Navštíveno 1159x

Tak jsme si nakonec vybrali impressu F50, ale teď přemýšlím, kde jí koupit. Cenové rozdíly jednotlivých prodejen jsou i 4tkč. Někdo nabízí 2 roky záruku, někdo 3, případně servis doma. Jak je to? Tip na prodejnu v Praze, případně Brně, abych zaplatil co nejméně a nekoupil šedivku? Případně je tu nějaký obchodník?
Z Jura stranek mi vypadlo zastoupeni pro CR
Petraco, SPOL. S R.O
Kounicova 271/13
CZ-602 00 BRNO
Tel +420-775997557
Fax +420-549244232
E-Mail: info@petraco.cz
www.petraco.jura.com
Jim zavolej, kdo je ofiko, kdo ne a kde sehnat nejlip. Videl jsem to prodavat v Electroworldu, tak snad tam sedivky mit nebudou a kdyz, tak na to drzej zaruku.
off topic: Ja sam mam F70 z Aukra, zanovni za 9500, brachovi sem nedavno dohodil F90 za 5500, udelali sme servis za 80euro a slape zas jak zamlada...
A klidne tady bych koupil, bral jsem od nich uz nejaky veci, vyzvednuti v Praze ve Zborovsky.
[ Link ]

13.04.2012, 17:58 |
Fresh cau cau, kamarad otevrel novou prodejnu v Brne Zabinach na ulici Horova. Kave se venuji nekolik let, sami si sem dovazi svoji kavu a poskytuji servis. Vyhoda je, ze si muzes vybrat kavovar a on ti na nem pripravi kafe, aby jsi vedel, do ceho jdes.
[ Link ] La Borsa Concept Store
2Fresh:
Je super, že ti na něm připraví kafe, ale dle jejich ceníku přijde sakra draho. Raději to risknu a připravím ho až doma. Nic ve zlém :-)
P.S.: snad jsem koukal na dobrý ceník...
Tak jsme nakonec koupili ENA 9 neboť manželka chtěl "vše v jednom". Popravdě - nechápu! Předtím jsme taky měli automat, ale Electrolux a musím říci, že kafe je z toho diametrálně odlišné (ve prospěch Jury). Ač se jedná o naprosto totožná zrna (z jednoho balení) tak chuť i vzhled nápoje jsou bezpochyby o několik úrovní výš. Neuvěřitelné.....