Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Otevření dveří OI - nefunkční zámek

o Navštíveno 11744x o
o 11.04.2012, 01:06 | Antonio
Mám takový problém se LZ dveřma u Octy I. Začal mi haprovat zámek až se jednou stalo, že po odemčení auta centrálem, se zámek dveří neodemknul. Tím pádem dveře nejdou otevřít ani zevnitř. A ted otázka, jak se dostanu do dveří abych zámek mohl vyměnit? abych mohl sundat tapecír, musím otevřít dveře... Na to abych ho vysekal nemám srdce. Nenapadá Vás nějaký fígl, jak s tím vy*ebat? dík

o 11.04.2012, 02:02 | Area51
Dle mého názoru ti nic jiného nezbude :( Povol všechny šrouby co jdou zevnitř. tzn tuším dva v madlu, jeden malinkej pod klikou, soucasne s ním sundej ten plast pod klikou, jestli máš kličku tak sundej kličku(to je trochu vopruz) a pak už jen hrubá síla. Tapec koupíš novej a nemyslím, že bude tak děsně drahej.. Ale třeba se pletu a někdo poradí lepší postup :) Každopadně hodně zdaru!
o 11.04.2012, 08:14 | PAVELK
co třeba se podívat na svazek kabelů hmm :-) otevři si levé přední, u sloupku levých zadních uvidíš harmoniku (gumová průchodka) co tam je tak jí rozdělej a krásně uvidíš na kabely, je možný že tam bude jen oxidace nebo přelámaný drát, oddělej všechny svorkovnice od sebe prosříkni a uvidíš
o 11.04.2012, 09:05 | Antonio
kabelovy svazek v pruchodce vypada ok,na ten jsem se už díval. co se týče prostříknutí svorkovnic... v aute mě nenapadá které prostřiknout a do dveří se nedostanu....
o 11.04.2012, 11:14 | Kupinka
kHHůůů**a s takovýma jebárnama u OCTY I...sorry za OT, ale mám, taky problém s dveřma :(.
o 11.04.2012, 12:32 | PAVELK
svazek jde rozpojit přímo ve sloupku dveří tam se dostaneš, teda doufám že je to jako u fabie :-) jsou tam svorkovnice s pinama, rozpoj to a uvidíš
o 11.04.2012, 12:35 | Kupinka
jj je to stejné :)...Je tam relé a kostra. Stačí povolit 1šroubek co je za pásem, pak se to vycvakne a vytáhne směrem nahoru a je to cajk. Hlavně ať se ti daří s tím!!!
o 15.09.2012, 21:35 | radaman
Kamarad má stejny poroblem, ale zamek odemyka a zamyka ok jenže západka se neotevře přičemž horní čudík normálně funguje. Připomínám, že dveře jsou zabouchnuté a v podstate se do nich nedá dostat. Má někdo radu? Doufám, že je z dotazu vše jasné. Díky.
o 16.09.2012, 07:46 | PAVELK
Antonio:kdyby si alespoň řekl jak to dopadlo, příště ti zase určitě bude někdo radit
o 16.09.2012, 09:11 | sir_richard
Resil jsem taky-vypadeny tahlo od kliky.
Povolit vse i kliky,madlo a pak jsem nejak vycvaknul tapec nahore u okna.
chytnul lanko a bylo.
Tapec bez poskozeni.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3633 sekund.