Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Info - poprve na dovolenou do ciziny

o Navštíveno 8675x o
o 13.04.2012, 14:01 | ACEMajky
Zdarec, v lete chceme vyrazit na dovolenou do zahranici (konkretne asi Italie - Lido Adriano)

Mapy.cz mi nasli napoprve cestu:
[ Link ]

Chci se optat na tipy, na co nezapomenout pred cestou, na co si dat bacha, na co se zamerit - jak sehnat ubytovani, kdyz to nechci pres cestovku (hledat na netu a kontaktovat lidicky v Italii?)

Jelikoz nas asi pojede vice rodin ve vice autech, bude to pohodlnejsi, my budeme mit s sebou dcerku, ktery bude 2 a 3/4 roku.

Urco nejaky pojisteni pro cestu do zahranici, ma smysl sjednavat nejakou ABA ci jinou kartu, kdyby kikslo auto? Kde sehnat nejake info jak je to s placenim dalnicnich poplatku....

Diky za jakykoli tip - hledal sem tu,a le nic uceleneho nenasel

o 13.04.2012, 14:26 | Petura
Zrovna do Italie bych bez zajištěného ubytování nejel. Není to jako v Chorvatsku, kde se o lidi perou :o)

Rakouskou dálniční známku koupíš v ČR. V Itálii tě skásne automat při výjezdu z dálnice. Ale co mi loni říkal italský kolega, tak v sezoně je dobré jet mimo dálnice (fronty), časově to vyjde nastejno a ušetříš za poplatky.
A každopádně si hlídat rychlost jak v Rakousku tak v Itálii.
o 13.04.2012, 14:47 | tappaja
Kdyz jsem dovolenkoval v Recku, ubytovani jsem si sehnal pres [ Link ] nebo [ Link ]
Tam mas zarucenou rezervaci a nemusis se bat o penize.
o 13.04.2012, 15:37 | Only_One
sever itálie je docela dost drahej. Skoro na všechno a je to strašná masovka. Ubytování se tam sehnat dá i na blind, drtivá většina těch letovisek je složena z frontální řady hotelů a za tím je pak skupina vilek kde se dá ubytovat, ale i tak by to chtělo oveovat předem a googlit možnosti v dané lokalitě. Jinak to totiž může vyjít pěkně draho
o 13.04.2012, 15:47 | ACEMajky
Co to znamena dost drahej?

Dik za odkazy, to vypada zajimave
o 13.04.2012, 15:51 | Only_One
restaurace, jídlo, služby, ubytování je citelně dražší než třeba na Garganu dole na jihu. 2-3E za pivko a 10-12E za pizzu mi přišlo v restauraci docela dost. Chce to vybírat hospdu. Protože se vzdáleností od pláže pak klesají i ceny a přijatelnější.
o 13.04.2012, 17:00 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
3€ za pywo a jeste je hnusny :-D
o 16.04.2012, 11:18 | ACEMajky | Upraveno: 2012-04-16 11:19:26
brrrrr, pak jedine spravni cechacci a konzervy sebou :) - hnusna predstava
o 16.04.2012, 11:54 | shamania
Ja projel italii v sezone po kempech a nikde nebyl problem s ubytovanim. Ono kdyz prijedes nekde na recepci a budou mit plno, tak te v pohode odkazou nekam jinam kde volno mit budou. Staci se zeptat, takze ubytovani na blind bych se nebal. Nebo si najit Tourist Office, tam to za tebe obvolaj a pak te poslou do hotelu.
Jako zaklad na cestovani po zahranici je platebni karta (embosovana) plus rezervni hotovost kdyby nahodou kartu nekde nekdo nebral (nestava se). Cestovni pojisteni snad samozrejmost a pojisteni typu ABA zalezi na tobe/aute :)
Jinak sever italie je spis jen o mestech jako benatky, florencie nebo lago di garda a sportovat kolem na kolech/tury. Jestli super koupani, tak gargano a jeste lepe kalabrie (uz jsem to tu asi parkrat psal, ale napisu znova: nejhezci more v evrope), ale to je uplnej jih.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3276 sekund.