Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz - povinný

o Navštíveno 787x o
o 10.04.2012, 19:46 | TROY
Situace - Allianz - platim mrtě za nic :). Ted ještě zaplatim,ale hned chci zrušit a obrat zřídit nový,ale taky u Allianze ;)
Bude mě to umožněný nebo si mě daj na nějakej seznam fraudovskej? ;)

o 10.04.2012, 21:21 | TT
Zrušej Ti to ;) musel bys jedině zrušit k výročí legoš ;)
o 10.04.2012, 22:45 | Lukaash
Nech si ji k vyrocnimu datu zmenit podle predstav, ruseni je zbytecne, ne?
o 11.04.2012, 17:58 | TROY
Lukaash
však oni nabídli,ale nuda :(
Kdyžtak to nacpu k CPOJ :-)
o 11.04.2012, 19:56 | Mr.Scully
Můžeš jim to zamítnout, když dostaneš novej výměr. Nebo klasicky vypovědět šest tejdnů předem tuším.

Jinak já jsem u ČSOB se 190kW autem (tzn. nejvyšší sazba) za 2700 Kč ročně, takže... ceny vcelku klesly :-)
o 11.04.2012, 22:18 | Lukaash
Ja to myslel tak, ze mas asi nejakou nabidku od All, tak zajdi na prepazku, rekni, ze mas konkretni nabidku nove smlouvy a obdobne chces upravit stavajici.

Pokud nejde o jiny produkt, resp. jinou sazbu, nemel by v tom byt problem.
o 12.04.2012, 08:10 | TROY
:) no ceny klesli jen né asi u mě :))))) a to mám bez ztráty kytičky
o 12.04.2012, 16:58 | Spooky1
Scully: Zase není pojišťovna jako pojišťovna...
Troy: Pokud chceš mermomocí zůstat u ALLi tak dojdi na přepážku, že by jsi chtěl něco vymyslet ze smlouvou. Že máš daleko levnější nabídku a uvidíš co ti vymyslej.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3206 sekund.