Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Kancelar pojistitelu?

o Navštíveno 8557x o
o 12.04.2012, 00:22 | Rajdlos
Kamosovi prislo uz druha zadost na uhrazeni poplatku a penale za nepojistene auto od KP.

1. s nim jedzil dva mesice, nikdy na nej nebylo hlaseno, jen byl uveden dva mesice jako pojisteny (provozovatel).

2. ma ho nekolik let rozebrane pod plachtou a auto uz je v nepojizdenm stavu, jak jim to dokazat? Svedci? Foto?

Diky

o 12.04.2012, 08:20 | C...arlos
Koukám, že vyděrači (KP) pořád pracují.

1. myslím, že ty dva měsíce musí dokázat, že nebylo jeho, aby nic neplatil. Mají info jen z pojistných smluv a pokud tam někde jeho jméno figuruje (třeba jako provozovatel, mohl ho nahlásit předchozí majitel) tak to po něm chtějí.

2. tak to nevím

Jinak já mám s nimi svoje zkušenosti a už nikdy víc. Moto jsem prodal novýmu majiteli, který moto nepřihlásil a já tam pořád figuroval, protože pojistka ještě běžela (byl to bráchův spolužák) no a teď po mě chtěli 2k. Už je to 4 roky zpět.
o 12.04.2012, 08:51 | SIS
To, že je v nepojízdném stavu nerozhoduje. Jestli byl uvedený jako provozovatel na 2 měsíce a měl je zaplacené měl by být s kola venku a platit by měl majitel uvedený ve velkém TP. Jenom mě zajímá jestli pojistku rušil? Jestli ano, tak podepišeš to, že pokud se auto nepojistí majitel nebo jiný provozoval, spz v depozitu atd. Automaticky po měsíci se pojistka obnový na posledního pojistníka aspoń u KP
o 12.04.2012, 12:57 | Rajdlos
Pojitska na to prvni auto zanikla sama z duvodu nezaplaceni. Nikdy nebyl uvedeny jako vlastnik.

U druheho auta je problem, ze ho prestavoval a nikdy nedostavel, to znamena, mohl by poslouzit fotky jako dukaz, ma to urcite focene. Mel to byt reklamni produkt, ale z financnich problemu nikdy nedokoncen.
o 12.04.2012, 14:03 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
david?
o 12.04.2012, 14:30 | Rajdlos
kdo jinej :D
o 13.04.2012, 00:08 | koren
pojisteny resp provozovatel neznamena nic. spravna terminologie je vlastnik nebo pojistnik - co z toho byl?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3457 sekund.