Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > AV a regálovky a sub?

o Navštíveno 943x o
o 16.04.2012, 10:02 | Losky
Ahoj, doma mám receiver Pioneer VSX-821 a regálovky Heco Victa 301. Bydlím teď v paneláku a tak nějak mi to na ozvučení stačí, ale víc mě štve, že když se dají na malou hlasitost, basy se ztratí. Místnost je velká 6,5x3,5 m, bohužel tv je dána na šířku, takže 3,5m a přemýšlím nad tím koupit sloupy Victa 501. Bude to s basy lepší? Co jsem se tak ptal, tak na tuhle místnost je těžší určit, zda použít sloupy či regálovky. Nejsem žádný audiofil a jedu spíš filmy z počítače, hudba většinou mp3.
Takže zvažuji variantu dokoupit centr, zadky a koupit subwoofer. A nebo koupit sloupy, centr a zadky bez subwooferu. Trošku se toho subu do paneláku bojím.
A ještě bych se chtěl zeptat na nějaké MMC za nějaké normální peníze. Díky

o 16.04.2012, 15:25 | RadekFM
Ja bych sel do SW. U sloupu nikdy nevis dopredu jak moc to bude u tebe basovat a pak uz s tim toho moc nenadelas. SW si muzes v pohode nastavit podle potreby. Ciste na stereo by byly sloupy asi lepsi, ale k 5.1 je SW lepsi volba a ty regalovky muzes pripadne vymenit pozdeji.
o 16.04.2012, 21:36 | cubajs
ma pravdu ten pan nademnou. ted mam v jedny mistnosti(zhruba stejna jako ty) jak velky sloupy tak i regalovky se subem k pocitaci a rozhodne bych se nebal subu v panelaku. Kdyz se to dobre sladi je to OK a mam u pocitace basy i na nizkou hlasitost. Jinak je otazka jak ty konkretni sloupy HECO victa 501 budou na malou hlasitost "umet" zahrat basy...
o 17.04.2012, 06:17 | Losky
Tak jste mě utvrdili v tom, abych koupil ten subwoofer. Je to sázka na jistotu. Jinak u subwooferu je asi jedno či Magnat, Jamo či Heco, ne? Myslím v cenové kategorii max do 10tis. ALe spíš bych koupil bazar.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3786 sekund.