Navštíveno 1429x

PO nějakém čase se u mne sešly tyto dvě stokoruny první rok 93 a druhá ročník 95. Poslední pro srovnání 97 rok. První 93 má zvláštní barvu a potisk v pravo kde je klasicky ČR má CS. U ročníku 95 je barva v normě, ale taky má místo ČR potisk CS. Má někdo s tímhle zkušenosti? Bude to časem rarita a nebo je mam utratit? Díky všem znalým za názor :-)

Jsi schopnej mi je takhle všechny tři poslat na expertízu? Mrknul bych se na ně :-D

11.04.2012, 22:40 |
macek Vorm si numismatik?? Neco bych potreboval jednodolar stribrnej rok k 1846 ohodnotit

11.04.2012, 23:12 |
JP Bankovky pokud nejsou v "UNC" stavu, tzn. že nešly do oběhu, tak maj citelně vyšší než nominální cenu jenom hodně výjimečně. Tyhle jsou ze sběratelskýho pohledu stavem docela v pr... Připočítej k tomu inflaci a máš skoro jistotu, že největší užitek z těch 300,- budeš mít, když za ně ještě dneska koupíš flašku rumu:)

12.04.2012, 08:20 |
choze Klidně je utrat, to jsou rozdíly mezi tiskovymi seriemi. Nic spesl.
Díky všem za rady. Rozumně je investuji do materiálu.
macek: spíš gurmán, posílejte všechno a já vám pak řeknu, kolik za to bylo žrádla :-D

12.04.2012, 11:56 |
art No, myslím že ta bankovka z roku 93 je dokonce již neplatná..jelikož neobsahuje grafické logo v dolním rohu (K)
Přesně tak, vzhledem k tomu, v jaké jsou stavu, tak jsou k ničemu.
A co tohle??

Foto2

Nikdo ještě neviděl 5euro??:-)

17.04.2012, 08:57 |
Daryl (A)
cviklik: je to tak rozmazane, ze na tom neni nic videt :)