Navštíveno 12275x

[ Link ] Ta stribrna octavie docela jede :-) Dobre mu tak smejdovi,meli ho sejmout
pocitam ze to bylo rso,vzdycky kdyz se dostanu nekam kde sidlej fizlove tak jich tam potkavam vic nez dost :)
kuurnik, taková malá raketka, pěkně se mu to brchalo :-)
Taky jsem cucel, jak ta oktavka vystrelila :)
Jinak si myslim ze je to dobre, ikdyz se mi to keca, kdyz moje auto nezasahli (ty dve nevinny), ale podle me je to dobre, alespon ukazali ze si nenechaji srat na hlavu...

04.04.2012, 16:43 |
Draxx Trosku ujety, strilet za plnyho provozu po aute, coz dokazujou dva zasahy "nevinnych" vozu...
Jako Draxx... A to bude zas flame :D

04.04.2012, 16:50 |
clown aneb rozdil 103kw vs 132kw je nekde znat .. ze jo :) tentokrat nafta byla druha ..

04.04.2012, 16:53 |
Ravo | Upraveno: 2012-04-04 16:55:14
Octava ani nijak zázračně nezrychlila, jen tomu "lupínkovi" prostřelili gumy, takže mu to už tak nejelo jak by chtěl ;-)
Takže až budu gangsta tak si pořídím runflaty (nebo rovnou dofukování jako mají BVPčka ;-)

04.04.2012, 16:58 |
Vencaf | Upraveno: 2012-04-04 17:00:12
Kokoti si hrajou na kovboje, střílet na ulici za plnýho provozu,to ho nemohli ho zatknout, než nastoupil do auta? Mají kliku, že nikdo z kolemjedoucích není mrtvej..
edit: Ravo: BVP má pásy :D
Tak v detektivkach to vypada efektnejs, to je pravda, ale i treba US cops a jejich honicky vypadaj vicemene stejne.
Nejvic me sere, ze policajt co strili, tak se bude zodpovidat, budou ho popotahovat po inspekcich a ja nevim co. Do prdele, metal bymu meli dat a ne delat peklo a stavet mimo sluzbu!
kdyz jim borec z mista cinu zdrhnul, tak asi nekde k chybe doslo.
ale aspon, ze ho teda chytli.

04.04.2012, 17:09 |
.mycTD | Upraveno: 2012-04-04 17:10:34
-
Vencaf--Ravo asi myslel OTečko

04.04.2012, 20:11 |
Ravo | Upraveno: 2012-04-04 20:12:51
jasně že jsem myslel OTčko...už jsem byl z celodenní práce hodně unavenej ;)
Nebo si pořídit rovnou třebas Marauder, ale pravda nenápadnost by byla v háji :D
To Filip146: pěknej model...staženo z netu nebo focena vlastní práce?
nene z netu, já jsem letadlovej..:-)

04.04.2012, 22:34 |
Kesam Ted sem na to koukal na netu on u sebe neměl ani flusbroka :) ani nevěděli koho honí masakr kdyby někoho sejmuli tak by čuměli.
Ten zraněnej chodec byla jen blbá náhoda, ale ty dvě prostřelený civilní auta mi přijdou jako slušnej průser. Zastavit ho měli jakýmkoliv způsobem, to bylo v pořádku, ale ta střelba asi neproběhla dle očekávání.

05.04.2012, 10:14 |
kasko když čtu všechny příspěvky, tak jsem trohu mimo.
Když použíji policajti zbraň, tak je tady všichni odsoudí.
Když ji nepoužije, tak je odsoudí, proč ji nepoužijí, na co ji mají??
Dle mě to udělali dobře. Bohužel takové akce s sebou nese mírtu rizika.
Souhlas, že policistovi by měli dát odměnu, nebo pochvalu.
Když jste tak chytří, jak byste jej zastavili jiným způsobem, než zbraní????
Vytlačit ho? nabourat do něj?
CO když ho vytlačí, auto půjde do smyku a smete maminku s kočárkem? co pak?
CO když ho nabourají, auto smete další nevinné?
Střepiny, plech, kolo sejme nějakého cyklistu?
Teď raďte!!!
blbost,meli ho vytlacit ven z mesta kdyz chteli strilet a nebo mu nekde hodit jezka pod kola kdyz uz si ho nechaly utect ale strilet mezi lidma je pekna blbost a je stesti ze to neodnesl nevinny clovek.

05.04.2012, 11:13 |
AR maji mít na kárách klece jako v us ;)
kasko - měli vyhodnotit míru rizika. Prostě porovnat dvě varianty:
1. Auto někoho smete a zabije
2. Střílející policista trefí někoho jiného
Chápu, že v ten okamžik je to otázka rychlého rozhodnutí, takže určitě bych nikoho netrestal. Ale na pochvalu to tedy rozhodně není.
Hlavně jim vůbec neměl utéct během zatýkání, tam se lámal chleba.

05.04.2012, 11:25 |
mr.brain | Upraveno: 2012-04-05 11:27:04
kasko:
CO když kulka ze samopalu prolítne kočárkem s dítětem?
CO když kulka prolítne maminkou a ne kočárkem?
CO když kulka prolítne cyklistou?
CO když kulka smete další nevinné? (dostřel z toho samopalu jestli měl ráži 5 mm + jako že určitě bude pár kilometrů, takže se nedá mluvit o tom, že smrtelný je to jen na 500 m)
A takhle bysme se mohli dohadovat dál. Stalo se, úplně ok mi to tedy nepřijde, teď je to už na generální inspekci a dalším prošetření.
A jako AR, usnadnilo by jim to spoustu další věcí.
edit: a asi naseru hodně místní příslušníků, ale pokud jsem si DOBROVOLNĚ vybral, že budu dělat u PČR, tak musím počítat s tím, že se něco podobného stane a PONESU za to ODPOVĚDNOST.

05.04.2012, 22:37 |
X-sat (M)
mr.brain - mě ne, máš prostě pravdu
Meli pouzit raketomet, verim ze by se tim minimalizovali ztraty na majetku a zdravi. Meli ho sledovat mimo mesto, treba ke Strakove Akademii. A tam ho odpalit rizenou, nejlepe vsak nuklearni strelou.
Tady je zase chytrých hlav, až s těma šmejdama budete jednat tak dlouho aspoň jako já, tak by většina mluvila jinak. Je pravda, že střílení není nikdy zrovna ideální volba, ale zase ten zásah prováděla URNA, kde zrovna nezkušení kluci neslouží.

06.04.2012, 16:38 |
DaveX Je to samé kdyby. Nikomu se nic nestalo, tak to je OK.

07.04.2012, 00:15 |
Kesam :-)
Inspekce zrejme dopadne v poradku :D
[ Link ]