Navštíveno 1361x

Ahoj dokazete nekdo plus minus odhadnou cenu za opravu podle fotek? Jedna se o dodavku Mazda E2000 rv 95. Jsem na Novem Zelande a nejaky pan nedobrzdil :( On ma sice pojisteny, ale par veci nasvedcuje tomu ze se pojistovna bude cukat... Pro zajimavost me tu rekli v prepoctu 80000Kc auto me stalo 48000Kc
Fotky zde
[ Link ] klikejte na dalsi, ale to je vam asi janse :)
Diky moc za odhady.
A51
njn to se fakt blbe odhaduje když jsi dokonce i na jinym kontitnetu, nikdo neví jak to tam funguej s dílama, cenama, dostupností, mechanikama.. V CZ byt to třeba kolem 20dal dokupy aby to zase jezdilo
Je otazka, zda tohle auto za tu praci vubec stoji (nic proti samo) ;)
Ale teoreticky kolem ty 20k by to jit mohlo, zalezi co je pod tim :)
Se máš, docela mi kiwiland chybí, sakra to už je dávno.
S pojišťovnou by ses měl domluvit, pokud to nebyla Tvoje chyba, jsou velice vstřícní, aspoň z mojí zkušenosti. Odhad ceny tady odsud je nesmysl, kolik stojí hodina práce v NZ službách víš sám a díly na tyhle starý krabice jsou za hubičku. Stačí pohledat na tom jejich aukčním serveru, na který si teď už nevzpomenu. Osobně bych to neopravoval, vyměnil poškozený světlo, vymáčnul dveře a bočnici. K beckpacker kárám mají docela svérázný přístup, vyždímej pojišťovnu a on to i takhle nějakej zhulenec argentinskej koupí.
Když jsem viděl, co proleze WoF tak to je v klidu.

10.04.2012, 10:04 |
bafis Neni co opravovat....kup svetlo, bilej sprej, vymackni to a konec....:DDD prej 80000 :DDD
to víš, to je tak když auta jezdí v protisměru a řídí je spolujezdec :o)
Moje chyba to nebyla :-D Nejakej tydýt odbocoval ze silnice do nějakýho pole, ja to dobrzdil ale pán za mnou už ne, šlupka to byla pořádna. Proti tomu Land Roveru je ten VAN docela tvrdej :-D Chudák čekal na odtah, vzdal to chladič...
Jinak co jsem tak koukal tak vespod nic hnutý není..
No asi to tak dopadne, vemu to nějakým kladivem, sezenu svetlo a ten kus spodniho nárazniku a pojede se.. Je to škoda, je to sice starej pelech, ale jezdi krasně. 317tis na tacho, minimálně podruhý, z toho 11tis jsem tu s tim najel já :-D
Každopadně díky za odhady. Ono to nějak dopadne :)
Ad řízení na opačné straně. Je to o zvyku. Vzdycky jsem říkal, že bych na leve straně sinice nemohl jezdit.. A ted se zdá, že budu mít problém až se v červenci vrátím zpět :-D

10.04.2012, 11:18 |
bafis To rizeni v pravo jsem si chtel vzdy zkusit. Jak to jde radit levou rukou a jednicka daleko od sebe ??
bafis: Je to uplně v pohodě. Na to jakej to má dlouhej klacek ta dodávka tak to jde krásně. Jednicka daleko neni, asi stejně jako 5 u "normálního" auta. Trosku problém jsem měl spíš s řazením 5 :-D Je ta převodovka trochu z tuha a tak jsem chvili tu levacku krapet namáhal.. Ted už ok. Ale řídila to holka a ta tam tu 5 nedostala.. Skákala tam pořád 3. :-D

10.04.2012, 11:40 |
hanzz Docela čumím, jak se o to ta diskotéka pomuchlala :-O
Pravý zadní okno je mimo rám?
jezdeni vlevo je v pohode :))
prvnich par dnu je to nezvyk hlavne co se tyce odhadu sirky auta. pak vam to uz ani neprijde :)
nejhorsi bylo se s tim autem ale rychle otocit. tak jak si to clovek zautomatizuje u nas, tak delat to obracene je dost silene :))
schwaboid: Není, to jen tak vypadá.
Jinak vec se á dobře, za 115 dolaru jsem koupil na vrakaci svetlo, plast pod svetlem a naraznik a za 16 dolaru kladivo a páčidlo.. :-D A jde se opravovat :) Nějaky penize bych měl dostat od pojistovny a jeste na tom vydělám :-D
Ad jízda vlveo, naprosto nou problém. Jedine jak psal Ghofig, odhad šiřky auta je z počátku trochu horší...