Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > pomoc s poznáváním znělek od cartoons

o Navštíveno 1135x o
o 12.04.2012, 10:45 | michal_smsmsm (A)
:-) mam tady tři znělky od jakých si cartoons, nevím jestli CZ nebo world tvorba a potřeboval bych je ěidentifikovat. Aktualni mi v hlavě zní snad všechny možné theme znělky od všeho možného, od broučků přes medvídka pú až po dragon ball ale stejně, tyhle poslední tři, nejsem schopný identifikovat. Zkuste se na to prosím někdo podívat a posloechnout si, snad na to někdo přijdete. Dík moc.
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

o 12.04.2012, 10:47 | hanx
první je southpark
o 12.04.2012, 10:57 | muSlim
Prvé ako hanx

Druhá je znelka Tom a Jerry prekryté Metro Goldwyn Mayer-om

Tretie neviem
o 12.04.2012, 11:03 | michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2012-04-12 11:08:16
MGM ma toho lva pred kazdym animacem :( coz trochu znednadnuje hledani toho praveho, jinak diky diky diky. ale ano, je to tom a jerry ;-) i kdyz to stejne tak dobre mohl byt Droopy nebo buh vi co...
o 12.04.2012, 13:36 | muSlim
Ver mi, nemohlo by to byť nič iné. Som cartoonboy ;-)
o 12.04.2012, 13:39 | michal_smsmsm (A)
;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4211 sekund.