Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Policejní Passati se osvědčili!

o Navštíveno 18643x o
o 10.04.2012, 18:51 | Rudi
Už jsou v provozu a konečně chytaj piráty silnic!
[ Link ]

[ Link ]

o 10.04.2012, 18:55 | bafis
63 km/h ber ho !!!!! Na to by jim stacila fabka 1.2 htp :)
o 10.04.2012, 18:56 | kozlustechnykus
Beee beeee
o 10.04.2012, 19:10 | mikevr6
opravdu drsni pirati silnic
o 10.04.2012, 19:15 | JP
Jo jo, samý typický piráti, vrazi maminek a kočárků:D. Já jsem rád že kupujou pořád jen Passaty, všechny skoro stejný a na dálku rozpoznatelný. S tim chytěj jen v pirátství nezkušený cucáky co nekoukaj po banditech s radarem:-)
o 10.04.2012, 19:45 | Only_One
to JP :-) si tohohle passata zkus ted z dálky poznat.. nemáš šanci
o 10.04.2012, 19:46 | crazyape
Buzeranti..
o 10.04.2012, 19:48 | TROY
buzeranti nebuzeranti - bral bych všechny z obou stran - hned by bylo na vejplaty / benzín / do kasy nenažranejch politiků
o 10.04.2012, 19:48 | Only_One
a od kolika kilometrů by to jako mělo být zajímavé aby ten policista začal něco dělat? V osmdesáti ve městě? A jejich výchovný efekt za péťo absolutní souhlas a respekt.
Podle mě to funguje a bude fungovat
o 10.04.2012, 20:21 | Fordik
Fungovat nefungovat. Jde o to, že na tohle nemuseli kupovat VW za 30 milionu :o/
o 10.04.2012, 20:25 | Nismo.Power
sráči..........
o 10.04.2012, 20:28 | tommas
buzerace, výchovný efekt nulový
to těch dvacet Pasátů stálo 30 mega? Ať už fakt jdou do prdele.
o 10.04.2012, 20:37 | Proffesor_W | Upraveno: 2012-04-10 20:38:01
Ty kravo, 63kmh!!!!!!!! , ten kdyby to napral do svodidel tak vybuchne pul mesta a nasledna tsunami z potoka zaplavy Prahu a radioaktivni mrak bude ohrozovat zbytek republiky. Takovej vrah.
o 10.04.2012, 20:41 | Downland
serou me co ten traktor tvl jel pomalu tohle bych povolil ale tady mame plnou dvojtou nedavno smrtak polaci predjizdeli :/ tady kdyby se ten jejich pasat tocil tak maj za par dnu splacenou celou staj :/ 63 :D smesny opet ten nas usek kazdej patek se tu snad konaji zavody na te hlavni pac uz si to jinak neumime vysvetlit vi se o tom a zadny pasaty tady nemame :/
o 10.04.2012, 20:45 | Luke_288
jaká buzerace? to byste všichni chtěli fakt anarchii? jednou překročil rychlost, tak za to zaplatil, co je na tom za buzeraci?
to nic nemění na tom, že peníze za tyhle pašáky považuju za vyhozený oknem, naprosto by jim stačili 150ti koňový oktávky.
o 10.04.2012, 20:48 | Downland
vadi mi to ze buzerujou nekoho kdo to jednou za tejden prislapne na 60 kmh v obci nebo predjede traktor na plne kdyz na 100 % nic v protismeru nejede a traktor to vali 30 v hodine a curaci co litaji po dvojte plne kazdej den a klidne i 120kmh tem se hovno stane
o 10.04.2012, 20:52 | Luke_288
jo a nebo je to taky někdo, kdo lítá těch 120 a zrovna v tu chvíli dobrzdil na těch 60. občas mi zůstává rozum stát, jak byste si někteří práci dopravky představovali. je to klasika, pokaždý když chytí prase, tak to prase kvičí jak jezdí celej život slušně a zrovna teď má smůlu.
samotnýho mě sere, jak moc se měří, ale keci o tom, že se někde jezdí skoro závody přes dvojitou plnou a policie to toleruje nebo zrovna v ten okamžik není na místě mě serou taky.
o 10.04.2012, 21:00 | clown
tak pokud nevite, co vse je v tech passatech, tak nemuzete resit cenu .., stejne tak i to, proc to nejde instalovat do oktavek .., proste to auto je lehce upraveny pro potreby a mnozstvi elektroniky..

za 63 500 krasny ..
ja to mel za 2500 a 2b :)
o 10.04.2012, 21:01 | Cenda
download > a jak víš, že za hodinu toho "čůráka" nechytla jiná hlíka, nebo jeden z těch, co tady jel 65, jinde nejede 90? Sám jezdim přesně takhle - kde hrozej fíci, jedu do 70ti (pokud je dostatečně vidět). Kde to v pohodě jde, i do 90ti.

Známýmu Pasaty sebrali papíry za 230 na dálnici. 150 PS Oktávka by měla trochu problém ho zakrátko dojet a zastavit.
o 10.04.2012, 21:01 | swep
obousmerny radar - libovka
o 10.04.2012, 21:14 | HIGHTOWER | Upraveno: 2012-04-10 21:17:13
10.04.2012, 20:41 | Downland - tam u toho traktoru neřeší plnou čáru, ale tam dojeli toho co jel těch 63 v obci a jak vidíš pak dále, tak řešili jen rychlost a ne to "objíždění" traktoru přes plno.
A jak se tu řešilo, přeci když přejede dvojtou plnou ve 120 a nikde nic nejede, tak se vlastně nic nestalo, nikomu se nic nestalo, tak proč ne? :-D

Doupravení auta - radary, technika, PC, speciální výbava apod. vyjde kolem 300-400 tis. na jedno auto, takže samotná cena aut je v tomto odběru určitě dohodnutá na nižší než běžně prodejní...
o 10.04.2012, 21:17 | webster5
Jak to, že měří když stojí? Měl jsem za to, že používají srovnávací kamery a to tak, že passat musí být v pohybu. To už jako v tom mají zase klasické radary?
o 10.04.2012, 21:18 | Jozzo
mají oba systémy a kvůli tomu aby to tobě nepřišlo divné nebudou oni jen tak projíždět benzín který platíme my
o 10.04.2012, 21:20 | Vasekkch
Spíš nechápu jak mu mohli dát za 500,- a bez bodu. To mu to napsali na jiný přestupek ne?
o 10.04.2012, 21:23 | dj.DEKL
63km/h v obci za 500Kč? Pohoda, taky bych poděkoval.
o 10.04.2012, 21:36 | mr.brain
Dovolím si citovat jeden článek:

"Měření rychlosti je technicky velmi jednoduché a všimněte si, jak v průběhu posledních let, díky technologickému pokroku v této oblasti, masivně vzrostlo. Dnes již probíhá prakticky zcela automaticky a krom našich peněz na výstavbu takových technologií k němu není potřeba žádného jiného úsilí ani personálních nároků. Co přináší? Několik základních benefitů pro stát nebo jedince, kteří stojí za jeho zřizováním a prohlubováním:

generuje obrovský zisk do státní pokladny.
generuje ještě větší zisk do rukou jedné jediné soukromé firmy. Věděli jste, že jediný subjekt vyjma Policie ČR, jenž má v naší zemi autorizaci k výkonu úředního měření rychlosti pomocí kamerových a radarových zařízení, je soukromá firma Czech Radar a.s.? Že tedy prakticky všechna úseková měření vlastní a provozuje tato společnost? A věděli jste, že tato společnost inkasuje bezmála 60% všech vybraných pokut? Dokážete si vůbec představit astronomické částky plynoucí z našich kapes do soukromých rukou? Dokážete si v tuto chvíli byť jen na okamžik představit, že tu jde o bezpečnost?
generuje obrovský korupční potenciál na úrovni policie a obecních úřadů.
generuje obrovský korupční potenciál na úrovni přidělování státních zakázek. Výstavba radarů a jejich provoz či údržba, je velmi drahá záležitost. Jak jsme si již řekli, provádí je jediná soukromá firma, která bez pochyby rozdává vysoké všimné těm, kdo se o takové zakázky zasadí.
generuje obrovský potenciál k fízlování, tedy sledování nás všech tak, že je legální a bez toho, aniž bychom to mohli nějak ovlivnit. Na tomto místě bych nerad zacházel k nějakým fantaskním Orwellovským teoriím. Ale zároveň důrazně varuji před podceňováním tohoto faktu. Jen to, že si dnes málokdo umí v plném rozsahu představit, jak to může být proti nám zneužito, neznamená, že se tak neděje, či v budoucnu dít nebude."

A ještě něco:
"V ostatních oblastech života samozřejmě existuje spousta společenských norem, definovaných ústavou, zákony, vyhláškami apod. Tato pravidla rovněž slouží k tomu, aby společnost žila v určitém etickém, ekonomickém a společenském duchu a řádu a primárně jsou používána k tomu, aby si jednotlivci vzájemně nezpůsobovali nějakou újmu. Pokud se tak stane, přichází trest – represe. Je pro nás asi logické, že pokud někomu způsobíme nějakou újmu, jsme potrestáni. Finančně nebo společensky, popřípadě kombinací obojího. Potud v pořádku. Nenapadá mě žádná společenská norma, která by umožnila mě trestat za něco, co nikomu nezpůsobí žádnou újmu. Kromě jediné. Dopravních předpisů."

A teď do mě :) Ještě dodám, že mi dneska nedal přednost cyklista, stačilo na předchozích 500 m jednou zařadit rychleji a skončil by mi na kapotě v rychloti cca 50 km/h. Trest pro něj? Nula... Trest za 63 km/h 500 Kč. Co bylo víc nebezpečné? A jsme u toho... Bych blil.
o 10.04.2012, 22:02 | Fox_cali
ty jo ale k tem cenam tak pokud jsem dobre poslouchal televizi tak rikali ze 30 mega stala auta a 20 mega vybaveni do nich ;)
o 10.04.2012, 22:14 | PlusOne
Výbornej článek na téma nových Passatů zde:
[ Link ]
a článek, kterej vyzní přinejmenším zajímavě v kontextu s nákupem těch starých zde:
[ Link ]
(v citovaném článku je na něj odkaz)
o 11.04.2012, 01:29 | JR
Ja si myslim, ze az jim bude chtit natrhnout frajer s Cliem ve 250 km/h, tak se bude sakra divit.
o 11.04.2012, 02:17 | Tendr
Prej řidič dodávky... :D
o 11.04.2012, 05:55 | JP
Zajímavej postřeh z diskuze:

"Ale jistě že se vliv na BeSiP zkoumal, alespoň tedy při některých jejich dílčích nasazeních. Ve dnech 15.-17.4.2009 bylo celé hejno R36 přesunuto do Prahy. Za srovnatelné období (vždy středa-pátek) je celoroční průměr pražských ulic a silnic 46.3 nehody denně. Týden před to bylo 48.1, týden poté 44.2, v období zvýšené pomoci a ochrany 73.7. Tož tak... "
o 11.04.2012, 06:54 | mr.brain
On to ani postřeh není, to lze vysledovat empiricky zpětně, že jednodenní nárazové zvýšení nehodovosti přibližně v 90 % souvisí se zvýšenou aktivitou PČR při "dopravně-bezpečnostní akci" (kdo ten název asi vymyslel).

Ještě takové trochu OT, Dobeš (VV, Doprava) tvrdil, že zpřísnění STK je třeba, aby na silnici kvůli technickému stavu vozidel neumírali lidi - potud ok. Ale problém je ten, že v roce 2011 z toho důvodu neumřel nikdo a v roce 2010 to bylo stejné nebo naprosto marginální. Viz. [ Link ]

A korupční mechanismus - viz. na co jsem odkazoval nahoře v praxi numero duo: [ Link ] Až to najdu, hodím sem odkaz na tu vyhlášku a nějaké nařízení od PČR, někde jsem to už měl, tak snad to dohledám - je docela třeba vědět na co mám právo aneb kamarádi na STK si taky chtějí vydělat.
o 11.04.2012, 08:01 | Cenda
brain> nebylo to náhodou loni, co tej Avii sehlaly brzdy a zajela dítě? Nějak jim to asi ze statistiky vypadlo :-)))
o 11.04.2012, 09:13 | mr.brain
Pokud vím, tak povinnost na výzvu PČR přistavit vozidlo k technické kontrole pro nákladní vozidla platí už dnes - viz. mobilní stanice STK a spolupráce s celní správou. Tohle se týká především osobní automobilů ;)

Odkaz na mou uváděnou vyhlášku zde: [ Link ]

Způsob zveřejnění MDČR zde: [ Link ]

Co si o tom myslet, vážně nevím.
o 11.04.2012, 16:34 | KaCzaba
toto uz ma klasicky radar? mel jsem za to,ze ty starsi nemeli radar jako takovy,ze museli jet stejnou rychlosti jako ja a kamera ukazovala teprve rozdil...
o 11.04.2012, 17:06 | Rudi
maj to i to
o 11.04.2012, 21:59 | X-sat (M)
Super, jebat jebat jebat :-D
o 12.04.2012, 14:24 | RedBaron
X-sat: Jak chceš :o)))

foto k příspěvku  od RedBaron

o 12.04.2012, 14:46 | X-sat (M)
LOL :-D
o 12.04.2012, 15:43 | mourl
To mi jako chcete říct, že když neumím opravit nesvítící žárovku, že to budu jako mít za 200,- ???
o 12.04.2012, 16:00 | tommas
minule mi nesvítilo přední světlo, tak mě kluci čepicatý stopli a když jsem chtěl vytahovat žárovky, že to opravím, tak pravil, ať to raději nechám na servis, jinak se zašpiním. Tak nevím co to tady je za mediální masírování s 200. Prostě za ty prachy musí teď být Passaty všelék na všechno co se na silnici stane.

RedBaron :-)))))))))
o 12.04.2012, 16:05 | .mycTD
RB :-))))))))))))
o 12.04.2012, 16:50 | Zdeny60
Jako příklad toho, jak český stát dokáže jednoduché věci dotáhnout do absurdna,slouží právě nesmyslný nákup Pasatů R36.

Protože statistika praví, že nejvíce přestupků proti povolené rychlosti se děje v obcích a na jiných silnicích mimo obec do cca 160km/h, je třeba mít superdrahé policejní vozy. Můj ekonomický cit mi říká, že stejnou funkci by zastaly kterékoliv jiné cestovní vozy s patřičnou výbavou, ale řádově nižší cenou, například bohatě Oktíve II s motory TDI. Jezdím racionálně, uvažuji ekonomicky a spočítám si, že ve službých státu už není na to, abych mohl rozhazovat za pasáty s eneormí cenou a ještě enormější cenou servisu a náklady na provoz.

A když začne někdo argumentovat, že Oktáce ujede kdekteré Clio RRRRSSSS, tak na to stačí jednoduchý nástroj - fotokamera a fotečka RZ, v nouzi krajní 2 hllídky někde na dálnici s vysílačka. Jak prposté, milý Watsone...

Výsledkem dlouhého přemýlšení něčího dobře placeného mozku je to, že z PČR se stává nefukční systémový nástroj, ale s drahou výbavou.

Když městské polici stačí ke štěstí obyčejná fabia a kamera, proč zrovna toto?? Peníze od řidičů se dají přeci inkasovat daleko levněji a bez nutných vysokých investic:

stačí obyčejná Oktávka, jejíž posádka bude systematicky kontrolovat například nepovolené úpravy (folie, rozteče, samodomo xenony, propadlé STk, nesjednané a nezapalcené POV, sjeté gumy, vysoký hluk, nadměrná kouřivost, přetěžování kamionů, vozy s padělanými identifikátory... a milion dalších.)

To, ež mě zastaví hlídka a zkasíruje mě za nesvítící světlo, bych bral, pokud mi nabídnou i pomoc. Jen bych rád věděl, jak budeme postupovat, když mě zastaví kvůli nesvítícímu xenonu na vnitřní straně, kde výrobce jasěn předepisuje POUŽIJ SERVIS. Tolik odtahovek nemáme a mám jen pocit, že i z této banality dovedem uplést pořádně tlustý výkal zatímco skutek utek, jak se praví.
o 12.04.2012, 17:04 | Draxx
a me by se zase libila posadka, jenz by vyse vypsanym zpusobem buzerovala ty, kterym se to libi a schvaluji to...
o 12.04.2012, 17:16 | Cenda
Zdeny > a praví taky statistika, v jaké váze jsou poměry přestupků do 160 km/h vs. nad a počet aut dopravní policie "obyč" vs. Passat R32, Modeo RS? Já ji neznám, ale vsadil bych se, že to bude výrazně v neprospěch počtu rychlých vozů a jejich posádek.
Asi by ses divil, kdyby ti cajti řekli, že velkých ryb je málo, tak nač platit drahé specializované oddělení, když většina trestných činů jde řešit normálním obvodním oddělením. Kravina, co.
o 12.04.2012, 17:24 | noclue
Zdeny: Ty navrhujes, aby systematicky pracovali... Preco by to robili? Preco by mali vybrat za hodinu 20 pokut stojac na useku castych dopr. nehod niekde na okresnej ceste, ked mozu lietat ako polobohovia po dialnici? Naco vobec treba auta s s pevne zabudovanymi radarmi, vsak maju stojanove merace, to hodim do hociakeho kombika, postavim, kde chcem a fotim, fotim, fotim, zarabam, zarabam, zarabam statu. Pre stat by to bolo lepsie, ale uz by si nikto nemohol plnit svoje kovbojske sny...
o 12.04.2012, 17:44 | petrbanan
Hmm, koukám že passaty se posunuly od auta "s kterým jezdí každej jouda" k luxusnímu zboží s enormní cenou a ještě enormější cenou servisu a náklady na provoz :)
Dneska sem zrovna potkal toho pardubickýho černýho. A všimnul sem si ho až když sem ho předjížděl. Je to peklo, R36 člověk poznal, tohle vypadá úplně stejně jako 3pudele jinejch passatů. Mohli si koupit aspoň ty omegy...
o 12.04.2012, 18:22 | Zdeny60
Nevím jak tebe, ale mě zatím ve 100% případů zastavili, pokutovali, pomáhali mi, řešili DN "normálníé" policajti.

Jinak mě osobně jsou Pasáry R36 volní, sere mě jen, když stát, který je totálně v troskách a hrozí mu všeobecný krach, rozhazuje moje peníze (jsem dosud platící daňový poplatník) za nesmysly typ Pasát R36, stavba nového domu pro velvyslane v USA, za čímdál více kněží, za léčbu narkomanů, za odporu cigánů, za prohrané mezinárodní arbitráže kvůli chytrým tunelářům a pod.

Obávám se, že částka za nákup tohoto policejního náčiní ba šla například investovat do zdravotniství, kde bych se jako -opět platící daňový poplatník-nemusel třást na chodně při 10°C, když venku mrzne (toto je, pánové, holý fakt z jisté bývalé krajské nemocnice!)
o 12.04.2012, 20:51 | petrbanan
Pár let nazpátek si pamatuju na nářky, proč policajti nejezděj v seriovejch autech v provozu a nechytaj lidi na okreskách, že se jen měří ve městech. Tak to tu máme a je to zase špatně. Přestože neřeším jestli mě budou bolet míň záda v M3 nebo v EVu, tak mi 1,5 mio za plně vybavený policejní auto nepříde jako přehnaná částka. A jak psal ten pitomec Beran, tak si na sebe stejně vydělaj :)
No a k těm tvejm nářkům na léčbu narkomanů se radši nebudu vyjadřovat...
o 12.04.2012, 21:00 | mr.brain | Upraveno: 2012-04-12 21:00:44
"Pár let nazpátek si pamatuju na nářky..." Ono se totiž ve městě už měří do obecního rozpočtu pomocí městské policie a tak si nelezeme do zelí, rozumíme? MP si na sebe hlavně musí co Halík? Vydělat... Jinak půjde kam? No do prdele, že jo.

Problém je apriory ten, že se stejně jako ve městě něměří na vyloženě nebezpečných místech, ale tam, kde je zaručené to, že opravdu za směnu něco vyberou... Stačilo mi vidět seznam míst, kde měří MP ČB. Z cca 10 míst tak dvě - občas - jsou frekventovanější lidmi. Jinak se jedná o rovné úseky s provozem vozidel a především o výpadovky z města.

edit: chyba ovšem není v těch co měří, ale v jejich nadřízených, kteří nejsou schopní nějakým rozumným způsobem hodnotit svoje zaměstnance a tak se to vše trochu zlepšilo
o 12.04.2012, 21:01 | RON
Souhlasím se Zdenym... Octavia TDI, nebo Superb by odvedl stejnou službu za poloviční náklady... a navíc by aspoň Česká policie jezdila s českými vozy.
Mimochodem: petrbanan: s léčbou narkomanů taky nesouhlasím
o 13.04.2012, 00:36 | DaveX
Nevím, čemu se divíte pokutě 500 Kč. Za překročení rychlosti v obci do 73 km/hod se od nového roku platí 500 Kč. Proč jim ale nedali body, to nevím. Asi bonus, protože byly Velikonoce :)
o 13.04.2012, 00:54 | mr.brain
Body na konto řidiče přičítá místně příslušní správní orgán ;) Takže vždycky když policajt řekne, že žádný body nedá, tak nedá... Musí se to zapsat do registru a to on na místě neudělá.
o 13.04.2012, 14:51 | Fordik
Hm, já na tříproudé výpadovce z Prahy na 80-tce měl 106 a pěkně za litr a 3 body ;o/
To co maj v těch novejch autech by se vlezlo i do blbý Fobie a nemuseli by nikoho honit, stačilo by jedno auto s radarem, které ho změří a info pošle dálší hlídce vepředu, která ho zastaví. Na to nemusej fakt mít auta za tyhle peníze.
o 13.04.2012, 15:02 | JP | Upraveno: 2012-04-13 15:03:28
Fordik: Na to by místo dvou lidí a jednoho auta potřebovali 4 lidi a 2 auta, což by bylo dražší... Já bych jim zrovna ty Passaty ani nevyčítal za předpokladu že by tam měli místo radarů jen kamery a místo rychlosti by se zaměřili na agresivně jedoucí prasata, lidi co nedávaj přednost, projížděj už na červenou plný křižovatky apod. Jenže to je moc práce a míň pokut. O peníze jde až v první řadě, na přispění bezpečnosti sere bílej tesák.
o 13.04.2012, 21:04 | HIGHTOWER
jen natočení auta a následné řešení ve správném řízení = vyjebávání a výmluvy na osobu blízkou...
No a k nákupu, tak ty auta si na sebe vydělali a i něco navíc, takže jako by se nekoupili v přepočtu, a aspoň tu jsou a raději tohle než aby se stavěli recepce na obvodních oddělení za 2-3 mil. za 1 recepce (kde stejně sedává většinou nějaký vrátný apod., automatickýma dveřma za 400 tis. za kus, plazmovýma TV za 80 tis. za kus apod. cýpoviny!
o 24.04.2012, 15:39 | party_boy
Tak hoši, kdo poznal už novýho pašíka osobně? Já to mam dneska za 500.
o 24.04.2012, 18:35 | TROY
; ) já - zezadu jak phaeton :) akorát kdyby hoši neměli na sobě vesty tak zepředu nepoznáš co to stojí u silnice
o 24.04.2012, 19:29 | Jendys
Taky jsem měl tu čest, díky antiradaru za 0, ale prut antény má tak půl metru mi přijde
o 24.04.2012, 20:22 | H-Honza (M)
jo, dneska jsem na ne dvakrat koukal v mlady boleslavi resp. sjezd z dalnice na kosmonosy u automobilky, byli tam cely den. Na takovym miste je to k smichu, tady by to resil beznej radar a bezna hlidka, ne prassat za statisice. Misto kde jsem nezazil bouracku, kde je minimalni pohyb chodcu, kde se neda jet rychle pac tam jsou 3 kruhace za sebou.
o 24.04.2012, 22:43 | party_boy | Upraveno: 2012-04-24 22:43:59
Jako fakt se to nedá poznat, já si ho všim v zrcátku až když blikal :-D Stará R36 se nemusela nějak zkoumat, prostě vás trkla do oka sama. Á pozor, vostrej passat, ale tohle je oříšek.
o 04.05.2012, 20:49 | Nismo.Power
to to netrvalo dlouho......

[ Link ]
o 04.05.2012, 21:12 | nocarret
hm zpráva hodnoty hovna...uvidíme co z toho vyleze .-)
o 04.05.2012, 21:29 | Nismo.Power
to je jasný co z toho vyleze, že jel jak blázen a najel jim pod kola a pak se tim autem sám přejel tudíž jeho potrestat nemůžou takže preventivně zavřou aspoň někoho z rodiny ......
o 04.05.2012, 21:49 | Proffesor_W
tak hlavne ze to ma 300 koni a jede 250 :) , jen ten ceskej software u volantu porad ne a ne fungovat
o 04.05.2012, 22:50 | bafis
NP :D
o 04.05.2012, 23:27 | jzxr
jako NP. co na to místní pomahačochrániči?
o 05.05.2012, 11:01 | HIGHTOWER | Upraveno: 2012-05-05 11:06:39
Dle mě pokud jel na motorce max. předepsaných 50 a oni mu tam nečekaně vjeli, tak měl dost smolíka, že se zabil, asi blbě dopadl. Nebo prostě mohl jet rychleji, kdo ví co měl na sobě, někde bylo psáno, že šlo o terénní motorku, takže kdo ví, informace nikde nic více.
Posrali to, dle svědků (i když svědci jsou někdy taky kapitola sama o sobě), nedali blinkr a poslali to tam, jejich vina + případně i částečná vina motorkáře, pokud jel rychleji, ale myslím, že řidič policista dojezdil a dopolicistoval...
Tady jsou ještě nějaké drobky s infem... [ Link ]
o 05.05.2012, 11:32 | gizmi | Upraveno: 2012-05-05 11:33:25
"Podle svědků, kteří se ozvali televizi Nova" za me - pockam si na vysledky setreni, protoze tohle mi k udelani si obrazku zatim staci :) PS: melo se jednat o terenni motorku a na obrazku silnicka :D:D Taky pekny.. :D

pokud za to muze policista, tak verte, ze potrestan bude a ne malo. Stacilo me, kdyz jeden polda od PMJ poslal diky zveri SVE Subarko do pangejtu a nekdo tam poslal kolegy. Dostal srazku z platu 20% na 3 mesice, coz se mi zda v pripade sveho vozu fakt neadekvatni. Malokdo vi, ze kdyz je polda trestan, tak vetsinou daleko vic, nez kdyz by byl civilista.
o 05.05.2012, 18:39 | thepyroman
no kdyz s epodivam na odkaz od HT tak mi to neprijde jako silnicka podle kapanek hrubsiho vzorku na pneu..:D
o 05.05.2012, 18:57 | HIGHTOWER
dle této fotky se nedá nic moc poznat (kde byl passat po nárazu, kde motorka na 100%), ale vypadá, že to napálil do středu předních dveří, ale že je pomlácený i zadní práh, a jestli motorka leží tam, kde skončila?, tak to nevím jak moc mu tam vlítli těsně před ním... Jinak je vidět, že je to nějaká kroska/enduro
[ Link ]
o 05.05.2012, 18:57 | Proffesor_W | Upraveno: 2012-05-05 18:59:18
ty jo, otevru a behem pul vteriny tam vidim krosku jak vysitou :-/ jestli v tom nekdo vidi silnicni motorku, pak by si mel nasdit brejle
o 05.05.2012, 18:59 | HIGHTOWER
P_W: fotku tam doplnili při aktualizaci, předtím tam byla jen ta křižovatka. Zase tak blbý snad nejsme :-D
o 06.05.2012, 15:16 | Rudi
[ Link ]

já jsem pořád nadšenej z passatů, že trestaj opravdový piráty silnic, 63 na 50ce, přesně na toto jsme takhle drahý auta potřebovali!
o 06.05.2012, 15:34 | HIGHTOWER
No jo, navrhl bych automaticky dávat do aut omezovače na 130, když se u nás stejně nemůže více jezdit :-D no a pak bych pokračoval tím, že bych do aut dával satelitní automatické ovládání max. rychlosti dle toho, kde se auto nachází :-D
o 06.05.2012, 18:16 | Bladzej
Highty, nedělej si prdel, nejsme na takový úrovni jako Japonci :D

Jinak je stálo málo utahování šroubů. Musej jich sehnat víc aby mohli chránit a osvobozovat více lidí. Musej sehnat větší a ještě rychlejší aby proces ochránění byl eště rychlejší... Spasíme všechny...
o 06.05.2012, 20:44 | HIGHTOWER
No co, po posledních vystoupeních Kalouska v TV debatách, dle prognóz, dle toho, co se děje a dít bude, dle plných věznic, dle dalších X faktorů, dávám ČR rok, maximálně dva!
o 06.05.2012, 21:04 | kozlustechnykus
To ne. Pulka lidi se z veznic propusti a pak se bude machrova s tim, kolik lidi zase policajti pochytali. Takze nam jeste chvilku pomahaci vydrzi:)
o 06.05.2012, 21:11 | MaxxT
passat s tmavejma oknama je poznat vzdycky :-)
o 06.05.2012, 21:39 | HIGHTOWER | Upraveno: 2012-05-06 21:40:33
[ Link ]

Kozlus: No jasně, a ještě by to chtělo neplést si PČR se Soudy a Ministerstvo vnitra s Ministerstvem spravedlnosti a pak možná lze diskutovat :-D Ale nedivím se, když podle TV zNova zavírá šmejdy PČR a další perly :-D, a pak lidi mají aspoň trochu vědět, jak to doopravdy je, a přitom je to základ českého práva - Ústava, LZPS...
o 06.05.2012, 21:59 | kozlustechnykus
"Pulka lidi se z veznic propusti" Tim jsem myslel, ze se uzakoneni drivejsi propusteni, nebo neco podobnyho. Vim, ze policajti v tomhle maji az posledni slovo.
o 06.05.2012, 22:57 | HIGHTOWER
Však já vím, co vymýšlí za kraviny, policajti v tom nemají žádné slovo :-( Zase prý to tak nebude, je vidět, že vláda ví, co chce, tak 5 minut, než zase vymyslí jiné věci. Dneska Kalusek poslal do pr.... ODSku s tím, že oni by chtěli něco, no teď si nevzpomenu co to chtějí prosadit (vlastně dle následujícího a vyjádření Kalouse, chtěli), no a Kalous řek, že to může navrhnout jen on jako ministr financí a že to nenavrhne a tudíž není třeba se o tom vůbec bavit. Tečka, punkte, ende! Jo, to je politika, když se mi něco nelíbí, nebudu se o tom s nikým bavit a bude po mém...
o 07.05.2012, 00:43 | Proffesor_W
KOBRA 624 ... no to si snad delaji prdel, boze to je ale banda kretenu ...
o 10.05.2012, 10:34 | RedBaron | Upraveno: 2012-05-10 10:34:59
Jo, jsou super ty nový Passaty a hlavně jejich šoféři. Fakt je potřebujeme! Viz článek "Zabíjet a mlžit" na AutoForum.cz : [ Link ]
o 10.05.2012, 10:42 | IT-master
RB: Souhlas.
Si říkám že jsem rád, že nejsem jedinej, kterej čte AF;)
o 16.05.2012, 00:38 | Rudi
tak máme tu varování před víkendem
[ Link ]
o 16.05.2012, 01:56 | JP
A sakra, to zas bude o víkendu nehod...
o 16.05.2012, 02:25 | JP
To je prostě klauniáda...

[ Link ] #!

Hovado který na začátku nebezpečně předjíždí je nijak nerozhází, ale auto co jede v protisměru o něco rychleji přestože to nikoho nemůže ohrozit, kvůli tomu to klidně prasácky otočej a jedou rozdávat bločky... Jsou to hovada že to svět neviděl. Nevim jak někdo může klidně spát s vědomím, že dělá tak zoufale nesmyslnou "práci".
o 16.05.2012, 07:20 | Luke_288
O necem podobnym jsem tu psal nedavno. Stojim na krizovatce, na stehne drzim mobil, pres HF telefonuju, kus ode me mimo prechod pres tramvajovy koleje prebihaj chodci, cyklista pendluje z chodniku na silnici a zpet, mlady MP na vsechno koukaj a kdyz zmercil me, hned pribeh. Byl jsem u nej nejbliz a nemusel si popobehnout. Nejsnazsi cil
o 16.05.2012, 09:01 | assassin
to sem zvedavej kolik jich zbyde po vikendu :)
v reportazich tv noha a prima me nejvic bavi ti ukazkovi silnicni pirati, pan ve felicii co jede 116 na 90ce apod :)
o 29.06.2012, 15:52 | cupra.165
Docela z nich zacinam mit strach.Passatum docela fandim a schvaluju je,ale zacinaj byt i pro nezucastnene okoli dost nebezpecni :-(
[ Link ]
o 29.06.2012, 16:05 | tappaja
130 nejel a vjel mu tam ten Pivojuv zasobovaci kamion, s tim nic nenadelas...
o 06.07.2012, 01:32 | Proffesor_W
a co teprv RSovy oktavky :D

[ Link ]
o 06.07.2012, 11:41 | clown
me trosku mrzi, ze jich je malo na D1 .., jel jsem v utery Praha > Bratislava a zpet a krome hranicnich prechodu jsem je nikde nevidel. Trosku mne prekvapilo, ze od cca 160km az do Prahy mne nechali nasirat bandu skodovkaru, co se proste museli honit. Ale aspon jsem byl brzo doma :))
o 06.07.2012, 12:56 | ruffrider
To video co hodil Proffesor_W - orgáni měli z p*dele kliku že ten řidič fabie tak rychle zareagoval.Být to nějaký náklaďák tak by to asi dopadlo jinak snad by si to ten pilotující orgán pamatoval nadlouho...
o 06.07.2012, 13:30 | HIGHTOWER
Jen dotaz, nevím teď přesně, ale tyhle radary - bradavice - ty umí měřit rychlost i za jízdy? Já měl vždy dojem, že jsou jen na stacionární měření a ne za jízdy...
o 06.07.2012, 14:12 | Rudi
Bradavice maj tu výhodu( aspoň nový Passaty), že tě změřej za jízdy a to i v protisměru...
o 06.07.2012, 14:30 | HIGHTOWER | Upraveno: 2012-07-06 14:32:22
To je myslím chyba! Na měření v pohybu mají ty kamery a porovnávání rychlosti, stejně jako u straších Passatů, ale ty nové právě navíc mají i nově radary pro stacionární měření. Nevím přesně ty technologie a systémy, dopravák jsem nebyl a nejsem, ale fakt myslím, že bradavice jsou jen na stacionární měření.
Jinak bradavice stacionárně měří jak přijíždějící auta tak odjíždějící, ale vždy se tam musí nastavit jaké auta právě chceš měřit, takže jen 1 směr měří (alespoň ty starší r. 2007/8, se kterýma jsem se v práci setkal)
o 06.07.2012, 16:32 | Rudi
To jo, ale ty nový měřej aj za jízdy, proč myslíš, že se tak nebezpečně otáčej? Aby ho dohnali a změřili? Blbost...seš už dávno změřenej a zkasírujou tě, víc si pohledej a uvidíš, u těch starších bradavic to může bejt jak píšeš, ale tydle passati tě berou i za protisměr...
o 06.07.2012, 20:20 | clown
a ty auta co maj v HK merej i za sebe :))) takze co .. :)
budme radi, ze to maj na passatech v paketu, vemte si, ze by to meli na obyc dvojkovejch koktach s jinym motorem .. tak jak meli R Laguny :) to by se ta dlanice fakt jezdila 130 furt
o 07.07.2012, 10:27 | gizmi
A neni to jedno? :D:D
o 08.01.2015, 19:28 | HIGHTOWER
08.01.2015, 18:50 | michal.horky - SPAMer...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3499 sekund.