Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nepojistene auto

o Navštíveno 1158x o
o 08.04.2012, 20:11 | Meda
Nemate nekdo zkusenost s nepojistenym autem a prispevkem nepojistenych?

Respektive jde o to, ze jsem v Kvetnu 2009 zrusil auto na totalku o nejakou rusku co mi nedala prednost, v Listopadu mi koncila pojistka, kterou jsem nezaplatil a tim padem mi ji zrusili. V Kvetnu 2010 probehla ekologicka likvidace zbytku auta a pred tydnem mi prislo z Kancelare pojistitelu, abych zaplatil za 3 mesice o kterych vi, ze nejsou zaplacene nejakych 6500,- a to jeste dalsi 3 mesice do eko likvidace zbyvaji, je tedy mozne, ze mi prijde dalsich 6500,-

Je to skoro 2,5 roku co skoncila pojistka a resi to ted, kdyz uz si clovek nic nepamatuje :(

Kazdopadne kamarad rikal, ze by melo jit na Kancelari pojistitelu nejakym zpusobem dolozit, ze auto bylo na totalku, nepojizdne a tudiz se s nim nejezdilo, neuzivalo a nemel bych to platit..

Ma s tim nekdo zkusenost?

o 08.04.2012, 20:41 | petr-a3
jj presne toto jsem resil cca pred mesicem v roce 2009 jsem nemel pojistene auro 100dni a plati se 50kc za kazdy nepojisteny den platil jsem 5000kc plus nejake kokotiny 2OOkc slozenka proste na 5.2tis a nic nenadelas nezaplatis a budou ti pocitat penale z prodlevy. trvani je 3 roky a mrdky to poslou tesne pred ukoncenim.
o 08.04.2012, 20:44 | petr-a3
co se tyce toho ze se auto nepouzivalo je sice mozne ale pokud nemas z pojistovny razitkem na tom caru papiru co ti dosel ze jsi mel auto zrusene (po havarce) nenadelas nic a budes muset zaplatit a mas na to jen 30dnu :-)
o 08.04.2012, 22:41 | golfista hanz
a nemas protokol od policie ? ten by jim mohl stacit taky jsem to s tema smejdama resil ..
o 09.04.2012, 04:32 | JP
Napiš jim že jsi auto v tý době neprovozoval protože ani nebylo pojízdný, pošli jim všechno co máš okolo tý nehody a zničenýho auta a oni to hoděj do koše. Hlavně se s nima dohodni v termínu, tzn. co nejdřív.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4587 sekund.