Navštíveno 2177x

11.04.2012, 21:52 |
X-sat (M)
Máte někdo zkušenost s tímto mobilem? Budu rád za postřehy.
Díky

12.04.2012, 08:09 |
TROY :)) zbytečnost otestuješ v praxi

12.04.2012, 08:47 |
X-sat (M)
woe :-D
Mám, čo chceš vedieť? Trápil som sa na ňom 12 dní, keď som mal miláška v servise (výmena krytu, spadol mi a od tej doby sa trošku hýbal do strán, to len ako info pre rýpalov) a ako nezainteresovaný nefanboy Ti poviem že to je kus pekne nadizajnovaného hovna :-D
Ne, telefón je to fakt pekný, ale DROBNÝ. Do chlapských rúk, a to mám ešte také priemerné packy, je to megadrobné a nenapíšeš na tom ani hovno, ani v landscape móde, lebo to má wide displej a písmená/čudlíky sú neskutočne titerné. Mal som to na ich ofiko softe, nesiahal som do toho, a na tom sa zas predstavil customizovaný android s nástavbou, padali ako SE aplikácie, tak aj natívne Google aplikácie, s intenzitou 2-3x za deň (vždy niečo iné). Pomalé to je ako stará kurva... takže nám ostáva zase len ten dizajn. Za mňa ni, ani náhodou.

12.04.2012, 12:46 |
X-sat (M)
Tak to jsem nečetl :-D No uvidíme..

13.04.2012, 17:38 |
clown me se Ray taky nelibi ..., sam jsem po nejaky takovy srande koukal jako navrat k SE .. ale asi pockam na ciste SONY .. , at chci nebo ne, v tohle vypada ted dobre a lepe i Motorola

13.04.2012, 19:09 |
X-sat (M)
Tak je doma a líbí :-) Moc.
Takže si sa vlastne prišiel pochváliť, že si si kúpil telefón? Inak nechápem ten postup: kúpim a budem sa triasť či bude ok > pre istotu sa spýtam na diskusii (prípadne sa pochválim :-D) > aj tak ma nezaujíma čo napíšu, lebo som si to objednal a zaplatil, tak s tým budem musieť žiť a budem si nahovárať že je úžasný...
:-D

13.04.2012, 22:20 |
clown muSlim .. to vis.. X-Sat je z jinyho gangu :))

14.04.2012, 12:38 |
X-sat (M)
Bylo to tak rychlý no ;-) Tak se nezlob, ju, brouku :-D
A co Xperia S? Dnes sem na ni chvili koukal, pomerne velka placka, jak by vyznela v porovnani s Ray?

14.04.2012, 16:54 |
TROY :D xperia S :-)))))))))))))))) jabka vs hrušky
[ Link ] aha, netusil sem takovej diametralni rozdil mezi nima.

14.04.2012, 22:59 |
clown Sko je nadherny, ale zatim neni dotovany ..
To je stejne v prdeli, tady ho maj za 21GBP mesicne dotovanej...

14.04.2012, 23:32 |
clown tak ja mam u VF 8000 bodu, teda 8000 bez DPH k utraceni a navic to budu mit 20/6 k podpisu dalsi smlouvy (12 let u Oskara a VF) :)) takze toho utopim dost .., ale nabidka ted nejak kulha .. :)

15.04.2012, 20:02 |
TROY :DDDD 21 liber měsíčně ))) to je prostě k smíchu :o)) ale ono se není čemu divit v českym banánistánu

13.05.2012, 16:05 |
clown xsat ..
tak po mesici jak ?
baterka na tyden s wifi a bt ? :))) LCD na slunci jak ?
potrebuju se hnout z mista a HTC nechci, Nokia bohuzel slepa vetev, Samsung v klidu, ale ma to hodne ALE ! :)

13.05.2012, 22:43 |
X-sat (M)
No bylo to trochu zamotaný, ale nic, za co by mohl mobil samotný ;-) Takže postřehy člověka, který se si slíbil, že za mobil nedá více jak 5 tis. Kč.
Manželky SE připojený na wifi jen dle potřeby, celkem cca 1 hodinu denně, data přes operátora obdobně, volání denně cca 30-40 minut, bez her a baterka 3-4 dny úplně v pohodě.
LCD na slunci krásně viditelné.

13.05.2012, 22:45 |
clown :) tak ja se na nej pujdu kouknout poradne nooooo :)
Diky Milane :)

13.05.2012, 22:51 |
X-sat (M)
Baterka mě fakt překvapila, Androida mám rád a oproti předchozímu HTC Wildfire je to úplně jiná liga - především výkon a displej. A fotky na mobil také uspokojující.
Samozřejmě, těžko budu kritizovat něco, co jsem si pořídil, ale prostě konstatuji, že jsme dobře vybrali a stále jsme u mobilu do kapsy a ne pádla do kanoe :-D

13.05.2012, 23:04 |
clown muze bejt hur ..., ja tuhle nasel Bosch, prenosne GSM do auta :))) ale signal mela i 5 pater pod zemi v OD Kotva .., coz dnesni telefony nedavaj ani smykem :) vydrz skoro stejna .. den :))
Má to kvalitní synchro s outlookem jako Nokie? Taky se mi ten mobil docela líbí.

14.05.2012, 15:40 |
clown RB ..
myslis, ze neco jen tak za par let, dokaze dohnat, co Nokia podedila po skoro dvacetiletych Psionech ??? :))
Furt nemam ten SMS/MMS messaging z PC pres BT .. ale to se neco vymysli.

14.05.2012, 19:51 |
Tendr No do bůra bych aktuálně volil Huawei Ascend G300, u VF za necelou čtyřku a 4 palcovej zobrazovač. Procík stejnej, grafika adreno 200.. Jen foťák na tom bude hůř.
Ale za 4k imho nej volba.

15.05.2012, 00:26 |
clown Tendr .. u VF to mam zadara, predsudky vuci Huawei nemam. Ted je otazka, zda po 13 let u VF opet podepsat smlouvu, nebo co :) O2 dokaze ceny dost podrtit, takze mesic vydrzim a zacnu drtit ceny u VF.
Ta G300 ma problem s tichym vyzvanenim .., fakt neni hlasita, coz mohl samo i firmware vyresit :). Navic jsem hracicka, takze origo ROM tam vydrzi tak mesic .. , coz bude u HU mozna jediny minus.
Vsichni na Huawei koukaj skrz prsty, ale ze se pres to prenasi na satelit 90 procent ME / MS / F1 a spol. nikdo nevidi :)

15.05.2012, 01:26 |
Tendr Taky ted řešim novej paušál, už přetahuju starej asi o tři měsíce a 5 čísel zdarma do sítě TM jaksi už nevyužiju.
Teď mi nabízej za 400 a nějaký drobný 100 minut a 100 sms do všech sítí, 300Mb data a od 19-7h v síti vše zdarma, což mi nepřijde zlý..
Jinak G300 má už ted dost příznivců. Na MoDaCo.com je toho hodně a pro neanglicky mluvící tu
[ Link ] Venku jsou updaty firmware z B884 na B886 a B888. Oba řeší hlasitost vyzvánění a reproduktoru u přehrávače plus další drobnosti. Nejsou však oficiální, čili padá pak záruka.. VF se k ofi updatu zatím staví zády a popírá problém s hlasitostí.

15.05.2012, 09:40 |
clown :) Dik za info :)
ja si to pujdu osahat jeste do VF prodejny .. tu mam za rohem .. , mam to jako druhej telefon, takze mne tolik netrapi detske nemoci .. . Stejne i na Nokii mam CFW a kazdy tyden jinou .. :)
ad sync s Outlookem a spol u Androidu - zatím nejlepší komunikační soft, který jsem měl možnost otestovat, je My Phone Explorer, který původně vznikl pro Sony Eri bez OS, je to zdarma (lze přispět autorovi), umí sync buď jen do své databáze nebo např. s Outlookem, funguje přes kabel/BT/Wifi, do telefonu je třeba z marketu stáhnout "klienta", kterej zabezpečuje propojení.
Kamarád má Xperii Ray (max. spokojenost) a syncuje přes wifi s PC, dělá si zálohy a tak podobně.
Jinak MPE - osobně jsem zkoušel s HTC, Samsungem, SE a LG a majitelé těch telefonů svorně tvrdí, že originální software pro PC od výrobce telefonu stojí za velký kulový :-))

17.05.2012, 09:35 |
clown jj My Phone Explorer .. a moje zlata W810i .. :)) co vic si prat :) umelo to vse, vydrzelo to tyden, na LCD bylo videt, veslo se to do kapsy a asi 50x mi to upadlo na beton .. :)