Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > HTC ONE X

o Navštíveno 1478x o
o 04.04.2012, 14:03 | Downland
Tak mi konecne dorazil je to pradani stroj pokud budete chtit na neco se zeptat tak do toho : )

Displej nema konkurenci :)

o 04.04.2012, 14:40 | jodua
ahoj, docela o nem uvazuju. Chci se zeptat, jak moc topi pri gravicky narocnem prostredi? A muzes uz nejak objektivne posoudit vydrz baterie? Vydrzi aspon od rana do vecera (myslim volani, psani, obcas WIFI)?
o 04.04.2012, 14:49 | Nismo.Power
taky by mě to zajímalo reál zkušenost...... přemejšlim buď tohle nebo padfone.....
každopádně OneX je teď (a to s velkym přehledem) nejvýkonnější zařízení na trhu......
samsung nějak zaspává neb nexus je sice super ale má to pár ale.... sice nexus má rozhodně lepší display než onex ale výkon tam neni takovej :)
o 04.04.2012, 14:54 | Downland
Zahriva se uplne normalne zadnych extremu jsem si nevsiml treba jako galaxy s2. Baterii ti jeste nereknu mam to od rana jeste tam musim udelat ty nybijeci c. Hned po vybaleni mi klekla baterie :D
o 04.04.2012, 14:55 | Downland
ne ne displej je na nexusu o malinko horsi a hlavne jas je na nexusu malej oproti x :) mam totiz i nexuse ten dnes poleti do sveta :)
o 04.04.2012, 15:01 | Downland
tak jeste ja to zahrivani oproti nexusu se hreje vic ale nedivim se ma prece jen vykonejsi grafiku ma tegru 3 nexus asi tegru 2 snad se nepletu :)
o 04.04.2012, 15:12 | clown
ja bych mu dal 3-4 mesice .., nez se seznami s uzasnym servisem v Tabore :) pak bych referoval :)
o 04.04.2012, 15:28 | /// MiŠeL ///
ja mam můj stařičký magic 3 roky a no problem a to sem dělal se sw experimenty že se divím že jede :-))
o 04.04.2012, 15:35 | Nismo.Power
nexus má SGX540..... a srovnávat Super AMOLED se Super LCD nejde.... HTC nikdy nenasadilo lepší display než Samsung pokud nekoupilo AMOLED od samsungu a OneX právě nemá Samsung což je jedna z věci která by mě u něj vadila...
jinak nexus je takovej divnej po HW stránce....pracuje bezvadně ale trochu vyběh z kolejí proti všemu co samung dělal aneb má OMAP...
o 04.04.2012, 15:37 | clown
no jo .. omap .. stejna frekvence, stejna spotreba,
ale kdyz tomu nekdo optimalizuje app, tak to ma vyssi vykon .. a to, ze o dost :)

o 04.04.2012, 15:39 | Nismo.Power
resp. jak to je ? dostalo to teda nakonec SLCD nebo SIPS ? to donedávna nebylo jasný co tam HTC dá...... pokud to teda má IPS tak asi bude proti AMOLEDU světelnější ale nebude barevnější resp. samsung rozhodně udělá pěknější obraz a super černou což na to IPS neudělá .....
o 04.04.2012, 15:40 | Nismo.Power
clown : njn udělaly změnu no..... měl tam bejt hummingbird nebo exynos a nakonec tohle :)
o 04.04.2012, 15:45 | TROY
clown :))))))))
Jo servis máš recht - je to tak se všim - někdo musí s něčim udělat boom a huu za měsíc dva je to jen sračka co je furt v servisu a ostatní výrobci se smějou ;)
o 04.04.2012, 16:46 | clown
TROY :) njn ..
ale je videt, ze uz je tu zase krize .., u nas se na nove HTC uz dva dny predem na Vaclavaku nespi pred kramem :))
o 04.04.2012, 17:32 | Downland
[ Link ] kamos z brna dnes taky od rana ma takze muzete diskutovat snim :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3165 sekund.