Navštíveno 8557x

Kamosovi prislo uz druha zadost na uhrazeni poplatku a penale za nepojistene auto od KP.
1. s nim jedzil dva mesice, nikdy na nej nebylo hlaseno, jen byl uveden dva mesice jako pojisteny (provozovatel).
2. ma ho nekolik let rozebrane pod plachtou a auto uz je v nepojizdenm stavu, jak jim to dokazat? Svedci? Foto?
Diky
Koukám, že vyděrači (KP) pořád pracují.
1. myslím, že ty dva měsíce musí dokázat, že nebylo jeho, aby nic neplatil. Mají info jen z pojistných smluv a pokud tam někde jeho jméno figuruje (třeba jako provozovatel, mohl ho nahlásit předchozí majitel) tak to po něm chtějí.
2. tak to nevím
Jinak já mám s nimi svoje zkušenosti a už nikdy víc. Moto jsem prodal novýmu majiteli, který moto nepřihlásil a já tam pořád figuroval, protože pojistka ještě běžela (byl to bráchův spolužák) no a teď po mě chtěli 2k. Už je to 4 roky zpět.

12.04.2012, 08:51 |
SIS To, že je v nepojízdném stavu nerozhoduje. Jestli byl uvedený jako provozovatel na 2 měsíce a měl je zaplacené měl by být s kola venku a platit by měl majitel uvedený ve velkém TP. Jenom mě zajímá jestli pojistku rušil? Jestli ano, tak podepišeš to, že pokud se auto nepojistí majitel nebo jiný provozoval, spz v depozitu atd. Automaticky po měsíci se pojistka obnový na posledního pojistníka aspoń u KP
Pojitska na to prvni auto zanikla sama z duvodu nezaplaceni. Nikdy nebyl uvedeny jako vlastnik.
U druheho auta je problem, ze ho prestavoval a nikdy nedostavel, to znamena, mohl by poslouzit fotky jako dukaz, ma to urcite focene. Mel to byt reklamni produkt, ale z financnich problemu nikdy nedokoncen.

13.04.2012, 00:08 |
koren pojisteny resp provozovatel neznamena nic. spravna terminologie je vlastnik nebo pojistnik - co z toho byl?