Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Znovu ty vyjeb.né dveře OI

o Navštíveno 1085x o
o 10.04.2012, 22:17 | Kupinka
Psal jsem nedávno - [ Link ]

tak dnes jsem vyměnil řídící jednotku dveří, stahovačku a motorek. První to byla radost, že mi začalo fungovat podsvícení čudlíku a stahování, ale jen u řidiče a to tak, že to sjelo 3krát nahoru dolů a opět hovno. Ale přes venkovní zámek mi okno jde otevřít i zavřít zase pouze u řidiče!! To samé centrál, který mi funguje na tlačítku u řidiče z interíéru zamkne/odemkne jen u řidiče. A DO úplně hluché ani náznak. Zamknou se pouze spolujezdcové dveře, zadní a kufr. Stále nmi při otevřených dveřích nejde kontrolka na palubovce ,, Otevřené dveře " a stropní ppodsvícení a tyhle dvě věci nejdou ani, když otevřu spolujezdcové dveře. Tak co to k...a je za špek? Omluva, že jsem, tak sprostý, ale jsem naštvaný a už mi došli nápady po čem mám ještě jít. Kdyby jste o něčem věděli poraďte budu Vám vděčný :) děkuju....

o 10.04.2012, 22:23 | radek.613
Máš holt auto napadené kutilem jménem Robert Bosch .....
o 10.04.2012, 22:26 | Kupinka
co to? :D mám holt pech, ale to je malá věc, akorát na to přijít :(
o 10.04.2012, 23:34 | Tomášek
a co mikrospinace nebo nakej nacnutej kablik v pruhodu mezu kastli a dverma?
o 11.04.2012, 08:42 | jodua | Upraveno: 2012-04-11 08:43:14
takova blba otazka, uz jsi ji napichl na VAG? dost ti toho napovi
o 11.04.2012, 08:54 | Ravo | Upraveno: 2012-04-11 08:55:35
Nejspíš ti nekomunikuje podřízená jednotka z řidičových dveří s komfortkou (ověřit VAGem).
Viděl bych to na zlomený drátek v průchodce dveří, dost často to tam praská a láme se. Celý svazek vytáhnout ze dveří a pořádně zkontrolovat, dá se pěkně odpojit v podběhu auta a vyvléknout z kastle, ve dveřích se taky dá všechno poodpojovat a vyvléknout ven.

Začni tím, že si pořídíš VAG, regni se na škodaforum, VW forum kde jsou sekce ohledně VAG a kde se hodně naučíš ohledně elektriky v autě (komunikační sběrnice CAN-BUS nebo třídrát atd.). Pak zjistíš jakou verzi komfortky máš a můžeš začít diagnostikovat.
o 11.04.2012, 10:40 | Pajk
jako vondto a Ravo, je to častej problém :/ Bude to drátek ve svazku.
o 11.04.2012, 11:10 | Kupinka
Ravo: Jo na VAGu jsem to měl napsalo mi to co jsi psal - nekomunikuje ŘJ u řidičových dveří, bez signálu. Ale sakra dráty jsem měl vytáhle a nic... Zkusím to ještě jednou, ale zase mi nejde do hlavy, proč to dělá i u spolujezdce?
o 19.04.2012, 18:46 | Kupinka
Kluci, tak jsem vyměnil jednotku vše ok, ale druhá vyjebávka je, že mi nefunguje u spolujezdce, když otevřu dveře, tak kontrolka otevřených dveří na palubovce a stropní podsvícení. Jinak stahování jde podsvícení čudlíku taky. Nevíte coby? Pěkně si to se mnou hraje :-/...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3147 sekund.