Navštíveno 2854x

Co po dnešku více dodat, jen víc a víc takovýchto lidí, soudců...
jen aby silou politického systému a věčným odvoláváním ještě čr neplatila těm joudum nějaké kompenzace za újmu na cti .... .o(
jj, sledoval jsem to online a mám z toho velkou radost... i když mohla být ještě větší.
Docela mě naštval nějakej jouda, co hned psal, že se z téhle země odstěhuje... a to z důvodu, jak je možný, že ten kdo někoho žaluje dostane 3 roky natvrdo a ten kdo je obžalován, tak jen podmínku.
No, evidentně ten někdo asi nedokáže pochopit, že když budu porušovat zákon a budu to chtít zamaskovat tím, že někoho zažaluju, tak ještě nemám vyhráno :-)
Me trosku zklamal trest pro Bartu. Takhle si vsichni reknou ze muzou uplacet dal a kdyz se to provali tak s podminkou si muzou vytrit prdel,za ty miliony to stoji...
I tak ale recpekt...
ale jo, aspoň se něco děje :o)

13.04.2012, 15:31 |
hanzz Tak asi jsem divnej, ale celý soud i rozsudek pokládám za značně pofidérní. Ale co čekat od soudu, který byl od počátku pod politckým i mediálním tlakem. No, uvidíme, jak budou rozhodovat soudy vyšší instance.
Mně ten verdikt přijde vcelku přesně odpovídající situaci. A nejde o to, co chtěla nebo myslela nebo prezentovala média. Podle mě to prostě soudce shrnul dobře a subjektivně s jeho názorem na věc souhlasím.
ted jde ještě o to , jestli si to opravdu půjde odsedět...:-(

13.04.2012, 17:29 |
clown 3r domaciho vezeni v domacim bazenu .. ? snad ne :)
p. Soudce za mne palec nahoru ..
ono .. kdyz uplatim policajta, tak pujde taky sedet policajt a ja ne .. takze co .. :)

13.04.2012, 19:01 |
X-sat (M)
Takže je lepší uplácet než uplátky brát :-D

13.04.2012, 19:23 |
TUNER
X-sat: no, on to nebere přímo jako klasický úplatky, ale jak bylo řečeno a odůvodněno, on jim tedy dle výpovědí "půjčoval", ovšem bez papíru a bez úroků, což i v takovémto případě se může půjčka brát jako nějaký úplatek či zavázání... A Škárka kdyby tam neměl ten podvod, jednak s tím, že tedy dle výpovědí ty peníze si nějak jako vyžádal a navíc kdyby nedával tu nahrávku, kterou měl podvrženou, tak by by dle mě dostal taky podmínku. Bárta prostě jen "půjčoval", ale Škárka prostě půjčku aktivně chtěl, dodal soudu podvržené video. Dle mě podle tohoto odůvodnění je to naprosto správně... Přímé důkazy o uplácení prostě nejsou...
Nechápu za co respekt. Podmínka je podle mě neadekvátní a jsem dá se říct pěkně vytočenej, že ten aninechciricobarta nedostal horší trest. VV nepovažuju za pol. stranu, ale jen bandu hovad a tohle je ostuda. Je pravda, že jsem tu frašku moc nesledoval, ale názor na ně nezměním.
hovno respekt ta koci z toho vyvazla jako ta ktere bylo ublizeno meli by sedet vsichni tri. Nerikam ze barta je svatej ale ta koci by nejmin jeden rok potrebovala taky podle toho co rekl soudce ze bud lhala ve vypovedich nebo tahala lidi za rypaky hned jak vlezla do politiky :/
Posťte si a přečtěte si o tom více, ne jen titulky... Ach jo....
[ Link ] [ Link ] [ Link ] kdo si přečte toto, tak snad už pochopí, proč to dopadlo jak to dopadlo a co se bude nebo může ještě dít... Šott prostě můj respekt má. Řekl bych, že v 90% kdyby to soudil někdo jiný, tak je zprostí obžaloby...
navíc toto rozhodnutí, jen doufám, že to soud vyšší instance nesmete hnedka ze stolu a nezruší, je také dobrý signál pro policii, že má cenu a smysl se zabývat prasárnama v politice, což do dneška bylo k ničemu, neb nikdo nebyl odsouzen :-(
No to snad ... fakt dete do prdele.

14.04.2012, 12:12 |
Olda Panáčci se odvolali a kéž by jim to přineslo naopak tresty vyšší :)
C...arlos - podmínka je adekvátní, protože tohle nebyl plnohodnotný úplatek. Tohle byl náznak úplatku, ke kterému se navíc Bárta sám hrdě a dobrovolně přiznal, protože to snad trouba ani nepovažoval za trestný. Za mě podmínka odpovídá.
Download - Kočí je z nich největší svině, o tom není pochyb, ale na rozdíl od Škárky to obvinění nedotáhla "tak daleko" - nicméně i tak se tím policie bude zabývat.
Myslím, že tresty jsou naprosto adekvátní a odpovídající. A nechápu lidi, kteří zase nadávají, protože jim to přijde moc mírné nebo naopak moc přísné. Fakt už nevím, co byste chtěli.

14.04.2012, 18:56 |
Augi Souhlas s Mr.Scully
jako Mr.Scully, ted jde jen o to, aby to nebyl široko daleko jediný případ pro obecenstvo, lid a byl klid. zajímalo by mě jestli by se to takhle řešilo a rozmazávalo kdyby šlo o ODS.jde ještě o to jestli k výkonu trestu dojde. a Kčí to je opravdu mrcha se kterou by se taky mělo tochu zatřepat...
A pak mu věřte, že to nebyl úplatek, když ve čt řekl, že pokud bude odsouzen, skončí a ono kulový
[ Link ]
alespon něco se děje a nezametli to pod stůl hned

15.04.2012, 12:37 |
Proffesor_W | Upraveno: 2012-04-15 12:38:58
ja nechapu tupou naivnost clenu tohodle fora, ten zmetek co se kasal protikorupcni politikou by mel uz davno letet. Ano, je mi upne jasny ze kdyz beru 100 000,- mesicne mam k dispozici vladni byt, auto, prizpevek na dopravu a ja nevim co jeste tak si potrebuju vzit pujcku 250 000,-
A pak si ten ulhanej zmrd jeste vybreci to ze odejde z politiky kdyz bude odsouzenej. Ale najdenou pronese ze jako poslenec vlastne neni vysokej politik? Tak co uz kurva tohle ma znamenat. Je to kripl, nic vic, ten jeho prisranej xicht a uchrchlanej hlas uz nemuzu ani cejtit. To same tu blondatou picu. Tohle by se melo proste strilet.
[ Link ]
kdovíjak to bylo. myslím, že nic není jen černý a bílý a skutečnou pravdu se podle mě nikdo nedoví...

15.04.2012, 12:47 |
Augi Profferoe_W: Souhlasím, nebuďme naivní, ale buďme objektivní. Tys u toho byl, že víš, co a jak se stalo, he? Podle mě je mnohem horší Kočí. Taková mladá vychcaná kráva a spolurozhoduje o tom, co a jak se bude dít v tomto státě - to je věc, která mě znepokojuje víc.
Ti z vás, kdo najímají lidi, byste snad přijali na nějakou top funkci člověka, kterej má 25 let (od té doby ona je poslankyně)?! Vzpomeňme si na sebe, jak jsme v tom věku ještě byli naivní a věděli prd o životě...
jj, Barta charity s.r.o
Bezurocne pujcky
:D :D :D
Já doufám, že tahle vláda padne co nejdřív, páč takovou bandu prasat jako jsou VV jsem snad v životě neviděl.
V soudnictví není důležité, co je pravda, ale je důležité to, co můžeš dokázat... Viz.
[ Link ] Druhého obžalovaného z případu mladějovických jatek soud osvobodil. "Nebylo prokázáno, že by se pan Vitásek těchto skutků dopustil," konstatoval soudce. "Musíme zde oddělit svůj názor profesní a lidský. Nemáme pochyb o tom, že pan Vitásek na jatkách byl, ale věc musíme zkoumat, tak aby byla po právnické stránce v pořádku."
Takže nebylo jednoznačně a důkazními prostředky prokázáno, to neznamená, že to neudělal, že? To samé je u Bárty...
neuveritelna drzost v podani krypla Skarky:
[ Link ]
Njn, to křičí ten pravej, který schválně vymámil půjčku už s tím, že pak potopí Bártu a ačkoli to věděl, že to tak udělá, 5.000,- Kč z toho použil :-D Holt, asi jel stále v tom duchu, že se politikům nic nestane, tak jak tomu bylo do teď, než to řešil Šott, a kdyby to neřešil on, tak si dovoluji říci, že by se mu nic nestalo. Doufám, že se najdou následovníci Šotta a nebo jeho aspoň budou dávat k takovýmto případům, protože se prostě nebojí, viz. udělal Berdichovce a další mafiánský šmejdy!
a ta kurva si jete dovoli volat lidi aby sli do ulic, to je na kulku