Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Facebook rada

o Navštíveno 2388x o
o 12.04.2012, 08:35 | Sau
Kdo poradí - ide na událost založenů mnů na Facebooku pozvat aj lidi co na facebooku sice majů založený účet, ale nemám jich já mezi přátelama ? Nemožu dojít na to jak bych jim tu pozvánku poslal.

o 12.04.2012, 08:52 | Mr.Scully
Teda Sau, jako obvykle mi tvoje moravština dala zabrat :-), ale nakonec jsem větu pochopil. A myslím, že ne, podle mě můžeš zvát jen přátele. Nebo jsem na to alespoň nepřišel. Je to podle mě ochrana, aby třeba celebrity neměly ve schránce 5000 pozvánek na všemožné kraviny.
o 12.04.2012, 08:54 | Area51
FB sice nemám, ale dle me to mozné není, to by jsi pak mohl pozvat všechny uživatele FB na jednu kalbu a to by jsi se asi divil :-D Pak je to taky vlastně spam, že :-D
o 12.04.2012, 09:13 | Sau
Aha, to s tím spamem ma nenapadlo :) Chceme udělat třídní sraz a facebook nám přijde na to to oznámit co najvíc luďom jako ideální nástroj. Ne šecky ze třídy ale mám mezi přátelama - některé tam mět ani nechcu ;) Takže holt smolík, bude jich moset pozvat někdo další z pozvaných, tu možnost sem tam povolil.
o 12.04.2012, 10:12 | Rustapha-659
..a co FB+SPOLUŽÁCI.CZ ?
[ Link ]
o 12.04.2012, 10:19 | Sau
Na spolužáky od nás ze třídy chodí tak 2-3 lidi, mrtvo... Na FB je nás ze třídy možná tak větší půlka, což je dost, ale mezi přátelama jich z nich mám enom pár. Budů sa moset popozívat mezi sebů oni sami. Ináč samozřejmě budem posílat aj klasické pozvánky, tady na FB ide enom o to odladit ty najdůležitější věci, kdy a kde a tak.
o 12.04.2012, 11:51 | Mr.Scully
My teď máme po mnoha letech sraz z gymplu a podařilo se nám v minulých měsících všechny dokopat k registraci na spoluzaci.cz ;-) FB je samozřejmě jednodušší, ale zase třeba já nehodlám mít tyhle lidi mezi přáteli, což pak komplikuje ty pozvánky, jak bylo řešeno.
o 12.04.2012, 12:42 | Sau
No, tak to u nás asi nehrozí, ti spoluzaci.cz myslím. Uvidím, založil sem tu událost, pozvaných je momentálně celkem 28 lidí z 60 (A+B) čas ukáže jaký bude zájem, kdo sa vyjádří či přidá, nejak to dopadne :)
o 12.04.2012, 12:45 | Klobouk
SAU - pochopitelně jde i to na co jse ptal hned na začátku,respektivě chápu to tak že znáš jména těch lidí kteří na to FB jsou ale jen jen nemáš v přátelích?
Pokud ano tak postupuju následovně:
- založím událost kterou chci a při tom zakládání jí nastavím jako VEŘEJNOU.
- pošlu jí všem které mám v přátelích
- následně si danou událost otevřu,přes CTRL+C si vložím její adresu do schránky
- postupně si otevírám profil každého z těch které nemám v přátelích,dám poslat zprávu a pošlu jim ten odkaz ve zprávě s nějakou krátkou popiskou aby věděli že nějde o čistý spam
- tím že jde o veřejnou událost tak se jim normálně zobrazí z toho odkazu,je to sice trochu vopich,ale pokud těch lidí nehodláš pozvat 100 a více tak se to dá přežít.
o 12.04.2012, 19:57 | DaveX
Normálně to udělej tak, že pozveš spolužáky, co v přátelích máš a ti pozvou pak ty, co nemáš.
o 02.04.2014, 15:09 | HIGHTOWER
jen dotaz, taky se vám nějakou dobu zobrazuje FB takto debilně? Takto se mi zobrazoval blbě asi 14 dní na mobilu v aplikaci přímo Facebook, teď je to na PC, je to v Mozille i Chrome. Ne že bych nemohl kvůli tomu žít, ale pro přehlednost nic moc :-( Navíc se mi při zobrazení ukazuje nahoře různě titulní obrázek někoho z mých přátel, jen tak, ledabile se to střídá, taky dost divné. Díky

foto k příspěvku  od HIGHTOWER

o 02.04.2014, 15:14 | TROY
to není error,ale zase novej vzhled fb :)
o 02.04.2014, 15:22 | HIGHTOWER
no tvl, to je k zblití :-( Ještě že tam moc nechodím, jen hlavně kvůli škole, ale i tak, hnus jeden šedivej :-/
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3264 sekund.