.2012, 21:33 | All
Běžte do háje, soudruzi. Tohle je jak o Červené punčošce. Furt dokola. Zase budet(m)e pár dní remcat a pak zase ztichnet(m)e. Já už ne. Vždycky jsem se snažil stát lehce vpravo ale s tím je konec. BUDU VOLIT DSSS a udělám to veřejně a opakovaně. Jestli je zase těsně před volbami zruší budu volit nástupnickou stranu nebo prostě jen Vandase. Ne proto, že by mě oslovovaly jejich ideály ale nevidím jinou alternativu jak zůstat při smyslech. Nebo snad mám volit svazáckýho předsedu, který už kdoví kolikrát změnil kabát? Veverky co mají každý týden jiný názor a pindají a pindají? Nebo snad stranu knížete Šláfnberga, který do kamery prohlásí "Já, jako velký chlastač vína ..." Vždyť ten chlap je nesvéprávný. A levici KSčM nebo ČSSD? Nepřijatelné! Běžte do háje, soudruzi. Každý z nás něco může.
o 16.04.2012, 21:48 | MAX
Jako Downland - bude to stejné hovno, jako Ti, co se pokoušeli ubít a znásilnili toh malýho kluka. Jeden dostal polepšovnu a tomu druhému snížili trest na 5 let - i když jsou oba zjevně nepřevychovatelní - v polepšovně jednoho toho zmetka musel neustále hlídat statný ošetřovatel, protože se ten zmetek choval agresivně a napadal personál a druhej měl IQ 40.. Oba se chvástali tím, že ho chtěli a měli zabít - a co? Hovno hovno.. Vítkováci dostali exemplární tresty a tady tohle nic. Já chodím ozbrojenej, ať si říká kdo chce co chce - při představě, že mě nějaká zlodějská pakáž zmrzačí kvůli cigára mě nenechá na pokoji víc, než hrozba nepřiměřené obrany.. Jenže to budeme muset hodně řvát, aby se něc změnilo.. Ta DSSS má asi smysl, i když je to druhý extrém, jenže jinak si to Ti nahoře asi neuvědomí..
o 16.04.2012, 21:52 | maxov | Upraveno: 2012-04-16 21:54:45
ALL sem v tom s tebou

[ Link ]

každej začne remcat,že to bude jen další banda co se chytne koryta.....je to možný,ale dělá to každá strana,tak proč to nezkusit

rasistu ze mě udělal tenhle stát a jeho politika,zatopit s cigošema už konečně
o 16.04.2012, 21:53 | bafis
No comment...

Snad jen : BUDE HŮŘ !!!
o 16.04.2012, 21:54 | Mr.Scully
Ano, volit nácky a fašisty z DSSS s jejich slovníkem a IQ zvláštní školy, to je opravdu řešení jako stehno... Jestli někdo chce, aby takoví lidé vládli ČR, tak to sám nemá v hlavě v pořádku.

Tady je jediná šance a to sice ta, že si cikánský problém uvědomí konečně i EU (a ono to k tomu směřuje) a přestane šikanovat každého lokálního politika, který si dovolí cikány kritizovat. Vláda (jakákoliv) má v tomhle svázané ruce.

Nebo je druhá možnost a to je demonstrace opravdu statisíců lidí.
o 16.04.2012, 21:55 | Rudi
Vždyť byli černý, určitě je ten kluk napadnul a rasisticky je nadával, Kocáb se za ně určitě postaví!
o 16.04.2012, 21:55 | maxov
IQ zvláštní školy má dle mě ten,kdo jde volit čssd,ods
o 16.04.2012, 21:57 | Piskoteek
viděl bych to jen na tu demonstraci..a jak říká bafis bude hůř, nechci ani vidět co bude za 5,10 let..mám na cestě malého a opravdu se bojím co bude..
o 16.04.2012, 21:59 | Rudi
Scully - nebudu se s tebou dohadovat, ale vim, že když tady mluvil Vandas, tak mluvil hodně rozumně a hodně k věci. A že nezmiňoval jenom cikány! Tím se ho nechci nijak extra zastávat, jen zmiňuju, co sem tady slyšel...
o 16.04.2012, 22:03 | Downland | Upraveno: 2012-04-16 22:03:50
nIKDY NEBUDU VOLIT DELNICKOU STRANU !!!! z JEDNOHO JEDINEHO DUVODU LIDE KTERI VYZNAVAJI FASISMUS APOD. OSLAVUJI NAROZENI NACISTU APOD JSOU U ME STEJNY HOVNA JAKO CIKANI !!!

nEMUSIM SE DRZET NAKE NACKOVSKE STRANY ABYCH VYJADRIL ODPOR PROTI TEM CERNEJM HUBAM KTERY ME SEROU UZ JEN KDYZ PROJDOU KOLEM ME :/

zA TO ZE NAS LID NEJDE DO ULIC NEDA JIM DO TLAM A NEPODPALI JIM PAR SIDLIST JE ZPUSOBENO HLAVNE NASI POLITIKOU A STROHYM ZIVOTEM ZDE V CR. pROSTE LID BY SEL JENZE MA NAHNANO ZE TO ODSERE A CIGANUM SE PRD STANE TAKHLE NAS NUTI NASE DEMOKRACIE DRZET HUBU A KROK :/

Omlouvam ze za capslock ted jsem si toho vsiml :/ [ Link ] mrknete jak sou podvyziveny a neozbrojeny fotky jsou dole
o 16.04.2012, 22:08 | Mr.Scully
maxov - volil jsem ODS, mám VŠ a IQ 136, chápu, že na tebe nemám, ale holt ne všichni jsou tak bystří jako ty.

Rudi - já jsem si Vandase poslechnul několikrát a je to idiot. Ne kvůli názorům, ale celkově je to prostě hloupý člověk, je to vcelku snadno poznat. Vzpomeňte si na Sládka a jeho partu, to byla celoevropská ostuda, co předváděli. A to říkám i přesto, že NAPROSTO NENÁVIDÍM TU CIKÁNSKOU VERBEŽ.

Přesně jak píše Downland. Není nutné vyjadřovat sympatie nějakým idiotům jen proto, abysme vyjádřili nenávist k někomu. TO jsou prostě dvě oddělené věci. Co by asi DSSS udělala, postavila cikány ke zdi? Asi fakt ne. Tady vůbec nejde o zákony. Tady jde o to, aby bílá většina povstala a nějakou demonstrací dala najevo, že se nebojí. A ať klidně DSSS přijde s domovními hlídkami, tam bych jejich roli klidně i akceptoval. Ale v politice proboha ne!
o 16.04.2012, 22:10 | maxov
caps lock fuuuj

foto k příspěvku  od maxov

o 16.04.2012, 22:12 | maxov
Mr.Scully á pán je citlivka a hned se chytnul,šak radši zvol zloděje propisek a tu pakáž co to všechno rozkradla...
Není to o IQ,každý má svůj nazor a svojí volbu,sme "svobodná" země snad ne?Tak má každý právo si zvolit co chce aniž by ho někdo urážel IQ a jiné
o 16.04.2012, 22:16 | Mr.Scully
maxov - pokud ti někdo něco krade, tak podej trestní oznámení, jinak si nech obdobné kecy laskavě pro sebe.

Každý má samozřejmě právo zvolit, jakou demokratickou stranu chce. Dělnická strana byla pokud vím zakázána právě proto, že demokratické principy porušuje. Že je to dnes DSSS (prakticky kosmetická změna), to z ní ještě nedělá volitelnou stranu.
o 16.04.2012, 22:16 | Downland
maxov: a ty ses pan vzdelanej :/ Nikdy nerikej ze lide v cr jsou svobodni nebo ze je zde demokracie takova demokracie ktera by zde mela byt jakou lide chteli tu asi dlouho nebude jediny co se zmenilo ze nejsou komanci a zlodeji se prevlikli do jinejch barev a tim to tady haslo. Nemuzeme soudit demokracii kdyz jsme demokracii jeste nezazili !!!
o 16.04.2012, 22:20 | Mr.Scully
Mě by jinak zajímalo, jakou změnu zákonů plánuje DSSS v romské otázce, aby to neodporovalo ústavě a mělo to nějaký smysl. Dostal jsem se na jejich web, ale spadnul jsem smíchem už při čtení paskvilu jménem "ekonomický program", vypadá to, že ekonomické špičky DSSS měly ekonomii akorát zřejmě jako volitelný předmět v osmé třídě ZŠ.
o 16.04.2012, 22:23 | maxov
psal sem v uvozovkach svobodná

a je fakt,že nynější vládnoucí strany prosazují demokracii víc než dost,hlavně v bodu

ochrana menšin a jejich práv a umožnění jejich integrace (zapojení do většinové společnosti)
o 16.04.2012, 22:24 | maxov
ale nebudeme se hádat mezi sebou,každej ať si zvolí co chce,hlavně když vyjdeme do ulic na stejný straně
o 16.04.2012, 22:29 | Downland
maxov: asi tak me jen proste nastve vsechno co se toci kolem nacku a fasismu ale uvedomte si co by udelali vasi dedove pradedove kdyby ste rekli ze budete volit stranu ktera podporuje fasouny ? nasekali by vam tak na prdel ze by ste rok meli umelej vyvod :/

A kdyz vidim jak to je a fotky negru jak maji macety boxery a nevim co jeste velmi uvazuju ze se necim obtezkam i ja :/ On takovej peprak poradnej ten jak se rozprskne neni spatnej hnad jsou cikani 2 misto 3 :)
o 16.04.2012, 22:31 | Mr.Scully
Bylo by krásný, kdyby DSSS vyrazila na trestnou výpravu a došlo ke konfrontaci s cikány. Při troše štěstí by se pobili a byl by pokoj od obou skupin.
o 16.04.2012, 22:33 | Downland
Mr.Scully: no to by bylo krasny jenze by mezi nema nesmela stat horda cajtu kterou tam akorat posle nase vlada ktera se ted v poslednich mesicich klepe aby opet neprisla o koryta ty volove ani necumi co se v cr deje kurna
o 16.04.2012, 22:39 | darkbug | Upraveno: 2012-04-16 22:41:05
nooo ja bych se tady tak nehadal... kdyz se poucime z dejin, tak vzdycky bylo potreba prizpusobit se situaci. Ve valecnych stavech se dalo pruchod tem nejtvrdsim co udelali co bylo nejvice potreba. Za druhe svetove valky takovych lidi, kteri byly naprosto radikalni na strane spojencu bylo. Po uspasne vyhrane valce a kapitulaci nemecka byly tito lide vetsinou poslani do zaslouzene penze. Vetsinou pres jejich totalni nelibost, protoze nastal mir. To je jenom takova vlozka, jak se to delalo driv.
o 16.04.2012, 22:41 | Mr.Scully
Download - když tam ti policajti nebudou, tak si na vládě opozice smlsne (a pokud ne náhodou opozice, tak EU). Chtělo by to, aby k takovému konfliktu došlo a PČR zrovna NÁÁÁHODOU byla někde mimo a telefonní síť přetížená... a přijeli by třeba za 15-20 minut po začátku konfliktu, to by pro začátek mohlo stačit.
o 16.04.2012, 23:15 | All
Jděte do háje, soudruzi. Budu volit DSSS a je to moje soukromé rozhodnutí.
Vy dva, Download a Scully si přečtěte co píšete. Čekáte snad na obrodu KKK? Vaše vyjádření jsou přesně na úrovni IQ 136. A uvědomte si jednu věc. Francouzům se rozsvítilo teprve až se dostal do parlamentu LePen a Rakušanům až po nástupu Heidera a o to asi jde především. Uvědomit si kde je nebezpečí a jestliže není jiná alternativa (Kocáb??? Šláfnberg??? Kalousek??? Nečas??? Vondra??? Bárta??? John??? Kočí??? Sobotka??? Gross??? Bém??? Grebeníček??? Ransdorf??? Rath??? Open Card??? Promopro??? Diag Human??? Sazka???... mám pokračovat?) BUDU VOLIT DSSS!!!
o 16.04.2012, 23:17 | HIGHTOWER | Upraveno: 2012-04-16 23:22:01
v TV mluvčí, že to byli 3 mladí muži snědčí pleti, ne snědé, ne cikáni (romové). To se používá, jen když jim dá někdo zaslouženě přes hubu. To samé, určitě se vyšetřováním dojde k tomu, že to nemělo rasistický podtext, ale když je to obráceně, je to automaticky rasistický čin.
A že 3 na 1, tak když byl o dost mladší, tak si troufli ve třech, být stejně starý, tak si netroufnou, neb by jich muselo být o 5-10 více, aby se přiblížili k té své oblíbené cikánský férovce...
Krásně řešeno s takovýmito zm**y to bylo ve filmu Bastardi!

Ono se to na lokálních úrovní řeší tak, že se to nechá vymlátit. Ovšem soudržnost cikánů je na takové úrovni, jaká u nás nikdy nebude :-(
o 16.04.2012, 23:21 | Mr.Scully
All - DSSS nemá ke KKK bohužel daleko. Ale holt v dobách krize vždycky část populace čeká na nějaké "rychlé řešení", které přinášejí vesměs extremisté.

HIGHTOWER - já jsem nikdy neviděl, že by cikán útočil sám. Vždycky útočí v tlupě, bohužel. Podle toho oběti dopadají.
o 16.04.2012, 23:47 | vinzek fa | Upraveno: 2012-04-16 23:49:50
vono je to taky tim ze vymiraji skinheads ,drive je clovek potkal na kazdem rohu ,ano i me to potkalo ale clovek zestarne, zmeni se priority ,mas jine starosti nez nekde rezat cigany a vsechno de doprdele, mladsi populace sou chcipaci od PC ktery sice umej uzahrat brutalni karate hru za dve hodky ale kdyz na ne nekdo bafne tak se po...
o 17.04.2012, 00:46 | Kesam
šmejdi sou to všici.
o 17.04.2012, 00:52 | Kesam
šmejdi sou to všici.
o 17.04.2012, 06:51 | Zephyr
Podle mého názoru se náckové chytli DSSS a né obráceně.
Jako bývalý skin nácky nesnáším stejně jako smažky a cikány.
DSSS budu volit už potřetí a nestydím se za to. Protože jako jediná strana o tom aspoň mluví a nejsou posraní z celé slavné EU. Co do toho kuwa mají co kecat nějací úřednící z úplně jiného státu??!!
o 17.04.2012, 07:57 | kucik
DSSS je jasná volba. Už mám dost čekání, jestli se těm současným blbcům nahoře začne chtít zabývat se nadále neúnosnou situací. Nechci se dočkat dne, kdy se něco podobného, jako tomu klučinovi, stane mé rodině.
o 17.04.2012, 08:19 | Mr.Scully
A to fakt neřešíte, že DSSS netuší absolutně nic o vedení státu, nemá mezi sebou žádné ekonomy, právníky atd.? Já chápu, že volba DSSS je svým způsobem protestní, ale dovedete si představit ty důsledky, kdyby DSSS dostala třeba 40% a měla vládnout? Vždyť nemají ani starosty, aby vedly tisícovou vesnici, co by proboha dělali ve vedení státu? Ideologicky je to extrémní levice na úrovni zhruba KSČ.
o 17.04.2012, 08:26 | maxov
já osobně to fakt neřeším,jelikož k čemu je,že sou tam ted lidi co vědí o vedení státu natolik,že ho celý rozkradou a nakupujou stíhačky a další nesmysle
o 17.04.2012, 08:28 | maxov
Nejvíc na tom všem mě osobně mrzí to,že i já byl proti těmto stranám.
Jenže k tomuhle mě prostě donutila zdejší politika a radši už budu volit extremy,než furt živit tu černou pakáž.
Volil sem i VV a jak to dopadlo
o 17.04.2012, 08:31 | filip146 | Upraveno: 2012-04-17 08:31:49
veliká škoda, že republikáni měli ve svým čele sladka. tím šla celá strana do prdele. jinak myslím, že měli docela dobře našlápnuto..:-(
o 17.04.2012, 09:06 | vinzek fa
Mr.Scully no mozna DSSS nema zadny pravniky a podobne ale o to mozna lip trebas pouzijou selskej rozum a ne vysokoskolskou vychcanost pro rozkradani vseho a neboj se ze se k nim pak cela tahle vlada neprisere jako ze oni sou ti nej -)))
o 17.04.2012, 09:35 | Vencaf
pro ty, kdo tady straší náckama, KKK a podobně, přečtěte si od jednoho z bývalých předních členů KKK Davida Dukea jeho knihu Moje probuzení, ať máte pohled i z druhý strany. Ke stažení např. na vzdelavaci-institut tečka info
o 17.04.2012, 09:48 | hanzz
Nečetl jsem tu debatu celou, ale mám pro vás všechny jednu moc užitečnou radu:

Pořiďte si, dokud to jednoduše jde, zbrojní průkaz a nakupte si zalevno spoustu zbraní a střeliva. Dejte se v místě, kde bydlíte dohromady s podobně smýšlejícími lidmi. Nevytvářejte ale žádné nápadné uskupení! Pouze se navzájem znejte, abyste o sobě věděli a měli na sebe kontakty, až to bude za potřebí. Připravujte sebe i své blízké na neodvratný celospolečenský otřes a hlavně se chystejte na to, že budete-li chtít zajistit budoucnost sobě a svým blízkým, budete muset v tom, co přijde, hrát aktivní roli!

Nespoléhejte ani na stát, ani nepodléhejte ilusi, že vám pomůže nějaká DSSS, která je stejně řízena nebo alespoň manipulována BISkou.

A neváhejte, den zúčtování přijde dříve, než si umíte představit. Euro krachne možná už letos a potom to tu v Evropě nabere takový fofr, že všechny nepřipravené to smete.

o 17.04.2012, 10:07 | sprath
Je to jen o činech jednotlivců, ke kterým se přidají další. Bohužel dle našich zákonů se z nich stane skupina, většinou extrémistická. Když mi cikáni znásilnili kamarádku a policie zastavila vyšetřování z důvodu nedostatku důkazů, vzali jsme zákon do vlastních rukou. Ano, někteří z nás už od té doby budou v očích okolí grázlové a v papírech budeme mít vedeno, že jsme byli potrestáni za rasistické napadení menšiny, ale věřte mi, že ti tři hoši co to udělali už nikdy nikomu neublíží. Bohužel neschopnost naší policie a bezvadný zákony této země, nahrávají jen cikánům. Proč ještě nebylo zahájeno soudní řízení v případě loňského mačetového útoku? Jak dlouho si to necháme líbit? Život není jednoduchej a když ho žijete s nálepkou extrémista je o to složitější, ale v kravatě z poza stolu změníte akorát tak papír, kterej po čase někdo zrecykluje na toaleťák a skončí v hajzlu, jako tahle země.
o 17.04.2012, 10:15 | sanjasin
Bohužel, když použiješ zbraň, odneseš to ty a ještě se budeš muset odstěhovat, aby se ti cikáni nepomstili. Problém jsou bezzubý zákony, dementní politici, ochránci práv cikánů a díky tomu nic nedělající policajti, kteří jsou z nich podělaný taky, viz. jak toho jednoho hodili ze schodů.
o 17.04.2012, 10:26 | sprath
to sanjasin: Pod to se ti klidně podepíšu.
o 17.04.2012, 10:44 | vinzek fa
tak by sme mohli prestat kecat a jit zase neco delat ne -))
o 17.04.2012, 10:59 | CervinVega
staci stahnout navod [ Link ]
o 17.04.2012, 11:18 | sprath
Já myslím, že by stačil krysař a jeho flétna.
o 17.04.2012, 11:25 | šimák
hanzz: stejnou myšlenku sem slyšel už od par lidi, a to jeden znich je vysoce postavený člověk. nevim jestli to má (bude) mit nějaky vyznam tahle myšlenka, ale zarazilo mě, že už sem o tom slyšel z více na sobě nezavyslych stran..
o 17.04.2012, 11:30 | hanzz
ti šimák: Tohle není myšlenka, ale strategie. A význam bude mít jediný a tím je přežití.
o 17.04.2012, 11:53 | vinzek fa
ja uz rikam 5let ze bude valka a vsichni se tomu smejou
o 17.04.2012, 12:02 | kozlustechnykus
vinzek fa: Tohle uz taky nejakou dobu rikam a furt na me cumi jak na vola. Zijeme v malym meste, takze tyhle problemy tu nejsou, ale stejne...
o 17.04.2012, 12:27 | hanzz
Evropské státy čekají tři možné cesty:

1) Nechat situaci dospět do bodu zlomu, který vyústí do etnickonáboženských občanských válek, které skončí nastolením nějakých totalitních nebo diktátorských režimů.

2) Předejít bod zlomu a převést demokracie do podoby nadnárodního evropeistického totalitaritního superstátů, ve kterém se ale bude sociální a ekonomická situace občanů nadále zhoršovat, ale ve kterém systém násilím udrží "klid a stabilitu". Samozřejmě pouze dočasně...

3) Předejít bod zlomu a převést demokracie do pinochetovské diktatury, včetně posílení (nedobrých) nacionalistických a ochranářských tendencí. Následně po stabilizaci a vyčištění společnosti možný návrat k demokracii.

Nyní jsme na cestě č. 2, která ale, jak věřím, nebude úspěšná a dovede nás na křižovatku mezi cestami č. 1 a č. 3. Ani jedna budoucnost není růžová...

o 17.04.2012, 12:43 | Mr.Scully
Jednička podle mě reálná není, minimálně v ČR si nedokážu občanskou válku vůbec představit.

Trojka reálná je, posilování nacionalistických tendencí je vidět minimálně na tomhle fóru. Diktatura a la Pinochet by ještě takovou tragédií nebyla (je to lehká analogie našeho komunismu s tím rozdílem, že v Chile fungovalo hospodářství, zatímco u nás to o začátku šlo do kytek), ale i tak si nedokážu představit, že bysme se vzdali demokracie. Naším problémem není demokracie, ale humanismus.
o 17.04.2012, 13:29 | vinzek fa
Mr.Scully od nas se to hospodarstvi vsichni ucili a celej svet to tu obdivoval protoze to bylo je a bude stejny cesi dokazou ze funguje i nemozne za jakehokoli rezimu a jakekoli situace a to je nas problem budem poslouchat bandu nejakejch blbecku namisto toho aby sme sli vlastni cestou
o 17.04.2012, 13:33 | Mr.Scully
Ano, všichni určitě obdivovali, jak jsme dokázali z tygra Evropy propadnout až totálně na dno :-/ Že dokážeme vždycky všechno obejít a ochcat, to je věc jiná.
o 17.04.2012, 13:37 | Zephyr
Myslím že válka je tak jako tak nevyhnutelná. Lidstvo se přemnožilo díky zachraňování jedinců, kteří by normálně neměly šanci na přežití. Ať už se to vezme doslovně či přeneseně, třeba na cikány. Tím pádem tady vzniká taková situace jaká vzniká. A nikdo si s tím neví rady. Jedině sama příroda dokáže eliminovat slabé a nepotřebné kusy a zajistit si rovnováhu.
o 17.04.2012, 13:44 | Mr.Scully
Zephyr - tak pod to bych se podepsal. Řeší se hlavně následky a ne příčina. Tady je schopno půl lidstva udělat sbírku na černouška s pěti rukama a třema očima, který se narodí někde v džungli, místo aby se matce dodala zásoba kondomů - nebo ještě lépe se vše nechalo v rukou přírody. Za pár desítek let nás bude osm miliard a jsem zvědav, co budou humanisti říkat pak.
o 17.04.2012, 17:52 | LukeFab
o 17.04.2012, 18:58 | HIGHTOWER
Ta už neví, jak se zviditelnit nebo co to plácá????

Advokátka Klára Samková tvrdí, že útoky, jako byl ten v Břeclavi, se budou stupňovat. "Je to výsledek dvaceti let politiky české vlády vůči Romům," domnívá se Samková, kterou soud minulý týden vyloučil z obhajoby romských útočníků z Nového Boru.
Zdroj: [ Link ]

Právě naopak, 20 let se tu mají cikáni jako prasata v žitě, a ne naopak!
o 17.04.2012, 19:02 | Collin
Já tu zvěr taky nemusím ani v nejmenším.. Ale kde berete,že se jim nikdy nic nestane? Do Tv,novin atd se nedostane vše.. A co se do nich dostane,tak Ano jsou to směšné tresty a zaslouží si více.. Mnohem více.. Ale věznice má dost cikánu a taky asiatu..
o 17.04.2012, 19:17 | Collin
Na tohle sem ted narazil..

Docela síla.. [ Link ]
o 17.04.2012, 19:25 | Proffesor_W | Upraveno: 2012-04-17 19:26:24
opička :)

foto k příspěvku  od Proffesor_W

o 17.04.2012, 20:45 | Luke_288
Jdu si podat prihlasku do zvlastni skoly
o 17.04.2012, 21:14 | HIGHTOWER
[ Link ] No jasně, jednotlivých skupin cikánů...
o 17.04.2012, 22:19 | Mr.Scully
Samková je stejné neštěstí jako Kocáb. Ty její multukulti kecy akorát jitří celou situaci. A perly ve smyslu, že za násilí menšiny vlastně může menšina, protože jim dává dávky a menšina pak chudák nemusí pracovat a nudí se a krade... nene, Samková je <|>
o 17.04.2012, 22:23 | vinzek fa
Collin ano ma veznice dost negru a asiatu a o tom to je dalsi se tam nevejdou a i tam se maji dobre znam jich nekolik co se nechavaj zavrit schvalne protoze se tam maji lip nez venku
o 17.04.2012, 22:54 | maxov
bože ta ženská to je ale píča
o 17.04.2012, 22:55 | Collin
vinzek: Ty znáš několik cikánu co se nechají umyslně zavřít? Takže jsi v kontaktu? Nebo koho znáš kdo se nechá zavřít dobrovolně?

Na rovinu napočítal bych asi 5-8 lidí co jsou venku,nebo ještě kroutí výkon.. Ale,že by někdo šel na výkon z duvodu lepšího života to neznám..
o 17.04.2012, 22:56 | maxov | Upraveno: 2012-04-17 22:58:05
o 18.04.2012, 01:21 | Tendr | Upraveno: 2012-04-18 01:22:57
No, jelikož už tu bylo vše řečeno tak si už jen dovolím citovat Švejka: "Válka bude, víc vám neřeknu"

A možná přece jen... Historie se opakuje, svět je přemnožen lidmi a ekonomika už lepší nebude i kdyby se svět na hlavu stavěl. Je to jen otázka času, bohužel.

Proto jsem rád, že máme statek daleko od lidí kde si vypěstujem jídlo, dvě kulovnice, jeden kulobrok a tři malorážky. Škodný bude dost...
o 18.04.2012, 09:17 | vinzek fa
Collin ano jen co je pustej 14dnu pochlastaj s rodinou a dou z5 na dotaz proc nu sem tam zvyklej vsechno tam mam mam se lip nez venku a takle to delaj i bezdaci to bys mohl vedet
o 18.04.2012, 09:18 | Freerider
Tendr :o))

dvě kulovnice, dva kulobroky + dvoje brokový hlavně, pumpa, tři malorážky
G17, ČZ vz 75 2x, 2x 38
Jsme tři, statek, za statkem 4 ha pozemku, vše oploceno, ploty i uvnitř areálu.
Na okraji plotů máme kazatelnu.
Optika je skoro na všech dlouhých, střelivo dokoupíme.
o 18.04.2012, 10:40 | Collin
vinzek: Jak bych to mohl vědět? To,že o tom slyším neznamená,že to tak je.. Beru to jako jedna bába povídala.. :-) Znám lidi co se tam vracejí,ale ne z duvodu,že tam tam mají lépe,ale protože už tak žijou.. Nechtějí se nechat zavřít ale nechtějí ani pracovat.. Jejich aktivita je naplněna od krádeží po vloupačky až po....
o 18.04.2012, 10:50 | vinzek fa
nj ale taky si nekde nastuduj na co vsechno ma vezen narok a zjistis ze 80% lidi v tehle zemi nemaji to co kriminalnici je to bohuzel smutny ale je to tak
o 18.04.2012, 11:15 | CervinVega
Freerider-to uz je celkem diagnoza :-)
o 18.04.2012, 11:30 | sanjasin
I po tolika letech na cikány sedí píseň Dvojí metr od Landy jako prdel na hrnec, žádná změna.
o 18.04.2012, 11:30 | Collin
vinzek: Prosím tě jestli to víš tak mi to napiš.. At to nemusím hledat.. Néní to rejpání.. ;-) Na co má vězen nárok a v jakém typu věznice.. Díkec..
o 18.04.2012, 11:41 | Mr.Scully
80% lidí v této zemi nemá to, co mají kriminálníci??? To si teda rád poslechnu, jaká mají privilegia.
o 18.04.2012, 13:15 | vinzek fa
no vsechno si nemuzu pamatovat projedu mail jesi to nekde jeste najdu ale vim tze tam sou veci jako jidlo podle zdravotniho stavu nejaka ta kultura, fitka, sauny a podobne kdyz v krimu makas muzes si toho dovolit dost na druhou stranu kdyz delas picu nikdo te tam nema rad a dostavas to najevo ze vsech stran
o 18.04.2012, 13:29 | Mr.Scully
- jídla jsou pochopitelně rozdělena podle zdravotního stavu. Je jedno, jestli je to věznice nebo nemocnice, na základní péči má nárok každý.
- jídlo si vězni platí
- kulturu bych řekl, že máš šanci navštěvovat i na svobodě, ale jestli ti přijde výhodný, že můžeš zdarma koukat na televizi ve společnosti dvaceti vězňů... tak to pak jo.
o 18.04.2012, 13:32 | vinzek fa
Mr.Scully ono toho bylo vic nez jen nejakej zaklad vis a kdyz si jidlo neplatis stejne ti ho musej dat proc asi stat na kazdeho vezne mesicne doplaci 16-20k korun
o 18.04.2012, 13:44 | Mr.Scully
Musí ti ho dát, ale pak to po tobě vymáhají - a pokud nezaplatíš, tak se z basy už nikdy nedostaneš, protože budeš v kolotoči dluhů.
o 18.04.2012, 16:49 | Collin
vinzek: Zkus pohledat teda..

Scully: Dát ti ho musejí ale už néní pravda pokud nezaplatí,že se nedostane z basy.. To bylo už dost přetažené :-) Ano budou vymáhat náklady na soud.znalce,soud,právník,výkon,pojistku atd atd.. Ovšem co mě vykládal kamarád tak stačí napsat dopis,že nejsi zaměstnán nemáš příjem a ono se to odloží.. Samozřejmě ne na vždy.. Kamarád už je ted venku tuším 1.5roku a zatím neplatí.. Hlavně at si poprvé či podruhé ve výkonu,tak i tak se klidně muže každej dostat na pulku ven.. Jde o konkrétní věznice.. néní vše všude stejné..

Známej co tam byl cca 5let béčkovej barák tak vykládal.. Nasrat bachaře tak néní problém aby ti zajistili pokoj s cikánama(píšu pokoj páč béčko nemá cely)..

Druhej co podělal cikány v nějakým kšeftu tak ho vyhmátli a na čelo má už navždy tetování se slovem "Feták"..

o 18.04.2012, 21:47 | golfista hanz
jenže to jsou jen keci tak proč nejdeme a neschodime ty svině co jsou ted u moci ? kdybych věděl že se něco změní tak jdu... šlo to tenkrat přoč by to nešlo ted.. a tak je to v ČR se všim.. jen keci..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.353 sekund.